Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gban

    Közösségépítő

    válasz Chaser #56646 üzenetére

    Egyetértek, sikeresen leredukáltam az ismeretségi kör megkereséseit.
    Egyik típus akinek ha segítesz egyszer jószándékból, akkor ingyen várja el a továbbiakban is, akkor is ha 2 napot dolgozol a gépével.
    Egyik ilyennek amikor mondtam egy nagyon-nagyon szerény összeget, amikor jött a gépért, csak pislogott hogy hát nincs nála pénz. Jó, mondom, akkor grátisz volt, de lesz szíves többet nem keresni. Neki a veje meg 2,5 évig lógott egy 1500 Ft-os videokártya árával.

    A másik akit meg hívjunk közel9i barátnak, akitől sose kérnék pénzt, csak anyagköltséget.
    Na ez a típus mindennel hívogat, miért nem megy ez vagy az a FB-os játék - mindig elmondom, gőzöm sincs, nem vagyok a gépe előtt, nincs FB-om, és nem is játszok ilyenekkel.
    Ezeknél azt szeretem amikor az anyagköltség mondjuk 3600 Ft, odaad 3000+500+200-at, mert nincs százasa, és nagylelkűen, fölényesen mosolyogva mondja, hagyjam a visszajárót - és láthatóan úgy érzi, ő most igen nagylelkű volt, és igencsak túlfizetett. Ott van nála még egy ezres is, de az már túl sok lenne, a 4k a 3,6-ra...
    Nem vagyok rászorulva, meg csak gondolkodnom kellene hogy mire költöm majd el azt a sok plusz bevételt, szóval jobb is hogy nem annyit ad, de nekem pofám nem lenne ennyit ráadni.

    Postázást nem vállalok.

Új hozzászólás Aktív témák