Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- [Re:] Nem csak driveresen lesz elnyomva a GeForce RTX 3060 bányász énje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- 3D nyomtatás
- Webkamera topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Hozzászólok Aktív témák
-
atike
nagyúr
...hőmérséklet érzékelő... Ez nem igazán volt eddig az okosórákban, nem? Gőzöm sincs miért, pedig tök jó ötlet...
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
őstag
Reméljük nem lesz a GPS-ük hulladék most már.
Vamos a la playa.
-
dajkapeter
senior tag
Akkor reálisan otthon olyan brt 50-55 körül lesz
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
moldovan
csendes tag
Oké, ez így nekem jónak tűnik!
Amazfit Bip után pedig kifejezetten hatalmas előrelépés lesz!
Vegyem? -
pusszycat
veterán
Ez testhőmérsékletet hivatott mérni vagy szoba/kültér, esetleg mindent.
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))
-
törölt tag
lehet az óra hőmérsékletét méri vagy amikor a kezedet jól felmelegíti és elküld orvoshoz mert lázát diagnosztizál kb amit ebbe beleraknak pontatlan lesz ha testhőt méri
inkább a GPS csinálnák meg rendesen ezekbe a szarokba ,huawei watch gt 2,honor szintén,pl kerékpározásnál már használhatatlan elveszti a jelet nem méri sebességet,nehezen találja a pozíciót katasztrófa,lassú mozgáshoz esetleg futásához elmegy.
-
pusszycat
veterán
válasz
#10949376 #11 üzenetére
Ha lenne benne eSIM akkor a torony adatokból kiszámolná és nem vesztené el a jelet. Szerintem. Ezért várok még az okos-óra vásárlással.
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))
-
törölt tag
válasz
pusszycat #12 üzenetére
nem egyszerűen szar a GPS modul benne olcsó fajta vagy az a antenna van szar helyen az órában vagy kevés amit bele raknak,ha a csuklóra szorítod nem találja meg vagy nehezen ha mtb kerékpározol azt utólag nézed a távolságot nem reális amit kapsz.
akinek Samsung,Apple órája van és kerékpározik is írja már meg az milyen a GPS benne
-
youngboy
senior tag
Akkor azt a 3GB tárhelyet (vagy mennyit) BT-n kellene feltölteni?
-
gidano
tag
Sziasztok!
Lassan készülget a Zepp alkalmazás fordítása, használjátok egészséggel!
A blogon mindig megtalálod az aktuális frissítést és a részleteket!SymPDA Android Blog! - https://sympda.blog.hu Kérlek privátot csak vészhelyzetben írj, a többire ott a fórum!
-
vapega
tag
Mindenesetre rendeltem egyet Ali AMAZFIT Official Store-ból.
Ma lett Lengyel raktáron 1hetes ingyenes szállítást igérve.....41-ezret fizettem érte kuponnal.Volt Bip-em szerettem
Volt Verge Lite-om szerettem csak nagy türhő volt viszont elment 35 napot simán
Van GTR-em és szeretemTúrázásnál, evezésnél mindegyik szépen rajzolta a térképet és sztem a tapasztalatok alapján jól mérte a távolságot.
MI8 Lite
-
Ayg0
senior tag
Az 'e' betűs modellek esetén a hangszórót is el kell felejteni, így vele együtt a hívásfogadást is. (egy BT fülessel azért rápróbálnék a funkcióra...) A mikrofont meghagyták, tehát a hangvezérelt utasítások maradnak.
Továbbá sz'e'gényeken zenét sem lehet tárolni, csak a telón tudják vezérelni a muzsikát.
Az előbbiekért cserébe viszont megnőtt az üzemidő.Ha kellően jó árat szabnak rá, érdekes lehet, egyébként a közvetlen konkurensekkel (Honor Magicwatch 2, vagy a Huawei Watch GT2 variánsok) a fenti funkciók hiányában szerintem nincs pariban.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
varmi2
veterán
Én is vettem ma egyet, kiváncsi leszek, ha majd megjön, hogy milyen lesz.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyjából minden maradt a régi mindkét esetben, csak kivették a WiFi modemet a jobb üzemidő érdekében, plusz kaptak egy hőmérséklet-szenzort.
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- DIGI Mobil
- [Re:] Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Fractal Design Meshify S2 White TG Clear
- MacBook Air 13 Core i5 1.3GHz/4GB/256 GB flash (2013 Mid)
- [noblechairs] HERO FEKETE (Bőr)Real Leather / +3630 992 0009 / NBL-HERO-RL-BLA
- Eladó bővíthető 6 kártyás bányász rig 160-170mh 820W
- 540MHS ! BÁNYA RIG /// MINING RIG ELADÓ.... VADONAT ÚJ /// 3 ÉV GARI !!
Állásajánlatok
Cég: DSR Partner Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest