Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz bambano #26092 üzenetére
Ha te kérted az ablakcserét, akkor joggal gondolhatta azt, hogy ha ablakcsere miatt hív, akkor Te már tudni fogod, mit szeretne, mi a következő lépés.
Mert hát ő ismeri a folyamatot, napi szinten ezt csinálja, miért ne gondolná azt, hogy egy átlagember is tisztában van ezekkel
Én ilyenkor azzal szoktam lendíteni ezen, hogy kérdezgetek, aztán inkább látszom hülyének, de kikényszerítem belőle a választ, mert magától nem mondja el, én meg akkor sose fogom megtudni, hogy részemről mi a teendő.Ugyanezt utálom a HR-ben is meg úgy általában a hivatalokban. Állandóan fellengzősek, és azt hiszik, hogy egy tök átlag ember, aki esetenként kerül velük kapcsolatba, ugyanannyira van képben, mint ő, akinek konkrétan ez a munkája, napi szinten ezt műveli.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
A mikoron miért akadt fenn? Vannak emberek egyébként, akik önmagukat képesek ismételni, mivel feltételezik, hogy kizárólag az ő gondolatuk lehet a jó és minden kétséget kizáróan a másik téved avagy értetlen, tehát el kell neki mondani mégegyszer. És ezen az sem segít, ha megvilágítod neki önmagát - amit itt most leírtam - és a szituációt is újraértelmezed/elmondod más szavakkal, csak saját magát ismeri fel, saját magára reagál, te csak szivatott elemként vagy jelen. A szemében ilyen/ez lehettél, lehet. Ő meg ahhoz nem volt hozzászokva, hogy a rutineljárásba valaki kérdőjelet helyez vagy bármiféle módon is belenyúl.
3 rétegű? 2 rétegű? Milyen gázos? Sokba-e kerül?
(#26095) BiP, és azt hiszik, hogy egy tök átlag ember, aki esetenként kerül velük kapcsolatba, ugyanannyira van képben, mint ő, akinek konkrétan ez a munkája, napi szinten ezt műveli.
Na ezért és az ilyenekért mondom én mindig, hogy egy random border collie is okosabb az embernél - ezeknél biztos - hiszen bőven le tudja követni a gazdája gondolatát, aktuális környezeti vátozókat értelmezni vagy önállóan beiktatni az adott helyzet tükrében, vagyis tud a másik élőlény fejével gondolkodni. Enélkül meglehetősen sótalan és fűszertelen a létezés, mégis tömegsportot űznek a nem alkalmazásából.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Amióta tagja vagyok egy "introvertált övezet" nevű csoportnak a facebookon, azóta jobban megértem az ilyeneket. Vannak ugyanis olyan emberek, akiknek iszonyatosan nehezen megy a telefonálás. Pánikban vannak, izzadnak, nem tudják, hogy mit mondjanak. Sokan fel sem veszik a telefont, ha hívják őket, inkább csak hagyják csörögni, majd SMS-t írnak. Vagy például a férjük/feleségük veszi fel helyettük a telefont.
Megdöbbentő, tudom, de ebben a csoportban rengeteg ilyen ember van, és ha valaki kitesz egy erről szóló posztot, hogy mennyire nehezen megy neki a telefonálás, akkor csak úgy sorjáznak alatta a kommentek másoktól, hogy nekik is.
Lehet, hogy ez az ember is ilyen volt, és nem készült fel rendesen a hívásra, és azt hitte, hogy te ki fogod találni, hogy az időpont miatt hívod, vagy valami miatt azt gondolta, hogy te tudod, hogy amiatt hívod. Aztán mivel te nem úgy reagáltál, mint amire számított, ezért lefagyott, és csak annyit bírt elismételni, hogy az ablakcsere miatt hív.
The Amiga, Born a Champion
-
KROK640
nagyúr
Itt valószínűleg az történt, hogy egyikőtök sem volt erős telefonos kommunikációban, vagy legalábbis ő nagyon gyenge.
nekem is volt tegnap ilyen hívásom, majd az ember átadt másnak a telefont, és 1 perc alatt több hasznos infó cserélt gazdát, mint az előtte lévő 6,5 percben.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Renault, Dacia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fénynél gyorsabban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Lexus, Toyota topik
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest