-
PROHARDVER!
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
-
s3nsitivity
addikt
Egy OnePlus Two-ra váltottam.
Érdekes egy ketyere ez a Nexus után.
Nem annyira reszponzív de mégis nagyon szépen fut a multitasking a 4 GB RAM mellett meg valami fenomenális.. Főleg, hogy van mellette most egy S7 ami ugye szintén 4 GB és ég és föld a kettő. Hihetetlen mennyit dob a Stock rendszer rajta.
Kamerában is előrelépésnek érzem így elsőre a hangszóró is elég kellemes nem hozza a Nexus szintjét de több mint OK.
Üzemidő terén is jobbnak érzem így elsőre.
Most a Saját Oxygen OS-ük van fent (Lolli) de majd ha lesz időm körül járom a ROM-okat van egy pár ami érdekes, remélem jobb reszponzivitást nyújtanak.
Ne értsetek félre nincs semmi baj vele csak hát a Nexusokon megszokott, hogy rányomsz valamire és pattan a dolog itt meg van egy kicsi delay benne de szvsz ez csak a rendszer miatt." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
szkorhetz
őstag
-
s3nsitivity
addikt
válasz szkorhetz #4703 üzenetére
Jogosan félsz.
Közel nincs egy IPS panel egy Amoledhez.
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy az S7 kijelzője mellett az N6 is elbújhat.Ami viszont pozitív, hogy melegséget lehet állítani már az Oxygenben is így egész jó de abban én is nagyon bízok, hogy valami értelmes ROM-ban lesz lehetőség a kalibrálásra mert hát azt be kell vallani, hogy gyenge az amoledhez képest. (ha már az OpO-ban is volt. )
Majd még az érdekel, hogy napsütésben milyen lehet olvasni a jövőhéten remélem már jó idő lesz is kitudom próbálni de eddig OK-nak tűnik a fényerő is.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
sqpp
őstag
válasz s3nsitivity #4700 üzenetére
Mindenki itt hagy minket
Kezdem azt hinni, hogy váltani kell.. Pedig semmi ok nincs rá
migabi24
Nem tudom, hogy ki tud angolul, vagy ki vágja mi van, ezért is gondoltam jónak, plusz később jó lesz, ha esetleg a cikk elavul vagy bármi.. Megjegyzem (tudom, most már hihetetlen) anno ismertem ezt a megoldást, csak én sosem használtam és nem hittem, hogy ez annyira nagy igény az emberek számára.
[ Szerkesztve ]
-
Button
aktív tag
én meg mindig irigykedek, anno a flex és a n6 között vacilláltam, de a mai napig szemezek vele
az új nexusok labdába sem rúgnak kinézésben ehhez képestezt lecserélni nincs miért (szerintem), a flexel is az a bajom (bár a teló szintén csodás), hogy megrekedt a kitkatnál, ami szégyen és gyalázat
na pont ez az ami itt elképzelhetetlen -
HUNStorming
csendes tag
Hát az én eddigi tapasztalataim nexus 6-on és 9-en:
- nagyon klassz egyszerű OTA telepítés - visszatérés 6-ra is gond nélküli volt
- night mód szerintem jó, eddig ehhez én külön appot használtam
- gördülékenyebbnek tűnt a rendszer
- értesítők szerintem ok, de ott még azért a apk gyárosoknak dolgozni kell
- dark theme végre van, szerintem ok
- mindenki által használt alap programok gond nélkül futottak, de azért messze a 100%-k sajnos, nekem fontos progi pl. nem indul sajnos
- alap telefonfunkciókkal nem volt gondom (wifi használat, telefonálás)
- osztott képernyőnek én csak nexus 9-en láttam értelmét, nexus 6-on próbáltam de hát szerintem ez kevésbé telefonra szánt funkció, vagy én vagyok fogalmatlan. Nexus 9-en azért volt vele gondom, ott a youtube folyamatosan hanyatt dobta magát nálam
- színkalibrálás funkció örvendetes
- nekem az akkuidő nagyot esett nexus 6-on, így napi használatra szerintem rizikós, de ez lehet, hogy csak nálam problémaAhhoz képest, hogy alfa szerintem rendben van, lehet egy-két verziót még érdemes várni.
-
iceQ!
addikt
válasz HUNStorming #4717 üzenetére
Ha Android N-ről megyek vissza 6-ra akkor minden ugrik vagy megmarad minden ugyan úgy mint mikor Update-eltem?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
s3nsitivity
addikt
Nekem az volt a Daily Drive és megvoltam vele elégedve.
Br voltak butaságai de bírható volt.. Még mindig jobban működik mint a W10.(#4718) iceq9999 Ugrik minden.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
iceQ!
addikt
válasz s3nsitivity #4719 üzenetére
Belakott teló pedig....Nem szívesen nullázom le Na majd max hosszú hétvégén
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
iceQ!
addikt
válasz HUNStorming #4721 üzenetére
Csengőhangok, zenék azok nincsenek a felhőben gondolom
-
sqpp
őstag
válasz s3nsitivity #4726 üzenetére
-
jacis
nagyúr
válasz szkorhetz #4722 üzenetére
Az azért áll ki mert ha kijelzővel lefele teszed le a telefont akkor nem a kijelzőn fekszik hanem azon a két kiálló hangszoró nyúlványon.
Egyébként nekem is tetszik a nexus design. Egyedűl a N5 lógott ki nálam a sorból.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
iceQ!
addikt
Igaz, minden megoldható
Rootoláshoz kell nyitni BL-t? Ha nem akkor lehet az lesz. hpgy full backup
-
CptAdamica
veterán
Nekem már kétszer elég szépen összeszarta magát a rendszer, a háttér fehérre váltott, nem tudtam nyomni semmi, aztán kis idő múlva helyreállította magát. De várjuk a következő verziót, remélem hamarosan megérkezik.
Megyen!
-
CptAdamica
veterán
Hogy tudok majd visszatérni android 6-ra?
Megyen!
-
iceQ!
addikt
Titkosítás nélküli 6-ra akarok visszatérni. Ha felrakom arra ugyan úgy jön OTA-n az update vagy mindig manuálisan kell majd magamnak feltelepíteni?
-
álarc
aktív tag
Honnan van nektek Android N?
Lécci ne verjetek agyon! -
sqpp
őstag
Igen skacok, aki vissza akar menni 6-ra, annak ajánlom figyelmébe a FAQ-t a Google Beta oldalán
On this page, find the device you want to opt-out and click "Unenroll device". Soon afterwards your device will be sent an OTA update that will wipe all user data and install the latest stable public version of Android. Please back up all your data before opting out. Any data not backed up will be lost.
Ami annyit tesz, hogy amint Unenrollolod a telót az oldalon, hamarosan kapsz egy OTA frissítést, ami az összes adatot törli a telefonról és felteszi a legutolsó stabil rendszert, ami ugyebár a 6.0.1.
-
iceQ!
addikt
Ez eddig oké, viszont én titkosítás nélkül akarom. Akkor mi a helyzet?ugyan úgy fog jönni otan a frissítést a későbbiekben?
-
iceQ!
addikt
-
HUNStorming
csendes tag
válasz CptAdamica #4734 üzenetére
Én visszatértem időközben nexus 6-nál 6.0.1.-re mert a fogyasztás sajnos nagyon kakker volt. Nyomkodni meg kell és kész... (ez valami betegség) Majd a kövi bétánál újrapróbáljuk. nexus 9-emen továbbra is különösebb probléma nélküli. jó lesz ez...
-
s3nsitivity
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest