- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Ez a snap-up meddig tart? Vagy mi a tavalyi tapasztalat?
-
Beni2360
félisten
Jellemzők:
100% vadonatúj, kiváló minőségű.
A DIY doboz, nem egy hatalmi bank (18650 akkumulátor nem tartozék)
Igények 1 db 18650 akkumulátor
A bekapcsoló gomb be / ki az áramot bank.
Szabványos USB kimenet és micro USB kimenet.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
L4mie
veterán
SnapUpnál számíthat a böngésző? Chrome, firefoxx edge, opera?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Matykoh
tag
válasz werszomjas #32847 üzenetére
Nekem PP-n más címet adott be postázási címnek, mint amire eredetileg küldtem volna. Kijavítottam ott is.
-
-
menyhartlevi
aktív tag
Most láttam, hogy megint vannak snapup-ok. Erre gyorsan vettem is egy Piston Hybridet. De most gondolkodok, hogy igazából nem is nagyon van rá szükségem... Szerintetek el fogom tudni adni, ha megjön?
Mekkora esély van rá, hogy még karácsonyig megjönnek ezek a rendelések?
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
van valami ajánlott, alsó árkategóriás, univerzális autós telefontartó? ritkán kellene, de akkor nagyon jó lenne, ha nem kéne kézben tartani a navi közben a telefont. ne szellőzőrácos, és ne cd nyílásos legyen, illetve 4" valamint 5" telefonnal is lenne használva. az se baj, ha állítva és oldalra fektetve is meg tudja tartani a telefont. köszi a tippeket
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Beni2360
félisten
válasz syler123 #32859 üzenetére
Nekem is ilyen van de bármennyire is rövid a tartó része sajnos berezonál és így a ablak széléhez kell raknom és a telefont az A oszlophoz kell egy picit nyomnom és nincs rezonálás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsiz
őstag
válasz syler123 #32859 üzenetére
jónak tűnik és nem is drága, köszönöm a tippet. még azért várok ki mit ajánl bár most hónapokig megint nem fog kelleni.. de mire legközelebb kell, jó lenne ha lenne itthon
(#32860) Beni2360: neked is köszi az infót
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz menyhartlevi #32857 üzenetére
50-50%
Vagy megjön vagy nem viccet félre téve szvsz karancsonyig már nem.. Még fel sem adták.
Átveszem szívesen![ Szerkesztve ]
havri
-
XtremLor
őstag
válasz menyhartlevi #32863 üzenetére
Inkabb januar lesz...dec elejen fogjak feladni!Karacsony elott gyanus hogy megjon!
Nekem is uton van egy hybrid, igaz meg a PIII sincs bejaratva, na majd egyszerre...."Legen...Wait for it...Dary"
-
Beni2360
félisten
válasz syler123 #32865 üzenetére
Meghúztam persze, csak nem gondolod, hogy........
5" és DIZEL autó.
De van gps és kihangosítóm, ritkán használom.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsiz
őstag
Nekem egy LG navi van a kocsiban, de annak a tappancsa el van öregedve, már nem cuppan az ablakra. Ráadásul régi darab, frissítés sincs rá évek óta. Így a HereDrive+ van bevetésen ha szükséges. Vagy androidon van IGO. De ugye kézben kell tartanom, hogy a sofőr lássa mi merre, nem beszélve arról ha egyedül megyek, akkor még kézben se tudom fogni.
-
dugesz77
őstag
Nyugodtan megveheted. Ez volt tavaly itt a klubtagsági belépő. Én is berendeltem vagy 5 darabot ismerősi körbe és a mai napig használatba van mindenkinél. Tartós,jól bírta a nyári kánikulát is. Maximum arra érdemes figyelni,hogy a szélvédőtől nem tartja el annyira messze és az olyan típusú autóknál ahol messze van a szélvédő ott gond lehet.
-
Imy
veterán
Most probáltam, és átdobott a paypal oldalára. Beírtam a jelszavamat, majd kiírta, hogy elfogyott. Most akkor mit csináltam rosszul? Paypalba is be kellene jelentkezni?
-
cikasz
őstag
A blitzwolf majdnem meglett , de túl hosszú a paypal jelszavam és mire beírtam elfogyott!
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
choco01
addikt
Hali!
Ugye tagnap kitettem ezt a képet és mondtátok hogy visszalehet igényelni a pénzt..
De hol?Mert a probléma megoldásnál akármire megyek csak ilyen segítségeket ajánlj fel.
Itt vagyok a Resolve a problem menüpont alatt.Ezen belül hol kéne?Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Ciccuka
veterán
Snap Up-ot hogy lehet legkönnyebben megnyerni?
Milyen trükkök vannak?[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
zsiz
őstag
válasz dugesz77 #32870 üzenetére
Köszi, akkor ez lesz. Már csak azt nem tudom, hogy meg merjem-e rendelni most, vagy majd csak ha lementek az ünnepek, nehogy elkallódjon. Nem egy nagy összeg, nem is azért, csak nem akarom hiába várni
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Ciccuka #32877 üzenetére
Beírod, hogy iddqd.
Légy nagyon gyors, írj egy scriptet ami kattint helyetted és legyél minél közelebb fizikailag egy kínai szerverhez.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Flashback
addikt
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
purpledonkey
tag
válasz choco01 #32876 üzenetére
Uez a story volt nálunk is 2x. Ebayen én sem találtam megoldást. Paypal, resolution center, tranzakció kikeres, azt dispute és azonnal claim. Megírtam, h az eladót kidobták ebayről, segítsenek. Pár nap múlva jött a válasz, h javamra döntöttek, kapom a pénzt. Kb ennyi.
-
choco01
addikt
válasz purpledonkey #32885 üzenetére
Jó csak kártyával fizettem, nem PayPal fiókkal..így is lehet?
V/: Igen rámentem de azon belül is dobálja a lehetőségeket, meg tanácsokat..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
titán
válasz choco01 #32886 üzenetére
Direktbe fizettél, nem a Paypal felületen a másik kártya opcióval? Nincs a terméknél a View order details-nál View Paypal transaction?
De ott van, azon a képen is látszik amit linkeltél, és ott a gomb felette a Resolve problem-re. Ha megvan a tranzakció ID mehetsz a Paypal-re Dispute-t nyitni. De mivel már külön cég, az hogy az eBay törölt egy felhasználót és ezért a vevőnek vissza jár a pénz amit a Paypal már tovább adott az eBay-nek, nem ő náluk kell kerersni.
Azokat a lépéseket kell végig vinni ahol az a vége, hogy Full refund az eBay részéről.[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Direktbe fizettem OTP kártyáról az eladó PayPal számlájára.
Szóval akkor az ebaynél próbálkozzak valahogy a Resolve a problem fülnél?
Próbáltam végig vinni ott de mindig csak ilyen helpeket adott hogy mit hol nézzek..Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
OccsE
aktív tag
Erdekes... a 14:00 Banggood snap-up kimarad?
Vagy csak Szuper titkos ? -
Bence123
tag
Nekem már vagy 3 alkalommal volt ilyen törölt eladós esetem, minden esetben megérkezett a cucc.
-
dugesz77
őstag
A Lightinthebox-nál is van snap-up szerű akció. Hátha valakinek sikerül valamit elhozni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest