-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz MK VII #23253 üzenetére
Mar en is gondolkodtam... Asszem kicsit megforgatom a penzem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #23259 üzenetére
Ára ne téveszen meg senki a tudását illetően, hiszen nagyon kedvező áron kapható az Óraabc weboldalán, mindösszesen 18.500 Ft-ért ingyenes szállítással.
Van pofa...
Rendeltem pár darabot, kiszórom itt a faluban"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
customer114
őstag
Sziasztok.
Nem terveztem eme topicba írni, de úgy érzem érdemes lenne megemlítenem eme szösszenetet.
A történet ott kezdődött hogy kíváncsiságból megnéztem ki írt már megint a csalós topicba, és Tothgera30 fórumtárs volt a legújabb "károsult". El is olvastam az üzenetét 2016.09.27.-i napon, déli órában. Ezután negyed órával utána is megnéztem ott van-e még a hozzászólása, és ott is volt. Persze anyagi kár nem ért, de inkorrekt viselkedés a mai világban hogy a csalós topicba ilyen hozzászólások szülessenek, illetve ilyen sokáig ott is maradjanak.
Így nem ajánlott minősítést kap részemről.
-
megarambo
tag
Mér nem lehet a k. privátokra válaszolni sose fogom megérteni.
-
CJ4567
nagyúr
-
Chaser
legenda
válasz seniman #23255 üzenetére
sztem
küszöbgar - eljössz, megnézed, megszagolod, kipróbálod, ha megfelel kifizeted és elviszed, de onnantól hogy kiléptél az ajtón nincs reklamáció
próbagar - néhány nap, amit nyilván célszerű pontosan meghatározni, addig lehet tesztelgetni és visszavinni ha nem működik valami
efölötti időtartamú gar - gar, kb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
seniman
veterán
válasz MK VII #23267 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.Nem veszek semmi olyat,aminél szükség lehet rá,de nincs garancia.Épp ez az,hogy nem kell megvennünk,ebben segítenek dönteni azok az eladók,akik bolti ár minusz 10%-ért árulják a szemetüket.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
őstag
válasz MK VII #23267 üzenetére
Szerintem az a garancia, ami nem hivatalos kiskerbe szóló garancia, papírral, az kb. semmit sem ér. Teljes mértékben az eladó jóindulatára vagyunk bízva.
Én például szoktam adni 3 nap / 1 hét próbagart, mivel egy úriember vagyok. De mondjuk azt nem tudom akkor mit csinálnék, ha az általam vállalt gariidőn belül visszahozná a cuccot az arc, de láthatóan más állapotban, mint ahogy odaadtam. (Mit tudom én, elhajlítaná a lábakat az alaplapon, és azt állítaná ez már ilyen volt, stb.)
Szóval ez a próbagar nehéz ügy. A legbiztosabb, ha vagy a vevő vagy az eladó lakásán ki van próbálva, le van tesztelve a cucc, aztán utána mindenki mehet isten hírével. De persze erre sokszor nincs lehetőség.
The Amiga, Born a Champion
-
customer114
őstag
válasz Intelligencs #23269 üzenetére
Feladás előtt készítesz képeket, mind a fizikai állapotáról, mint üzembehelyezett működéséről. Linkeled privátba, megvárod, hogy válaszoljon rá. Ez amolyan alap dolog nem?
"...mivel egy úriember vagyok"
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Intelligencs #23269 üzenetére
Na igen.. A próbagari az eladó részéről is lehet szopacs.. Nem egyszer fordult elő, hogy a vásárló pont ugyan olyan kártyát vett amilyen neki megdöglött, azért, hogy gyakorlatilag másnap tudja jelenteni, hogy szar a kártya.. Az eladó néz bután ,hogy miért lenne rossz, de beleegyezik, hogy akkor jó csináljuk vissza az üzletet. Pénz vissza, kártya vissza. Vevő meg röhög a markába, mert ingyen lett neki egy ugyan olyan kártyája mint ami megdöglött..
Ezek miatt a véglény, pondró, lidércek miatt tart ott az apró ahol.. Az ilyen kis senkiháziak miatt bizalmatlanok az eladók, és bizalmatlanok a vevők is.. Teljesen meg lesz ölve a használt piac.. Nem véletlenül vannak a használt árak ott ahol. Szép lassan ott tartunk majd, hogy senki nem fog venni használt cuccot csak és kizárólag ismerőstől, szomszédtól, családtagtól, akiben tényleg meg tud bízni.[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
válasz MK VII #23272 üzenetére
"Nem egyszer fordult elő, hogy a vásárló pont ugyan olyan kártyát vett amilyen neki megdöglött, azért, hogy gyakorlatilag másnap tudja jelenteni, hogy szar a kártya.."
Ez még az én ártatlan világomból hiányzott. Szóval sorozatszámokról is lehet csinálnom a printscreent legközelebb. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz customer114 #23270 üzenetére
A lábakat már próbáltam fényképezni, de nem sikerült. Pedig nem mobillal csináltam, hanem rendes fényképezővel. Szabad szemmel is nehéz észrevenni az elhajlást, lefényképezni meg - legalábbis nekem - nem sikerült. (Igaz nem félmillás csőrös Nikonnal próbáltam, csak egy régebbi Canon Powershottal.)
(#23272) MK VII: Ez már eszembe jutott nekem is, hogy mást kapok vissza, ezért a sorozatszámot mindig lefényképezem. Illetve alkalomadtán egyedi módon megjelölöm a terméket: kecskevérrel rárajzolok egy pentagrammát, ami csak holdtöltekor látszik, 45 fokos szögben.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
MK VII
veterán
válasz Intelligencs #23278 üzenetére
"kecskevérrel rárajzolok egy pentagrammát, ami csak holdtöltekor látszik, 45 fokos szögben."
Akartam javasolni!! -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Intelligencs #23278 üzenetére
UV filc..nem hülyeség. Szerencsére még nem próbáltak meg így átejteni, de nem is tudnának emiatt
-
MK VII
veterán
válasz Speed® #23280 üzenetére
Illetve ezt még lehet fokozni..
Előre letisztázni, hogy a próbagari csak úgy működik, hogy, ha kifogása van a terméket illetően akkor visszaküldi, majd, ha én is leteszteltem, -megnéztem, hogy az UV filc, kecskevér, stb stb a helyén van-, akkor megy vissza a pénz előbb nem. -
MK VII
veterán
Teljesen jó csak szar..
Imádom az ilyen hirdetéseket.
De mit csinált ott a kamera körüli résszel? Ráharapott?
Egyik haver barátnője volt olyan elmebeteg, hogy, ha ideges volt akkor megette a telefonját.. Nem viccelek.
Fogta és megrágta úgy, hogy össze vissza tört mindenhol a kijelző meg a hátlap.. Kész..Más.
Csalós topikba kukkantsatok már be..
Egyik földim, más, sok pénzével szórakozik és még kb. neki áll feljebb, ha jelentik.
Eleve hitegette, hogy küldi, nem ment, posta visszahozta. Pénzt most vissza kéne fizetni, de azt is baszik visszaadni, illetve egy hetes határidőkről hadovál..
Komolyan az ilyen mit gondol magáról?
Megbíznak benne. Utalnak azonnal, hogy akkor meg is kapják az árut, erre ez a pondró meg képtelen visszautalni a pénzét.. Valószínűleg nincs is neki olyan processzora amit árult.
Simán feljelenteném akkor is, ha visszautalja a pénzt.. Ne más pénzével szórakozzon..
Gondolom arra megy ki a játék, hogy tartozásait így törleszti másoknak aztán ezeknek a szerencsétleneknek meg majd visszautalja még azelőtt, hogy büntető eljárást indítanának ellene..
Ezt velem csinálná én biztos felkeresném személyesen....[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Én tisztelem, h a kedvünkért naponta alámerülsz az FB adok-veszek pöcegödrének a legaljára. Lassan kiadhatsz egy könyvet ezekből...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
djculture
félisten
Fogadjunk hogy ez is fadarab 20 ezerért .. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest