Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    Tivadar story folytatódik :
    Miután kerek 3 hete nem fizetett egy vasat sem a megállapodás ellenére (akik lemaradtak azokak röviden : 0ft-os kezdőrészlettel elvitt 40-ért egy félkonfigot tőlem. 4 napig ment neki hibátlanul, utána szétszedte, hogy ő megnézi, sikerült pár lábat letörnie a lap foglalatából, és azóta a gép nem megy), sem jött a pénzzel.
    3 hét telt el, a harmadik 5000ft-os részlettel kellett volna megjelennie, hová tovább ez a határidő és konstrukció tőle származik, azzal megcimkézve, hogy neki ez a tartható.
    Szóval megkerestem, hogy mégis mi bír történni? Hát kezdte, hogy mennyiért adnám a procit meg a 16GB Memóriát? Mert hogy akkor azokat majd (!) kifizetné. Mondom neki : és a lappal mi lesz? Erre visszakérdezett, hogy "hát a lappal mi lesz?" mondtam neki, hogy természetesen azt is kifizeti.
    Na itt jött a sírás, hogy beszélt a sráccal aki megcsinálná (az itt ajánlott Cink Elek) és 10 ezer ft + (oda-vissza) postát mondott rá. Mindehhez a lap ér 12-14 ezer ft-ot, az enyém csak azért többet mert mindene (is) megvan.
    Elmondtam neki, hogy lassan jobban jár ha vesz egy másik lapot használtan és azt használja inkább, nem ezt javítgatja. Valamint azt is, hogy én hibátlan lapot adtam el neki, ő piszkált hozzá és rontotta, múltkor órákat voltam nála, azért sem kértem egy fillért se, viszont elvárom, hogy a megegyezett összeget kifizesse, mert nekem így se félkonfig se pénz. És igen, az általa elrontott alaplap is hozzátartozik.
    Nincs ilyen, hogy a lapot inkább ezután nem kéri. Mégis mit csináljak egy gazdasági totálkáros alaplappal?? :O Amihez ráadásul már akkor se procim se RAMom nincs!

    Értem én, hogy fáj kifizetni valamit ami nem működik, de most mégis mi az elképzelés? Hogy én nyeljem be, hogy más hülye volt???

    Mindenesetre úgy érzem, az egykori monitoros szívesség meghálálva duplán is, a jövőben csak akkor kap tőlem bármit is, ha minimum az árának a felét a helyszínen leszurkolja.

    Lazán kapcsolódik : egy nagyon régi ismerősöm lóg tavaly december óta 30 ezerrel. Előbb 20 ezret kért kölcsön, majd még 20-at, de én csak 10-et adtam, azzal., hogy karácsony előtt örüljön, hogy ennyit tudok adni. Februárra lett ígérve a visszafizetés, persze semmi nem volt. Tegnap este felhív, a hangjáról lehetett hallani, hogy már volt egy kis töltődés, hogy nyert 1200 dollárt (nem tudjuk milyet) valami kaszinó oldalon, és jujjj visszafizeti nekem a pénzt, meg meghív pár körre jövő szombaton. Ma ismét felhívott, a nyeremény már 2000 dollár volt, a beígért "kamat" viszont lejjebb csökkent, 1-2 körre. Kiváncsi leszek ...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák