Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Szerintem ez megint a tartalomgyártók sara, kevésbé a TV-gyártóké. Egész egyszerűen mikor betört a 3D őrület, boldog boldogtalan olyan filmet akart csinálni, lehetőleg minél olcsóbban. Jöttek a fos utólag 3D-sített B-kategóriás akció és katasztrófafilmek, ahol sokszor egy minimális mélységérzeten túl nem adott túl sok extrát a 3D.
Természetfilmeknél (főleg vízi élővilággal kapcsolatosaknál) viszont nagyon is látványos szokott lenni a 3D! Úgyhogy én nem örülnék ha az LG is teljesen eltüntetné a passzív 3D-s tévéit a kínálatból.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
válasz Tatejka84 #121 üzenetére
Milyen típus? Egyre inkább gondolkodom rajta, hogy legközelebb projektort veszek. 7 hónapja berágtam a szolgáltatóra és lemondtam a TV előfizetést. Nehezen, de megszoktam hogy nincs adás, a háttértévézés se lopja már az időt és áramot. Egyedül a sportközvetítések hiányoznak, azt viszont megoldom internetes lehetőségekkel. Egyedül a film maradt (blu-ray) szóval semmi akadálya hogy TV helyett projit vegyek.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
válasz Tatejka84 #135 üzenetére
Igen, már néztem ezeket a rövid vetítőtávolságú projektorokat, amik azért lennének nekem jók, mert akkor nem kell plafonra konzolt tennem, simán a TV asztalra ráhelyezném, kb. 40cm távolságra a faltól + egy jó vászon a falra, és kész is a 100"-os házimozi megjelenítő része.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest