- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
A régi email címemre kaptam egy-kettő ilyen spam-et.
"Üdvözletem!
Rossz hírem van számodra!
Teljes hozzáférésem van az összes eszközödhöz! Minden tevékenységedet nyomon tudom követni. A hackelés a routeren keresztül történt, amelyhez az internethez való hozzáféréshez csatlakoztál.
A trójai vírus lehetové teszi a közösségi hálózatok, az üzenetküldok és az e-mailek használatát.
Én is bármikor láthatom a képernyodet. Bekapcsolhatom a képernyodet, a kamerádat, lehallgathatom a beszélgetéseidet. Észre sem fogod venni.
A vírus folyamatosan frissül. A vírusirtó szoftverek tehetetlenek ellene. A rendszer újratelepítése szintén erotlen. A jelszavak megváltoztatása hatástalan.
Minoségi felvételek vannak a készüléked kamerájáról, amelyeken az összes piszkos jelenet látható.Nem hiszem, hogy azt szeretné, ha ezt a tartalmat az ismerosei, kollégái, rokonai látnák, és az interneten is nyilvánosan elérheto lenne.
Ismétlem, hozzáférhetek az összes kapcsolatához. Egy perc alatt, néhány kattintással teljesen tönkretehetem a hírnevét.Lehetoségem van arra is, hogy levelezését, magánbeszélgetéseit és egyéb adatait közzétegyem.
Úgy gondolom, hogy az Ön által preferált videók jellegébol adódóan Ön nagyon is tisztában van a történtek veszélyességével.
Ezt a problémát úgy oldhatod meg, hogy átutalsz nekem 1100 EURO (EUR).
A bitcoin tárcámba: emzéperiksz
Az átváltás a mai árfolyamon történik.
Csak a pénz átvétele után távolítom el teljesen a videót és a rosszindulatú szoftvereket az eszközökrol. Soha senki nem fog tudni semmirol.
Az e-mail elolvasása után 2 nap áll rendelkezésére. Automatikus értesítést kapok, hogy nyitva van.
Ne próbáljon kapcsolatba lépni a rendorséggel.
Mielott bármit is tehetnének, szétküldöm a videót mindenkinek, akit ismersz. Nem lesz képes lenyomozni a postát vagy a pénztárcát.
Minden szükséges biztonsági intézkedést megtettem!
Legyél észnél! A jó hírnév mindenki számára fontos!"Ritkán látogatom ezt a fiókomat ezért ez a levél kerek egy hónappal ezelőtt érkezett és most vettem észre. Természetesen azóta sem történt semmi, nem törték fel egyik közösségi oldalamat sem, és a (nem létező) webkamerám képét sem rögzítették illetéktelenek.
De simán el tudom képzelni hogy valaki egyből utal 1300ojrót mert azt se tudja mi fán terem meghekkelni egy rútert.
Give them hell Ukraine!
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez inkább valami Sextortion féle csalás.
Nagy eséllyel nincs is mivel is zsarolni az illetőt, mert még ha van is kamera, akkor sem készült semmilyen felvétel arról hogy épp valami " piszkos " dolgot csinál a kamera előtt.
Ha így lenne, akkor a nagyobb hatás érdekében csatolná a mellékletben a videót, az esetről.
Az már zsarolás kategória lenne inkább. -
-
TaaT
nagyúr
Ez a freemail-es fiókomra érkezett, szegényt úgy általában nagyon betalálták a spammerek, kb ezért is hagytam el anno. A gmail-es fiókomra kis túlzással szökő évente érkezik spam.
Régen azt hallottam hogy a myvip-re regisztrált email fiókok listája kerültek illetéktelen kezekbe, de nem tudom ennek mennyi a valóság alapja.[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
KROK640
nagyúr
válasz koby11h #84876 üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Én nem is értem ezt a kripto bányászatot, hogy csak értéket veszünk el vele, értékteremtés helyett, és ebből lesz elvileg pénz. Nyilván totál fedezet nélküli. Csak a kárt csinálja az egész. Gondolom valamelyik VGA gyártó találta ki, egy kis profit maximalizálás céljából.
És ahogy régebben én is leírtam, ha még valami kutatáson dolgozna és azért fizetne, azt mondanám, hogy ok, de így ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz KROK640 #84913 üzenetére
"Gondolom valamelyik VGA gyártó találta ki, egy kis profit maximalizálás céljából."
Pontosan lehet tudni, hogy nem." csak értéket veszünk el vele, értékteremtés helyett, és ebből lesz elvileg pénz. "
Tőzsde megvan? Az se más."Nyilván totál fedezet nélküli. "
Huszonhatodszor kitárgyaljuk a fiát valuta fogalmát? A normál pénzek nagy részének sincs valódi fedezete.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Erre menne a válasz, hogy "jó napot, XY hadnagy vagyok a rendőrség kiberbűnözési alosztályától, a nyomozást ön ellen megindítottuk csalás és zsarolás, valamint hackelés miatt, mely esetében X-Z év börtönbűntetésre számíthat. IP címét rögzítettük, kérjük maradjon a helyén kollégáink kiérkezéséig".
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
NAV feladóval, idióta címről
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az idén kifizetett összes adót az online ügyfelek számára ellenorizték. Az év végén jelentkezzen
be az alábbi linkre, és hajtsa végre az alábbi lépéseket: Adja meg nevét, vezetéknevét és azonosítószámát,
és erosítse meg e-mailjeit. Biztosítjuk, hogy jogod van az ebben az évben fizetett pénz visszaszerzésére
Ellenorizze most
Kérem jelentkezzen be az adóvisszatéritési oldalra,hogy visszaigényelheti az alapokat.
Kiemelt figyelemre számíthatnak a virágot, koszorút és mécseseket árusítók. A NAV munkatársai a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgép megfelelo üzemeltetését, valamint az alkalmazottak bejelentését vizsgálják."Mutogatni való hater díszpinty
-
Én nagyon nem értek a pénzhez, de amikor olyat látok, hogy a amerikaiak készítenek egy 1,2 trillió dollárt érő érmét a főni asztalára, amivel majd jól "beindítják a gazdaságot", akkor a józan paraszti eszemmel annyit fogok fel, hogy fizikai pénzünk mögött sincs egy lepkefingnyi fedezet sem...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Gyuri27
félisten
"Teamgroup Dark T-Force CL15 DDR4-2666 16GB RAM 5 év gari, (1 slot de lekörözi a dual channel ramokat)"
Eltudom képzelni mennyit ver egy 3000-3200 8x2 dc-re ryzen mellett.Amd - Radeon - Ryzen
-
Tim82
félisten
Ezt csak úgy itt hagyom: [link]
Amúgy vagy három éve próbálkoznak ezzel a (változatlan) szöveggel.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Megdrágul a proci
(Antibányászoknak fel fog robbanni a feje )
https://itcafe.hu/hir/amd_processzorhiany_varhato_banyaszok_miatt.html[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
Helyben : Hollo K3 GAMING számítógép, feltehetőleg PC bolt ghirdeti, és GAMERnek van hirdetve a következő konfig :
CPU I7 4770s 8X 3,10 Up To 3,80GHz 4 mag 8 szál
Hűtő gyári Intel
8GB HYPERX FURY MEMÓRIA
1TB HDD 2X 500GB
600W 80+ Tápegység
Házikó egyszerű de nagyszerű
Videokártya Asus GT 740 2gb DDR5 128 bitDe a hirdetésben is le van írva, hogy "játékos" ... nyilván kis huncut gép, mert a paraméterei alapján túl nagy gamingre nem lehet számítani.
-
KROK640
nagyúr
Mert? Satoshi Nakamoto-rólé azóta sem tudja senki, hogy kicsoda, kinek dolgozott, vagy miért "találta fel" ezt az egészet. Mindenesetre tény, hogy a VGA gyártók óriásikat kaszáltak ezzel a dologgal, a VGA árak meg soha sem látott szinten vannak. '97 óta foglalkozom aktívan a PC piaccal, és közben voltam diák, munkanélküli, kispénzű stb, de ilyen reménytelen sosem volt VGA-t szerzeni mint most. Hol normális az, hogy egy havi fizetésnél is többe kerül egy belépő szintű mai VGA??? 200+ ezer ft a Radeon 6600... RX nélkül.
Méghogy a tőzsde nem más??? Ezt ugye csak viccnek szántad. Egyébként az sem a legjobb dolog, de ugyebár a bányászok is mindig ezzel jönnek nekem, hogy van más rosz dolog is a világon, így a bányászat már mindjárt nem is olyan rossz dolog...
"A normál pénzek nagy részének sincs valódi fedezete." - aranyfedezete nincs
-
válasz KROK640 #84926 üzenetére
"Méghogy a tőzsde nem más???"
Nem, hiszen ott is bármitől elindulhatnak az árfolyamok. El is indulnak.A VGA gyártók általi kriptodivat meg teljes konteó, ezerfelé kibukott volna. Tőzsdei spekulánsokra előbb tippelnék, mert egy ennyire gyorsan mozgó árfolyamú valamin a sokszorosát keresik, mint a videokártya-gyártók az eladásokon.
BTW kriptopénzek sok éve vannak, de korábban nem szívtak el ennyi mindent - a drágulás inkább köszönhető a járványnak.Mutogatni való hater díszpinty
-
KROK640
nagyúr
válasz Csupingo #84924 üzenetére
Hát persze, csak VGA, RAM meg SSD hiányzik hozzá, és máris tényleg gamer lesz.
160 ezer a VGA (1660 6GB), mondjuk úgy 10 ezer még 8GB RAM, meg egy SSD 20 körül, és máris gamer... Ez így több mint mégegyszer az ára a gépnek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Csupingo
veterán
válasz KROK640 #84928 üzenetére
Persze, inkább csak arra reagáltam, hogy annyira nem gyenge az a cpu, még egy "közepes" erősségű videokártyával is elboldogul. Viszont aki hosszabb távon akar "gémerkedni", annak már kár beneveznie ilyen halott platformba, mert ennél tovább, játékos szempontból, már nem igazán bővíthető.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
szebe
addikt
válasz KROK640 #84926 üzenetére
Van az eth, aminek kell a vga (meg pár jelentéktelenebb alt, ami messze nem olyan megérős), a btc-re meg célhardver van.
Bányászaton kívül pedig sima tőzsde, trendek, alakzatok, gyertyák.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
HoaryFox
őstag
Ryzen 7 5800X köszöni szépen, már otthon
pihendolgozik (nem bányászik ) lassan 1 éve RX6800 szintén (januárban azt hittem, ~320ezerért mekkora baklövést csináltam a VGA-val, azóta meg... )[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
koko52
nagyúr
-
törölt tag
Ez azért annyi, mert retro. Ez még nem EURO kompatbilis, mint az elektromos tarkó villa. Ezzel ha kicsit is mellé lőttél, mint a koponya elméleti közepe, ahol a legvékonyabb a disznó koponyája. Nem hogy összeesett, hanem 100x erővel és túlélési ösztönnel 1000x decibelellel ordított a következő töltésig. Ami az elfogyasztott pálinka mennyiségét illetően vagy pozitív vagy negatív irányba vitte a projekt eredményességét.
-
gban
Közösségépítő
Csak nem akar kikopni a kihasználtság miatt eladó
Hardverapró 14 találatot ad, ebből 2 nem valós.Postázást nem vállalok.
-
envagyok
veterán
Friss sztori:
1 értékeléses eladó feltesz egy hardvert ide.
Pont szinte akkor keresgéltem, kb felrakás után 3 perccel ráírtam.
Dolgok egyeztetve, cím, telefonszám, minden.
Időpont telefonon leegyeztetve, megbeszéljük, hogy akkor jegeli, 100km út nekem, de mindegy, gyerek velem, megoldom, kerítek neki bébiőrt, elindulok, 10km múlva beugrok egy kv-ért a boltba , felhívom azért biztos ami biztos. Nem veszi fel. Többször is hívom, semmi. Írok sms-t, privátot, semmi. Ránézek a hirdetésre, archiválva...Hihetetlen, hova süllyedtek az emberek.
Megértem, ha meggondolta, elárazta, havernak adná inkább, vagy mittudom én, de akkor hívjon màr fel, vagy ha sajnálja a 10ft-ot rá, akkor írjon egy privátot..
Én vagyok csak egyedül olyan, aki ha mond valamit, az úgy van, aki ha szóban ígér valamit, az ugyanaz mintha írva lenne, sőt adásvételi szerződéssel akár ügyvéd előtt deklarálva?
Más meg nem elég hogy sz@rt se ér a szava, mellette még úgy bújkál, mint egy férges disznó a fűben? -
-
Gyuri27
félisten
Oszt mit csináltál volna ott hurkaszaftszürcsőlő mondjuk ha vagyok ott? Naaa mit?
Most attól tekintsünk el, hogy én ilyet nem csinálok. De mit hm?
Egyet mondok. Nem kell házhoz menni a lófaszért. Sose tudod. Oszt jobb ha minden foga megvan az embernek.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
radio11
tag
válasz Gyuri27 #84946 üzenetére
Sógor autókupec, meg szokott bérbeadni is. Egyszer egy arc nem hozta vissza a Suzukit. Irány a vidéki cím, nagy mellénnyel berongyol a sógi, őrjöng, hogy hol az autó. A címen a helyi rettegett USB-C bűnözőkirály lakott. Még jó, hogy késelés nélkül megúsztuk (a C egyik csicskája volt a bérlő, csak a gazdájához volt bejelentve, persze autóstul eltűnt, de másfél év múlva az autó körözésre meglett -Romániából))
-
-
KROK640
nagyúr
válasz Trailblazer #84922 üzenetére
Anitbányász szintén.
Jövőálló CPU bezsákolva nekem is (10400F, azért az nem mostanában lesz kevés), még jövőállóbb alaplappal (11th gen I7 is megy benne, legrosszabb esteben upgradelek valami olyanra, bár ahogy a gyakorlatot elnézem, hiába telik el addigra pár év, az I7 akkor is drága lesz).VGA viszont sajnos kőkeményen a múlt, GTX950 2GB VRAM. A legdurvább, hogy nem is a sebességével van bajom (amilyen felbontáson én játszok, teljesen jó ezzel az új procival) hanem a 2GB VRAM...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest