-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Akkora már itt a nyalókaláz, hogy muszáj megkérdeznem; mikor érkezik az Android M(elon)?
-
Davzone
senior tag
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
slice14
veterán
Hogy lehet egy chrome lapfülre 10 mp-s frissítést állítani?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gurl
tag
Gyeruuuunk mar lollipop!!![link]
-
LógaGéza
veterán
válasz randras_83 #26371 üzenetére
Rendelhettünk volna együtt - annyi a posta, mint az üveg
Szerk.: Ha valaki rendelni akar, dobjon egy PÜ-t. Tempered Glass van vagy 1700Ft
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Zsotti824
tag
válasz LógaGéza #26372 üzenetére
kicsit mesélnél róla hogy ez mi is pontosan,meg hogy ez konkrétan jó minőségű?van ebből olyan hogy rosszabb meg jobb minőség egyáltalán,mert ahogy nézem lehet ennél sokkal többért is venni?csak hallottam eddig róla,de nálunk a családba van 3 N5 is és kéne valami jó kis védelem rá
-
LógaGéza
veterán
válasz Zsotti824 #26374 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom milyen minőségű. Eredeti ára 60USD, gondolom annyira rossz nem lehet
Amúgy nagyon vékony edzett üveg, elvileg jobb mint a fólia, és nehezebben is karcolódik, cserébe pókhálósodhat...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Scooter74
őstag
Ha 5 dodo-ból kijön a füles meg a fólia akkor én is társulnék, ha valaki rendelne!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Buster17
addikt
3g-t kilehet kapcsolni? Észrevettem hogy az szivja az akkut rendesen.
-
bilikm
csendes tag
Sziasztok!
Aki minőségi fülest szeretne, az inkább ezt vegye. Nekem ennek egy régebbi TD2-es verziója van, de az adatai ugyan ezek és piszkosul szépen szól. Még 1 óráig akciós, ha a BeHappy kóddal rendeltek 11700 körül van postával 24000 helyett.
Köszben pedig én is várom a végleges L-t a Nexus 5-ömre.[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Itt van róla egy cikk, 0.4mm vastag.
dozsabalint & Zsotti824 & Scooter74 & HREH
Összeszámolom, hogy mennyi lenne, az a baj, hogy 22USD felett már vámköteles - ha csak nem GIFT jelöléssel küldik. Valahol van egy csomagom tőlük már, megnézem hogy küldték.
-
radicspeter1
őstag
Google már az új calandar appját is reklámozza...de az L-t még neeem Ahhh legyen már L!
[LG NEXUS 5]
-
Scooter74
őstag
válasz radicspeter1 #26386 üzenetére
Én is láttam! De szerintem a Googlenél még röhögnek az irodákban a kávék mellett és mondják, hogy had üljenek még tülkön a moxik.
Had várjanak még egy picit.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
LógaGéza
veterán
válasz lafaty80 #26387 üzenetére
Megkerestem most a tavalyi Black Fridayes rendelésem borítékját, akkor rendeltem olyan 20 fóliát, és 0,99USD-t írtak a borítékra.
Bár most se megyek 45USD felé inkább, és megkérem, hogy Giftként küldjék.[ Szerkesztve ]
-
osyi
újonc
tudom nem ide tartozik,de van egy kerdesem es nem kapom a valaszt egyelore,a hivalistaba talaltam egz fura ikont,egy kek kor meg egy A betu benne,mi a jelentese nem jovok ra,tudtok segiteni?
na valaki hozza tud szolni?
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Ezek alapján nem annyira vészes, az átlag 0,3mm. De ha észreveszem, hogy 0,1mm-el vastagabb, akkor 6USD-ért leveszem, és kettétöröm
Többiek
Leadtam a rendelést, megy PÜ azoknak, akik belefértek."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest