- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz torma1981 #3200 üzenetére
Újabban ki sem kapcsolom a Bluetoothot, mindig megy, és az autóban mindig Bluetooth kapcsolatban van a fejegységgel, de nem vettem észre hogy nagyon szittyózná az áramot.
Olyan lehet ez mint a GPS, csak akkor fogyaszt ha használod is, készenlétben pedig minimálisan.
vagy megint nekem van mákom hogy jól működik -
RazorDaPro
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a telefon, ez az egyik nagy esélyes most nálam (a Xiaomi mi4c mellett), de a kommenteket visszaolvasva aggaszt ez a WiFi-ledobálós probléma. Sokat használnám WiFiről, úgyhogy érdekelne, hogy mennyire elterjedt az issue, illetve van/lesz-e rá szoftveres javítás, vagy egyszerűen a vevőegység gyenge.
Pixel 4
-
torma1981
veterán
válasz RazorDaPro #3205 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond itthon.
-
mgy
senior tag
Minden gond nélkül működik, értelemszerűen használja az elérhető wifi hálózatokat, vagy ha az nincs, a mobilnetet. Tényleg nem tudom elképzelni, mi a gond a t. topiktársaknál. :-|
-
Pompi
MODERÁTOR
Napközben munkahelyen és otthon is wifin vagyok. Soha nem dobál le.
Feel Good Inc.
-
secler07
tag
Szerintem ezeket a problémákat inkább valami rossz router beállítás okozza, nálam sem fordult elő semmilyen probléma, pedig melóhelyen és otthon is nonstop wifin vagyok!
-
forgonati
őstag
Detto mint a többiek, nekem sincs semmi wifi gondom. Szerintem is annál a pár embernél valami router gond lehet, vagy valami. Az Mi4c az én fejemben is megfordult egy pillanatra, de rögtön ki is esett a microsd hiánya miatt. A 16GB (valójában nettó max 12GB) nem bővithető tárhely meg viccnek is rossz igy 2016-ban.
Keelah Se'lai!
-
Zorro(hun)
tag
válasz forgonati #3210 üzenetére
Ezt a viccet annak a jónéhány Apple Iphone 16GB tulajnak is el lehetne mesélni...
Egyébként 2.2.0 frissítés után feleségem telefonja tegnap nem csatlakozott a wi-fi-hez. Egy wipe cache recovery-ből megoldotta. (frissítés után elfelejtettem megcsinálni). Sem előtte, sem azóta nem volt hasonló eset.
-
espi38
őstag
Sziasztok, kb 1hónap hasznalat után következő hibák jöttek elő ami folyamatosan fenn áll
Híváskor ha a hívott fél foglalt nem jelzi a foglaltságot ha nem egyszerűen visszatér a tárcsához.,
Ha foglalt vagyok a hívó félnek azt jelzi, hogy mintha nem jó számot hívott volna nem foglaltságot.
Hívás közben nincs értesítés nem fogadott hívása miatt,pedig hívásvárakoztatás be van kapcsolva,
Hívás közben sűrűn rezeg a telefon
Van valakinél hasonló hibajelenség?
Ezek olyan alap dolgok durva, hogy ezt nem kezeli a telefon. -
espi38
őstag
Szia, nekem au eddigi készülékeim között a legerosebb wifis telo és soha nem dobott le a wifiről?
-
mgy
senior tag
Hát...
1. ez ilyen. Nem a telefonon múlik
2. ez is ilyen, ha elk.rod az átirányítás beállításokat. Ellenőrizd, milyne szám van ott.
3. ez is ilyen, nagyon nem opx specifikus. Annak ellenére, hogy nagyon zavaró.
4. igen. ez sajnos hiba, csak bízunk benne, hogy hamar kijavítják.Tehát a négyből egy hiba maradt...
-
zsocy
őstag
Pontosan! Ezek nem OPX hibák hanem hálózat, router vagy android gondok, kivétel a rezgés a hívás közben.
A wifi még soha sem dobott le.
Egyébként ezt már sokszor láttam más telók topikjában is, hogy olyan hibákat sorolnak amik nem a telótól vannak. Értem én hogy bosszantó, de ettől ez még mástól van.
Mindegy, nem morgok, ez még mindig egy kiválló telefon, nehéz nála jobbat találni az áráért.
-
konczy3
senior tag
válasz secler07 #3209 üzenetére
4 másik teló van a családban + laptop egyik se dobja el még a fos Galaxy young se ami csak csere telefonnak van a polcon de unokatesómnál is próbáltam ott is ledobálja. Egyébként tényleg nagyon erős messze lévő emberek jelét is veszi.
De ez nem vészes mert jelzi hogy nincs kapcsolat nyomok a WiFire ki be kapcsot és már megy is de teljesen random van hogy órákig semmi van hogy 10 percenként eldobja tököm tudja mi okozza.Espi38 a rezgésen kívül a többi nálam se jelentkezik, a rezgés pedig egy extra ami megkülönbözteti a többi telefontól
[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
mgy
senior tag
válasz RazorDaPro #3222 üzenetére
Nálam amúgy nem volt szempont a rendelkezésre álló háttértár, teljesen el lehet lenni 16Gb beépítettel is, nyilván az ember akkor úgy viselkedik. De ha van több, akkor meg máshogy. Nyilván én sem egyszerre hallgatok többezer számot.
-
zsocy
őstag
Hát, ha neked elég, akkor nincs mit tenni, meg kell venni a jó kis Xiaomi telefont! Esetleg át is fáradhatsz a topikjába.
Sok türelmet kivánok a vidéki 4g hiányához[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
válasz kutyuska #3226 üzenetére
Nagy üvegrajongó vagyok, de itt a kijelző lekerekített széle miatt elengedtem a témát. Borzasztóan néz ki körben a kimaradt rész.
Érdkes, a fekete opx-en viszonylag hamar megadta magát a gyári fólia, a fehéren még mindig bírja. Kb. ugyanúgy használom a telefont, mint két hónapja. És hogy egy régi témát visszahozzak, ez kevésbé ragadós, elképzelhető, hogy váltottak egy másik beszállítóra.
Röviden: a gyári fólia most szerintem hibátlan. Majd ha vége lesz rakok helyette mást, de nem siettetem a cserét. -
konczy3
senior tag
válasz kutyuska #3228 üzenetére
Nekem is még feltűnően jól bírja a fólia több mint 2 hónapos
Secler07 ha router hiba akkor miért csak ez a telefon csinálja?
Illetve átmentem unokatesómhoz nála is csinálja és ott se dobja senki másé...Egyébként nem tudom 4c mennyire optimalizált de nem hiszem hogy az X-nél gyorsabb lenne, és hát külsőleg nem kérdés hogy oda vissza veri az X
[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
mgy
senior tag
válasz kutyuska #3228 üzenetére
Mind a két telefont nagyon az elején vettem, úgy értettem a váltást. Szóval gyanítom a most eladott bármelyikre már ugyanolyan kerül, de elképzelhető, hogy közben volt valami váltás.
Viszont erre biztos választ úgyse kapunk szóval lehet már ennyi szót is kár volt rá fecsérelni. -
RazorDaPro
tag
Nyilván, de én személy szerint egy 80-90ezres telefonnál már nem akarom belimitálni a felhasználói szokásaimat. Pl. ha felraknék rá egy Hearthstone-t/1-2 komolyabb játékot, akkor csak online tudnék zenét hallgatni (annyit meg nem bír a mobilnetem), stb.
zsocy#3225 Jól van na, nem kell egyből harapni, csak mérlegelem a lehetőségeket. Csábító az erősebb hardver, de egyelőre én is a megbízhatóbb Oneplus felé húzok (az oprendszerbeli különbségek meg lehet, hogy ki is küszöbölik a hardvereset ).
[ Szerkesztve ]
Pixel 4
-
mgy
senior tag
válasz RazorDaPro #3231 üzenetére
Ha játszani akarsz, lehet nem ez a teló lesz a te világod. Nem amiatt jó...
-
forgonati
őstag
Hát igen, ha neked elég akkor hajrá. Nekem kevés volt, régebben a Nexus 5-től is részben emiatt váltam meg. Van vagy 1200 fotóm, pár videóm, zenéim + programok és ez 23GB jelenleg. A 32Gb-os Mi4c-n meg van nettó 26GB. Persze, értem én hogy mentsek felhőbe mert ma már mindenki ezt nyomatja, de az nálam annyit jelent, hogy ha pl. külföldön vagyok (sokat járok) és nem akarom hogy a roaming leszivja a havi fizetésemet, akkor ki kell lőnöm a netet. Pápá felhő. És persze ahogy az már lenni szokott, pont akkor kellene az a bizonyos fénykép (lefotózott dokumentum, vagy épp egy akármilyen fotó/videó amit meg szeretnék hirtelen mutatni valakinek) amikor nincs net. A felhő arra jó, hogy oda archiváljak, ha netán beszarna az SD. Számomra más értelme nincs. A telefon van értem, nem én őérte, és nehogymár ilyen kompromisszumokat kelljen hoznom, főleg 300 Eur-ért (vagy nem tudom most pontosan mennyi az Mi4c 32GB). Könyörgöm egy filléres szar komponensről van szó, kb 1$ felár lenne az a microSD foglalat, nem értem miért kell ezzel elszarni egy amúgy minden tekintetben jó kis mobilt (kivéve a MIUI, de ez szubjektiv). Ez amúgy igaz az OPX-re is, nem fér a fejembe hogy miért nem lehetett eleve úgy kialakitani a sim tálcát hogy a 2 SIM + SD egyszerre menjen
Persze akinek elég a 32GB, az örüljön. Én is ellennék a microSD nélkül ha lenne legalább 64GB, de olyan verzió meg nincs.
mgy:
Szerintem még elég sok játék elmegy rajta, én azt mondanám hogy még játékra is jó. Persze ha a legdurvább gamekat akarja tolni ultra detailon, akkor valami csúcsgép kell idei csúcs SOC-al, és az nem 90k. Valamit valamiért. De ez ugyanigy van a PC-nél is. Én mondjuk nem nagyon játszom, igazából nem is nagyon értem hogy miért jó brutál HW igényű játékokat játszani 20 cm-ről meredve egy 5" kijelzőre. Biztos örekgszek.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
RazorDaPro
tag
Azért komoly dolgokra nem kell gondolni... HS+max. néhány "közepes"/casual játék. Ha komolyabban gamelni akarok, arra ott az asztali gépem. Meg ennyiért erősebb hardverrel nem kapok telefont (max. az említett modellt, vagy "noname" kínai telefont trükközéssel, amivel nettó ugyanott lehetek). Nem ezért tetszik, csak egy számomra optimális ponton van, aminek a hardver is része.
Pixel 4
-
secler07
tag
válasz konczy3 #3229 üzenetére
Nem mondanám kimondottan hibának lehet, hogy csak a mostani wifi csatorna nem szimpatikus valamiért a telefonnak. Tudom nettó hülyeségnek hangzik, de anno egy HTC One V telóval pont ugyan így szívtam .. mindenhol ment a Wifi több eszközzel, csak itthon nem és csak a telefon dobálta a hálózatot. Szóval egy próbál megér főleg, hogy kb 3 perc megcsinálni
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz RazorDaPro #3236 üzenetére
Idézek a hírből aminek a topikjában vagyunk
Az Onyx fém kerettel, valamint üveg elő-és hátlappal bír, míg a Ceramic modell karcálló bevonatot kapott, a Mohs-féle keménységi skála szerint 8,5-ös szinten áll, ezen a listán a 2-es értéknek számít a gipsz és 10-esnek a legkeményebb ásvány, a gyémánt. A kerámiából készült panelek 1482 °C-on sülnek ki, aztán két napig pihennek, mielőtt felhasználásra kerülnek.
Feel Good Inc.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Olvastam a hozzászólásokat a kérdéseimhez és egy valamit nem értek.
Bármilyen telefonom volt nem voltak ezek az úgynevezett hálózati hibák ezért gyanakodtam,hogy a telefonnal van probléma.
Hol tudom megnézni,hogy mire van állítva a kártya ha van egy bejövő hívásom de éppen beszélek valakivel,mert sehol nem találom ezt a menü pontot?
Köszke -
espi38
őstag
Megtaláltam a beállításokat.
Nos ha be van kapcsolva a hívásvárakoztatás akkor az engem hívófélnek azt jelzi,hogy nem a jó a tárcsázott szám.
Ha viszont nincs akkor foglaltat jelez viszont nem kapok jelzést ha valaki hívott volna,akkor most mi van?
Segítő válaszokat szívesen fogadok) -
kisqp
tag
Sziasztok!
Most érkezett meg a kütyü.
Így hiteles a forrás, majdnem percre pontosan egy hét alatt jött meg, mivel múlt kedden délután, kb ilyenkor rendeltem.
Asszem elleszek ma! :-) -
Pompi
MODERÁTOR
válasz Nincs név #3245 üzenetére
Nem tudom meddig él. A kódot pedig közvetett módon a OnePlus adta ki tegnap az Instagrammon - szóval teljesen korrekt.
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest