Hirdetés

Elindult a Prohardver lapcsalád Prémium Tagsági Rendszere!

Mit nyújtunk a prémium tagjainknak?

A csomag egyik legfőbb eleme az opcionális teljes reklámmentesség a PROHARDVER! lapcsalád teljes felületén (a reklámok bármikor ki- és visszakapcsolhatók), azonban a fórumozók biztosan örülni fognak az ignore funkciónak is, mellyel a számukra zavaró felhasználók hozzászólásait elrejthetik (az Adminisztrátorok nem ignorálhatók, hiszen akkor a kéréseik, információik sem látszanának), az elgépelésre háklis fórumozók pedig a hozzászólásokat 5 helyett 15 percig tudják szerkeszteni.

A Hardveraprós üzletelőknek lehet kedvező a korlátlan számban írható privát üzenet, aki pedig feledékenyebb, azoknak az, hogy a privát üzenetek mindaddig szerkeszthetőek, amíg a címzett el nem olvassa. Nem utolsósorban a privát üzenetek a fórumról történt kitiltás ideje alatt is elérhetőek!

A Prohardveres képfeltöltésnél is sok a bővítés és a kényelmi funkció:

  • 10 MB helyett 50 MB tárhely (ez is 30 naponta újul meg)
  • 3 MB helyett 10 MB-os, a 8 MP helyett pedig 64 MP a maximális feltölthető képméret
  • Full HD felbontás mellett akár 8 MP-es tárolt képméret
  • PNG formátum esetén is elérhető mindez
  • JPG képek esetében az alapnál jobb, 90%-os tömörítési minőség

Nehezen forintosítható a rendszer indulásakor, de ha a Prémium Tagsági Rendszer komoly, stabil bevételi forrást jelent majd a lapcsaládnak, az természetesen további fejlesztéseket hoz mind tartalmilag, mind technikailag.

Még egy fontos információ a reklámokról: a különböző adblocker szoftvereket használók aránya mára eléri a 30%-ot oldalainkon. Magyarán a hirdetők felé egy olyan lapcsaládnak tűnünk, amely ennyi látogatót, olvasottságot vesztett az elmúlt pár évben, ennyivel kevesebb kampányt tudunk kiszolgálni, ennyivel kevesebbet érünk és keresünk. Szeretnénk, ha olvasóink megértenék, hogy mit jelent mindez: olyan magas ez az arány, hogy pár éven belüli biztos leépülést. Többek között ezt megelőzendő vezettük be a Prémium tagságot, amellyel együtt viszont hamarosan elkezdjük udvariasan (majd idővel egyre rámenősebben) megkérni az adblockert használó olvasóinkat, hogy válasszanak: vagy kapcsolják ki az adblockert a felületeinken és nézzék velünk együtt a reklámokat (a kezdetek óta figyelünk rá, hogy ilyen-olyan ráúszó, előugró, szemétkedő reklámok ne futhassanak), vagy legyenek Prémium tagok és akkor mi biztosítjuk a reklámmentes böngészést. Létkérdés számunkra, hogy együtt tudjunk gondolkodni ebben a kérdésben, hogy mindenkivel megértessük, hogy ha ennyien akarnak potyázni, az idővel kinyírja a szolgáltatást, amit használnak. Minket.

Mennyibe kerül?

Igyekeztünk abszolút fájdalommentes árat belőni. A kedvezményes ár havi 500 Ft bankkártyával fizetve, 2 évre.

Tetszik, előfizetek!


Az elmúlt években sokszor felmerült már a közösség igazán lelkes tagjaiban, hogy ők akár havi szinten is támogatnák a Prohardvert, ha az gyorsabb szervert, több napsütést, könnyebb életet és kiürülhetetlen söröskorsót jelentene. Sima Donate gombot sosem akartunk, ez itt a javaslatunk helyette.

Már csak azért is, mert jól látszik, hogy amilyen ütemben falja fel az online reklámpiacot a Google és a Facebook, pár év múlva egy-egy nagyobb oldal vagy az ehhez hasonló funkciókból él meg, vagy sehogy. Ha úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd a hibáktól közel sem mentes, de netes idővel mérve mégiscsak ősi, kultikus hazai kisvállalkozásunkat, itt az alkalom, pár kattintással közösségileg finanszírozhatod azt a szolgáltatást, amit használsz, szeretsz.

Mit hozhat a jövő az előfizetőknek?

A már meglevő prémium funkciókhoz újakat is tervezünk, amelyeket természetesen a meglevő előfizetők is ingyen és külön kérés nélkül megkapnak!
A PROHARDVER! lapcsalád teljes csapata

Azóta történt

Hirdetés