Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totog

    tag

    válasz #16820480 #11843 üzenetére

    A pólóra még nem jöttem rá, hogy hogy fog működni, mert a nyakamba is becsiptetném, de ahhoz túl hosszú a kábel, és mindenfelé lóg. Viszont ha inget veszel, akkor két gomb közé simán becsiptethető. ;) Meg persze ingzsebbe, vagy ha hátizsák van rajtad, annak a pántjára vállnál.
    Amúgy utódvárással eddig én még sose jártam jól. Van hogy csúszik, aztán mire nálunk is kapható, meg első gyerekbetegségek... Egy ideje inkább nem a legújabb, hanem a már kipróbált, bejáratott dolgokat veszem, amikkel már van tapasztalat.
    Az N4-emre még egy tok kell meg egy kis alufólia a melegedésre ( :) )és minden megvan.

    Más: Tegnap kocsikáztunk és ment a GPS, az egy dolog hogy baromira forró lett (szépen sütött a nap), de kb. 40 perc alatt 46%-ról teljesen lemerült, ráadásul 15% után elkezdett villogni a kép - folyton felugrott az alacsony töltöttség figyelmeztetés, majd rögtön el is tűnt, tehát nem tudtam leokézni. Pedig be volt dugva a szivargyújtós töltőre. Annyi, hogy nem a gyári kábellel, hanem tákolt (usb hosszabbító + usb -> mini usb + mini usb -> micro usb átalakítóval) megoldással, nem tudom miért történt így, utána gyári kábelt dugva ugyanabba az adapterbe szépen töltött. Az lehet hogy a kábel valahogy más, ne adj isten fordítva van bekötve és leszívta, vagy ... :F Szóval asszem erre oda kell figyelni, ez az egyetlen problémám amúgy a telefonnal.

    Samsung A71, Zigbee powered Home Assistant, Xiaomi Roborock

Új hozzászólás Aktív témák