Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #24845312

    törölt tag

    válasz kenwood #75158 üzenetére

    De nem fognak további 10-15%-ot engedni, ha az a zsebükben is maradhat. Bőven túl sok vevőjük van így is, már ennyivel is csak nehezen bírnak el, nincs szükségük 2-5-10-szer ennyi vásárlóra, ahhoz már alkalmazottakat kéne felvenniük, az pedig nem fog menni, hisz az egész biznisz feketén zajlik. (Legalábbis ez a része, amit itt megy a hardveraprón. Mert nyilván van mögötte egy fedőcég is, ami viszont kiállít annyi számlát minden évben, hogy a NAV ne fogjon gyanút.) Az árak emelésével csökkenthető lenne ugyan a vásárlások száma, de ezt meg azért nem tehetik meg, mert már így is túl közel vannak a bolti (áfás) árakhoz, tehát marad ez a helyzet, ami van.

    Én nem 30-40%-ra tippelnék, csak 25-re. A szokásos 5%-os normál kisker árrésből csinálnak így 25%-ot. Plusz persze mivel adót sem fizetnek, az is megy a zsebükbe.
    Nem évi párszáz vásárlásról van szó, az bőven meg van nekik 1 hónap alatt is, alig bírnak az üzenetekre/e-mailekre is már válaszolni, napi tizenórákat dolgoznak, hogy teljesíteni tudják a nagyszámú megrendelést, mert itt Magyarországon ha valami nem 10ezer Ft-ba kerül, hanem csak 9800-ba, már nyert ügyed van, mindenki tőled fog vásárolni.

    Ha nincs a nevükön lakás/autó, nem fogja tudni a NAV sem majd lefoglalni, ha borul a bili. Persze ha hajlandó az illető befizetni a milliós bírságot, akkor nem gond, lehet fekete terepjáród is nyugodtan, mert úgyis röhögve pengeted majd ki a büntetést, hisz megteheted.

    Fontos megjegyeznem, hogy nem konkrét személyről/személyekről írtam, nem célom senkit sem befeketíteni, minden amit írtam, csak a képzelet szüleménye, és a valósággal való bárminemű hasonlóság is minden bizonnyal csakis a véletlen műve lehet. :)

Új hozzászólás Aktív témák