Hirdetés

Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz WynNyback #2631 üzenetére

    Nézted már egyáltalán, mennyi reklám van blokkoló nélkül? Én pl. most kettőt látok a ph! főoldalon, egy emag és egy autós. Na meg a 'Lám a láma' kiverte a szememet a gamepod oldalán, az valami rettentő ocsmány :DDD Igaz én előfizettem és lehet belekavar, hogy emiatt nem látok többet, hiába van most engedélyezve. Mert úgy emlékszem cikkek között is volt, na azokat pl. én is utálom.

    (#2664) WynNyback A legjobb dolgok mind ingyen vannak.
    Hmm, a p..a sincs ingyen, pedig a legjobb dolgok között van :D (boccs... :B) Ugyanígy a Ferrari, vagy egy óceánjárós luxusutazás, vagy sorolhatnánk még pár 'legjobb dolgot'. Bocs, de hülyeségre hülyeséget lehet válaszolni.

    Jah, mégvalami eszembe jutott, a játékok. Fiatalabbként én is úgy voltam vele hogy ingyen van, haveroktól, netről beszereztem/letöltöttem. És végülis ingyen van, hiszen beszerezhető, hát nem?. De már eljutottam oda, hogy nem az az elsődleges, hogy ingyen legyen. Így utólag szinte már majd minden játékot megvettem ami régen tetszett, mert ért nekem annyit, hogy fizessek érte. Pedig maradhatott volna továbbra is 'ingyen'.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Aktív témák