Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz hcl #30435 üzenetére

    Durván azért nem...sőt!
    Iphone 13 Pro Max-ot vettem kicsivel több, mint 1 éve ~440 ezerért. Ekkoriban a Xiaomi éppen aktuális sorozatának az Ultra modellje volt tervben, ami hivatalos forrásból ~420 ezerért jött volna.
    Hordozható gép esetén sem olyan nagy a difi. i7/16GB ZEN-t néztem 6-700 ezer körül (igaz az is lassan egy éve). Macbook Pro felette volt, de már nem sokkal. Itt inkább az tántorít el, hogy minden sw-ből vehetnék újat, MAC-es kiadást (illetve nincs is mindenből, akkor meg kell egy emulált win is és akkor rúgtunk is egy öngólt).

    Testre szabhatóságon mit értesz?

    2-3 hónapig használtam párhuzamosan android és ios telefont. Mindkettőre be voltak ugyanazok állítva. Míg az iphone-ra jött az értesítés a hálózati felügyeleti sw-től, addig ugyanazon program droidos változata mélyen hallgatott, míg újra nem indítottam a telefont. VPN kapcsolatot elsőre dorid alatt is mindig felépítette, de ha leszakadt vagy leléptem, akkor csak úgy tudtam újra csatlakozni, ha kilőttem a wifit vagy mobil adatot, majd visszacsatlakoztam. Különben elszállt időtúllépéssel. Mikrotik appja is stabilabb (igaz buta is), RD Client szakadás mented ios alatt, akár 30-60 perces használat mellett is. A képernyő tükrözés vagy a direkt wifi print pedig ég és föld. Sebességbe és stabilitásba is. Mivel amúgy meg utálok magammal cipelni bármit is, így 2 telefon nem maradhatott. Lepróbáltam minden szükségest ios-en (Google mail, drive, photos, maps / Xiaomi home - ez igazán stabil kb. 2-3 hónapja lett egy nagy frissítés után, most elsőre csatlakozik bármelyik eszközhöz), majd beköltöztettem a 2 telefont és 2 sim-et (egy fizikai, egy e-sim) egy iphone-ba.

    Ami még mindig hiányzik, az az összetett és kereshető hívásnapló és a gyorstárcsázáskor a névjegyzékben való keresés és ajánlás. Odafigyelést igényel, hogy a Google alkalmazások csak úgy szinkronizálnak, ha futnak (a mail kivétel), illetve saját óráján kívül más márkákkal (hiába van rá app) nem megy stabilan és kiszámíthatóan.

    ...és a pénteki nap margójára: a nyugodt délutánt felrázta egy hibabejelentés, amit egyik kolléga indított és a vizsgálat során gyorsan érintett lett bent 2-4 másik (ők okozóként). Miért jó egymással kibaxni és még az IT-t is túráztatni így kisszombaton... :O :F :DDD

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák