-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz Oppenheimer #30634 üzenetére
nézd el nekem péntek volt. HDR+ alatt viszonylag gyorsan rögzít, viszont érthető módon utána még dolgozik a háttérben, használható, ha nem szalad el a témád. Normál módban lehet tolni neki ezerrel.
https://www.flickr.com/randras83/
-
m_dawe
senior tag
Valaki tapasztalt már ilyet?
Franco r68 kernelen magától átállítja a színprofilt egy másikra. xTraSmooth 2.5.2 romot használok jelenleg.Lehet ez lehet a baj? -
-
kárátékutyá
őstag
Ma 1 hét után csináltam egy restartot, mert csinált egy gyári launcher újratöltést, megnéztem, 630mb szabad RAM volt "csak". Ma nyomtam neki, 1h 30min SOT -nál 25%-ot evett, sztem nem rossz.
-
peugeotmate
őstag
Uj GSM-nel, Planet GSM-nel gariztatott mar valamelyikotok? Visszaolvastam, de nem tudom pontosan, hogy mi kene a gariztatashoz. Egyaltalan mi kell pontosan a gyari garanciahoz, milyen papirok? Es hova kene hogy szoljon?
[ Szerkesztve ]
meg
-
metal01
őstag
Van valakinél olyan probléma, hogy a tok miatt felválik a fólia? Ilyen tokom van.
-
metal01
őstag
válasz bajaki #30660 üzenetére
Nekem is ott tették fel (tegnap). De nem hiszem, hogy rosszul. Lehet ezt úgy feltenni, hogy nem feszíti vajon?
Szerk.: Most annyit csináltam, hogy minimálisan levágtam a fóliából (kb. 0,5 mm-t.) Most viszonylag OK, de jó lenne ha nem kellene vagdosni. Még jó, hogy nem drága fóliát vettem... Ott a GSM-ben nem feszítette még fel, csak mikor hazaértem akkor vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz kárátékutyá #30657 üzenetére
Köszi!
Ha most elkezdek romolni, kinyitom a booloader-t, felteszek egy custom recovery-t, dualboot-ot, akkor kell wipe-olni a jelenlegi rendszeremet, vagy megmarad érintetlenül?
Nagyon tetszik most ez a lollipop, továbbra is használnám, így nem szeretném újrahúzni, ha nem muszáj.
De dual boot-al szívesen kiprbálnék egy MIUI-t, egyéb romokat. -
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem mivel pár napja van meg a telefon.A kérdésem az lenne miért van a térerő ikonba egy felkiáltó jel néha.Válaszotokat előre is köszönöm! -
gurl
tag
sziasztok!
két kérdésem is lenne. A lollipopot szeretném újrahúzni, de már túlságosan belaktam a jelenlegi rendszert,és lusta lennék mindent beállítani/letölteni/ikonokat elhelyezni, van e bármiféle megoldás erre,hogy tiszta lappal indult rendszeren a dolgaim nagy része megmaradjon?
Illetve, amiatt érdeklődnék még, hogy a kijelzőn időnként a sötétebb színeknél vibráló vízszintes csíkok jelennek meg. Ez mi a lóf@sz?
köszönöm előre is.
-
aizen92
addikt
válasz SteveJobs #30663 üzenetére
Legyél 24/7 online. Kb. Ennyi értelme.
gurl: ez tipikusan csatlakozó hiba. (Alaplapba a kijelző kábele vagy a csatlakozási felület a hibás )
Azonnal garanciálisan vissza a készüléket javításra![ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
LógaGéza
veterán
Ha kinyitod a bootloadert a hagyományos módon, akkor az wipeol mindent. Van egy ilyen progi, ez nem wipeol, de kell hozzá root, és nem biztos, hogy megy Lollipop alatt.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
törölt tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a klubhoz. Eddig tetszik a készülék, kivéve a bekapcsoló gomb (ilyen lötyögést még nem tapasztaltam).
Az lenne a kérdésem, hogy ha megnézem a szabad ramot a futó alkalmazásokban akkor 640 Mb-t mutat, de ha rábökök a tárolt folyamatokra akkor csak 310-et, melyik az igaz? Természetesen 5.0 alatt. Ha jól emlékszem 4 alatt nem volt a kettő között különbség. -
-
natë
nagyúr
Használ valaki folyékony üveget a kijelzőjén? Elég az, vagy érdemes rá pluszban még fólia?
-
gurl
tag
válasz kárátékutyá #30673 üzenetére
Codeblue kernel, nyitott bootloader, kamera és zseblámpa bug, és a SOT se az igazi. kb egy 2-3 napig használtam gyári kernellel, és ezek miatt kicsit úgy érzem,hogy eléggé össze-vissza mókolt a telefon. Gondoltam egy teljes reinstall nem árthat
-
törölt tag
válasz kárátékutyá #30674 üzenetére
Ne érts félre, nem az a baj, hogy ennyi, ha újraindítom úgyis ennyi lesz 5 perc múlva, mivel elég sok lommal járok, hanem az, hogy miért van kétféle érték, 4 alatt csak egy szabad ram érték volt.
A gombot muszály voltam megjegyezni, mert dzsunkafonon sem láttam még ilyet. -
kárátékutyá
őstag
válasz #53614870 #30677 üzenetére
Jah így értem már. Én csak a 0-ra hívnám fel a figyelmed az 5-ös után, sajnos vannak bugok, de a remélhetőleg hamarosan érkező frissítésekkel szerintem ezek is javítva lesznek (remélhetőleg). Vigasztaljon a tudat, hogy az almáéknél érkezett 8.0 frissítéssel gyakorlatilag használhatatlanná tették a készülékeket...szóljon mentségükre, nagyon hamar jöttek a frissítések, amikkel sokat javult a helyzet.
Igen sokan megjegyzik, nincs is azzal baj, én csak azért furcsálom, mert behalt bekapcsoló gombról még én nem hallottam,ellentétben a lötyögés mentes ájfonoknál...a szervízek mindig ezzel akcióznak....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kárátékutyá #30678 üzenetére
Almával a kollégám küzd, volt egy hét amikor elég furcsán viselkedett a szifon, akkor kicsit ő is megingott, pedig mindene alma tizen éve. Nekem egyébként tetszik a Lollipop, főleg, ha még csiszolnak is rajta.
-
WolfLenny
aktív tag
Szerintetek az AOSP 5.0.1-et ha felteszem, az mennyiben lesz kevesebb mint az 5.0 stock?
Ha jól tudom gyakorlatilag ugyanaz fordítják majd le Google-ék is.Tudom gaps-ot fel kell pluszban tenni. De azon kivül gyakorlatilag teljes stock ROM?
-
mtcob
senior tag
Végre megkapta a jutyúb is a material design-et
-
Doosa
aktív tag
válasz Oppenheimer #30629 üzenetére
Szerintem sokat javult a HDR képek készítése utáni feldolgozási idő. Kb fele annyit tölt most, ez nálam olyan 2-3mp. (Szerintem szebbek is mint régen voltak, de valószínűleg nem )
Viszont a kamera képe indítás után még mindig messze a leglassabban indul el más telefonokhoz képest. Persze most én másodperceken szőrözök, de akkor is
Ami picit jobban zavar, hogy az autó fókusz most már lassan a 20. kamera update után is, gyengécske. Folyamatosan újra és újra fókuszál 10-ből 5 ször rossz helyre, én csak akkor tudok normális képet csinálni vele, ha fotó előtt 2-3mo-ig mozdulatlanul tartom a telefont, ilyenkor általában magához tér. -
vacs
veterán
válasz szacsee #30630 üzenetére
Butaság sim-re menteni, mert korlátozott a kapacitása (és pl a hosszabb nevű emberkék nevét sem tudod végig beírni). Sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a google-be menteni. Telefon csere után is pár "kattintással" az új telefonra varázsolhatók a számok (és pl a wifi jelszavak is)!
Nexus-on van lehetőség a sim számokat átmenteni a google-be (mellékelt kép).
A telefonon beállítod a névjegyek (Címtár) szinkronizálását, vagy lemented vcf fájlba és ezt töltöd fel a google-hoz. Ha nem működik, akkor a hiba nálad lesz!(^)(>.<)(^)
-
zsarkov
tag
Ma feltettem kíváncsiságból a cyanogenmod 11-et. Azt írja, hogy elérhető az 5.0 frissítés. Hogy lehetséges ez? Tudtommal nincs még kint a CM12.... Vagy lemaradtam valamiről?
-
fornettisuti
veterán
Ha van, hova van eldugva a mobiladat bekapcsolasa gyorsgomb. Energiagazdalkodas modulban szokott lenni, eddigi teloimban. Vagy ez luxus a stock androidban?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
MODERÁTOR
válasz fornettisuti #30691 üzenetére
Húzd le az értesítési sávot és bökj a térerő ikonra, ott van fent az adatforgalom kapcsoló.
-
#Dániel
tag
Sziasztok.
5.0 alatt milyen leírás alapján érdemes rootolni? Illetve, ki milyen gyári alkalmazásokat törölt amire nincs szüksége? (ez a k*r*a fészbúk meg a messenger annyit eszik hogy eszméletlen, és állandóan fut....)
Érdemes tisztító appot használni? Vagy vannak olyan appok, amik mondjuk elengedhetetlenek?Köszi
D. -
fornettisuti
veterán
válasz pepe091 #30692 üzenetére
Ezt tudom eddig is hasznaltam, amde, amit eddig megtudtak oldani, hogy egy lepesbol legyen elerheto, azt miert kellett harom lepesesre csinalni?
Felreertes ne essek, nem egetrengeto problema, de a dedikalt gomb baratibb.
Btw. Lollipopon is ez a menete mobiladat bekapcsolasanak, mint 4.4.4-en?[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
MODERÁTOR
válasz fornettisuti #30694 üzenetére
Ez lollipoppon van. Ha annyira kevés lépésből szeretnéd, rakj fel egy Power Toggles-t és akkor widgetnek, vagy közvetenül az értesítések közé tudsz rakni kapcsolókat.
-
vacs
veterán
válasz pepe091 #30697 üzenetére
Root joggal sem tudja a Power Toggles kapcsolgatni a mobilnetet, ez lollipop korlátozás lehet.
De miután feltettem a SELinux Mode Changer-t, máris kapcsolgatta a Power Toggles is, saját tapasztalat.(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest