Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    Sziasztok!
    Ti mit csinálnátok a helyemben?
    Pasi elhozott egy Lenovo E460-at, hogy szar. Már fél éve kínlódnak vele, hol elindul 1 óra alatt, hol meg azonnal, néha meg sehogy. A gyereké volt, de fősulira kapott újat, ez meg maradt a szülőknél, de rossz az egész.
    Megnéztem, a Windows omlott össze, ok: HDD hiba, 52% kondíció. Azt sem értem eddig hogy ment. Egy i3, 4GB, pocsék hdd, 1366x768, akksi 1+óra, de külsőre nem néz ki rosszul.
    Mondtam Neki, hogy használt SSD, + 4GB esetleg, Windows-t újrarakom, meg tudom oldani kb. 10-11ezerből - 5-6 SSD, 3 RAM és 2 munkadíj mondjuk, kb.
    Hogy még erre a szarra fizessen is? Hát azt már nem! Akkor kell a fenének!
    Majd felállt és a gépet, töltőt otthagyva elment.
    Utána hívtam, de nem vette fel. Felhívtam a lányát, elmondtam mi van, mondta, hogy majd beszél az apjával.
    Most ott tartunk, hogy az öreg közölte, hogy kell a fenének egy ócska gép, még ha tákolva jó is lesz valameddig. Ha nekem jó így bármire akkor tartsam meg. De ez javítható, eladható... nem érdekli! Befejezte, neki elég a telefonja!
    Nem mondom, hogy gazdagok, de nem is csórók. Pasit tudom, hogy utálja a számítógépeket, sofőr, semmit kötődése nincs hozzájuk. De most nem tudom mi van. A lánya sem mond mást. A pasin ott este látszott, hogy nagyon kiakadt a gépen, én meg olcsóbban nem tudok/akarok vele foglalkozni.
    Szóval ott vagyok a géppel, elvileg "nekem adták", de nem merek hozzányúlni, mert mi van ha kitalálják, hogy adjam vissza... így sem jártam még.

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák