-
PROHARDVER!
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollerk
tag
válasz adamfriday #5801 üzenetére
A telefont nem tudom bekapcsolni, illetve be tudom, de az Android nem bootol be mert nem tudom beírni a pattern mintát..
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz rollerk #5800 üzenetére
A google fiókodon belül tudsz ilyet indítani, gondolom lopás esetére van kitalálva.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
gid
tag
Sziasztok, Miskolc környékén valaki tudna nekem segíteni a nexus 6-om gyorsításában? Titkosítás kikapcsolása, új kezelőfelület, akármi, amivel a végtelen idegesítő mikrolaggolást meg lehetne szüntetni.
(Amit egyszerű módszerekkel, rootolás nélkül meg lehetett csinálni, nem segített).
Vagy esetleg helyette mit lenne érdemes venni, ami hasonlóan nagy kijelzős de jobb?
-
Den Hadnagy
senior tag
Én sem értem a gondod, nekem full stock a rendszer, semmiféle lagot nem látok. Első körben csinálj egy gyári visszaállítást, majd szabadulj meg minden nem használt szemét apptól. Max még várj egy 125 forintos Nova Launcher akciót, de másra nem lesz szükséged.
Az app-pucolást komolyan mondom, nekem egy sz.ros visszaszámláló alkalmazástól laggolt az egész rendszer anno.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
tybsen
addikt
válasz Den Hadnagy #5809 üzenetére
+1
A rendszert képes akár egy rossz app is visszafogni, nálam korábban a Business Calendar okozott ilyeneket. Próbáld meg egy visszaállítás után egyesével visszapakolni az appokat és tesztelni.
-
iceQ!
addikt
LOL! Hasonló a szitu.
Kilőttem és rendesen le kellett pányvázni a telefont úgy szakít
#MPeter87 Köszi az infót
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
gid
tag
válasz MPeter87 #5808 üzenetére
Köszi a válaszokat de nem egyedi a gondom, rákerestem már régebben is és nagyon sokan panaszkodnak rá külföldi fórumokon.
(Ebből vannak klónok?)
Nem tudom szoktatok-e játszani, nálam csak akkor fordul elő. Egy darabig csík folyamatos minden aztán a leggagyibbtól a legkomolyabb játékig mindegyiknél random helyeken belaggol. :/
Próbáltam már a gyári visszaállítást régebben de az első játék feltelepítése után ugyanúgy visszajött a lagg.
Valamikor régebben egy memóriapucoló progival volt olyan élményem hogy ha elindítottam egy "tisztítást", akkor utána jó volt.
De azóta azt is frissítették és megint kénytelen voltam együtt élni ezzel.Sajnos nem tudok rájönni melyik app okozza a gondot ezért gondoltam, hogy mivel a garija nemsokára lejár, ha valaki jártas ebben és tudna segíteni (hálás lennék) akkor megpróbálnám így minél gyorsabbá tenni.
(Úgy tudom s3nsitivity miskolci, de sajnos eltűnt a fórumról.)
[ Szerkesztve ]
-
gid
tag
válasz Den Hadnagy #5809 üzenetére
Az a gond, hogy nem tudom melyek a szemét appok. Meg azt sem hogyan tudok megszabadulni tőlük.
Ehhez kellene ez a nova launcher? Mert akkor nem várok akcióra megveszem, mindegy mennyibe kerül.
-
MPeter87
őstag
Ha 15% alatt van az akku vagy meleg a teló, akkor tud darabos lenni kicsit. Én csak clash of clans-al jatszom, ez viszont nem eszi meg, meg egyik általam használt program sem, szóval passz.
Memória pucoló szarokat ne használj, tök felesleges.(#5818) gid
A Nova Launcher egy launcher, ahogy a nevében is szerepel. Van ingyenes verziója, töltsd le, nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
sqpp
őstag
válasz #49738752 #5821 üzenetére
Hát ha rootolva van, de anélkül sehogy, ezt gondolom te is tudod
Igazából, ha ír nekem én szívesen rászánom egy kis rövidke időm arra, hogy segítsek neki megtalálni a rossz alkalmazásokat, amik feleslegesek vagy épp okozhatnak laggot.
Egyébként a News és egyéb alkalmazásokat akár le is tilthatja gyárilag, ami ugyan nem törli le az alkalmazást, ellenben legalább nem fut a háttérben.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Ebben tud valaki segíteni hogyan lehet megcsinálni?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
Srácok ki akarok lépni a N tesztelésből és visszaállni 6-os droidra. Hogyan tudom ezt megtenni? Anno már csináltam de elfelejtettem. Köszi előre is.
-
MPeter87
őstag
Felraktam az N-t. Ebben hogy kell beállítani az akku % kijelzést? Hiába nyomom az értesítési sávon a fogaskereket, itt nem jön elő az a plusz menü a beállításokban.
Másik kérdés: Recovery-ben ha wipe-oltok nektek sem indul újra a teló vagy nektek sem ugrik vissza a rec. menübe? Nyomtam wipe data-t, kb 10 perc után újraindítottam, mert sztem lefagyott. Wipe cache-nél ugyanez, csak ott nem volt ennyi türelmem.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok N6 userek,
Tegnap elott este felraktam a BlackBerry launchert az általam annyira szeretett BlackBerry alkalmazások miatt. Ami viszont most nagyon fura hogy a 6-os erődöt sokkal butábbnak érzem mint a 7-est. Március óta N-es droidot használok és nagyon hozzászoktam az új dolgokhoz.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz soldi3r #5832 üzenetére
Megy frankón. A sorrend hogy jó legyen: BlackBerry manager, BlackBerry Service
Tybsen: nagyon sokat számít bizony. Viszont a BlackBerry billentyűzet annyira jó hogy marad így. Az osztott kijelző viszont nagyon hiányzik. Meg[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Meg nagyon hozzászoktam a csökkentett méretű ikonokhoz.
Nova Launcher Prime ... ez az első amit telepítek !
Nagy ikonok nekem sem jönnek be (szerintem csúnya), viszont a fejlesztői beállításokban lehet állítani a DPI -t ha jól emlékszem 493 az alap beállítás !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
jacis
nagyúr
Visszaálltam 7-es droidra. Hiányoztak nagyon az új funkciók illetve a hekkelt Blackberry launcher úgy merítette a telefont hogy használhatatlan volt. A DPI-t átállítottam köszi.
Furcsa hogy most nem találom az éjszakai módot a kijelző beállításaiban.[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
Én meg most álltam vissza 6osra.
7esen a bill néha érdekesen jött elő. Volt, hogy előjött, de mintha lefagyott volna, hiába nyomkodtam, ekkor alkalmazás ki-be, aztán ment.
Majd felrakom a véglegest, mikor kijött.Szerk.: Most megvártam, hogy lefusson a recoveryben a wipe és tényleg lefutott. Ezek szerint nem voltam elég türelmes előző alkalommal.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Képzeljétek el a következő szituáció van a telefonomnál : valahogyan olyan üzemmódba került hogy csak ébresztés hangjelzés van, és hiába nyomom meg a hangerő billentyűket hogy kiszedjem belőle egyszerűen így marad.. ha lehúzom az értesítési sávot ott a gyors beállításoknál hiába nyomom rá egyszerűen nem akarja megváltoztatni a profilt. már újra is indítottam a telefont nem értem... valakinek esetleg valami ötlete?
-
sqpp
őstag
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Egy ilyen keszulek vasarlasa elott alok (hasznalt).
Mire figyeljek? (Pl a samunal knox) itt puposodik az aksi meg beeg a kepernyo teteje es alja ha jol olvastam?
Azt mondja a gazdaja garancias, de itt meg h nemis forgalmazzak (forgalmazták) hivatalosan hazankba akkor a gar semmit nem er?
Az akkumlator kb meddig birja egesz napos wifi vagy 4g, facebook,zene hallgatas fulessel kb 20-50% fenyeron?ez erdekelne a legjobban egyebkent.
Most oszinten. Erdemes ilyet vennem vagy felejtos (elfogultsag nelkul)? Elonyei-hatranyai?
Vegig olvastam az osze foglalot olyan vegyes erzeseim vannak.
Valaszokat elore is koszi.respect[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Plasticbomb
addikt
válasz Csillag01 #5846 üzenetére
Rajtad áll. Első és legfontosabb, hogy tudd, hogy ez a 6 inch méret nem túl nagy neked. Nekem egy műszakot elvan egy töltéssel, bluetooth zene olyan 4 órát, még 1-2 óra aktív képernyő.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
MPeter87
őstag
Ha tetszik és hibátlan, vedd meg, mert szeretni fogod.
Ha nem tetszik, ne vedd meg.A gari kérdés, hogy hová szól. Ha pl expansys, akkor elvileg jó, kérdés, hogy rajta keresztül lehet-e csak érvényesíteni vagy te is tudod. Ha valamelyik itthoni boltba szól, akkor előtte járj utána, hogy az adott boltnál milyen véleménnyel vannak a gariztatásról.
-
tybsen
addikt
Ez egy jól működő cucc rendben van az egész. Nekem tavaly november óta van meg, előnyök: szép kijelző, jó felbontás, szép fényképek, klassz hangszórók, frissítések, méret, anyagminőség, gyorstöltés, vezeték nélküli töltés.
Hátrány (számomra): nem dual sim, napfényben rosszul látható kijelző. Illetve ugye beéghet, ahogy az összes amoled.
Akkuval kapcsolatban nagyon nehéz bármit is mondani mert felhasználástól függ. Én állandóan töltöm amikor beülök az autóba, szóval fogalmam sincs hogy mennyit bírhat de a korábbi évek (más telefonok) tapasztalatai miatt nekem jobb érzés ha mindig egy erős töltöttségi állapotban van.
Én nagyon intenzíven használom, folyamatos bt (mi band), wifi, helymeghatározás, google now, szinkronizálás, sok fotó, swype+diktálás, üzenetküldők, sok böngészés, stb.. Télen nyilván jobban bírja, nyáron maximum fényerőn használom, ilyenkor elég rosszul. de mivel állandóan töltögetem így tényleg fogalmam nincs hogy mennyit bírhatna, én azt gondolom hogy nálam fél nap alatt lemerülne a sok kijelzőhasználat miatt.
Ár-érték arányban jelenleg a Nexus 6 szerintem nagyon jó vétel még, ha szükséged van a nagy kijelzőre sztereo hangszóróra és egy minőségi eszközre, amiben minden egyben van.
Alternatíva sajnos ilyen áron nem nagyon van ha nexusban gondolkodik az ember, de még nem-nexusban is elég nehéz hasonló minőséget találni. Nexus 5x esetleg ami ár-érték arányban oké ha elég a kisebb kijelző.
Én ha vennék valamit akkor nagyon nehezen tudnék bármit is venni mert fontos lenne a dual SIM és a jó minőség, gyors működés, mindezt jó áron.
Szerk: hátrány még talán az ujjlenyomat olvasó hiánya és bár én korábban nagyon ellene voltam de mostanában kezdek vele megbarátkozni és nagyon praktikus lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest