- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
-
PROHARDVER!
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
En is benyaltam most a DHL vamolast! Az a vicc hogy meg csak nem is rendelessel hanem a One-om jon vissza garanciaztatasbol
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz ittakary #2301 üzenetére
Erre külön kíváncsi vagyok, majd írd meg dióhéjban, hogy mi volt. Mert itt ugye már előzőleg le lett vámolva ugyebár.
Ez már nagyon off, de egyszer ezért nem küldtünk vissza egy itthon számlával, hivatalosa, boltban vásárolt, majd fw frissítésnél elszállt eszközt (NAS), mert kétes volt, hogy hogyan kerül vissza. Az itthoni forgalmazó széttárta a kezét, hogy ez nem garanciális kérdés, a gyártó supportjával viszont leveleztük, hogy ha kiküldjük akkor megcsinálják és visszaküldik. Csak a kipostázás meg vissza, meg a visszafele adminisztrációs káosz elvette a kedvünket (senki nem tudta akkor megmondani, hogy hogy lesz a vámkezelése a javított eszköznek), ha minden negatívan jött volna ki, akkor nem lett volna rentábilis a kiküldéses javítás. Maradt papírnehezéknek.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
trumpf
csendes tag
Lassan remélem megérkezik nekem is az OPX.
Közben nézegettem a oneplus fórumot. Ha esetleg valaki arra jár és regelt, indult egy nyereményjáték. Próba cseresznye.[link] -
mgy
senior tag
Basszus, végig kellett olvasni a Carl gyerek bullshitjét, hogy a végén meglegyen a lényeg...
We’ll be rolling out this white and gold version of the OnePlus X in Europe, with other markets to follow very soon[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
Miből derül az ki hogy a Mi4c kamerája ugyan az?
Én olyan infót találtam mely szerint:Mi4c: Sony IMX258
http://www.phonearena.com/news/First-Xiaomi-Mi-4c-camera-samples-show-what-its-Sony-IMX258-sensor-is-capable-of_id73970Oneplus X: Samsung 3M2
https://forums.oneplus.net/threads/2-questions-about-oneplus-x.395280/A Mi4c képei sokkal jobbak, akárhogy is nézem.
Gippazoid Novelties Inc.
-
-
forgonati
őstag
válasz gippazoid #2309 üzenetére
Nekem az Antutu irja ki. Es az enyem korrekt kepeket lo. En egy Hua p7-el meg egy HON6-al hasonlitottam ossze a minap. Ugyanaz a tema, ugyanazok a beallitasok, ugyanaz az app (Snap Camera) es nagyon hasonlo. Sot, ISO 400 felett a P7 kepei nehol meg zajosabbak. Szoval az enyem korrekt, szerintem. Majd rakok fel kepeket a hetvegen, lesz idom probalgatni.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
gippazoid
senior tag
By the way, nincs valakinek meghívója véletlenül?
Gippazoid Novelties Inc.
-
kutyuska
aktív tag
Az enyémben is IMX258 van
" Babra munka, de megéri! "
-
forgonati
őstag
válasz #85552128 #2311 üzenetére
Nem tudom, eléggé érdekesen működik, néha tudok vele korrekt képeket készíteni, néha meg viszonylag alacsony ISO mellett is több a zaj mint kéne.
Ez pl. A kormány ISO 3000 mellett szerintem elég korrekt. A bal felső sarokban látszik hogy van zaj, de ekkora ISO mellett ez nem akkora csoda. A másik, a szerszámos ISO 100, elég jó nem? Vagy csak nekem alacsonyak az igényeim?
Viszont a kinti kép tényleg elég zajos, pedig csak ISO140. Olyan mintha legalább 600 lenne.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
Skyhigh
aktív tag
Komoly volt ez az OPX játék, mert a számláló kiakadt, bizonyos sorszámokból 3-5 darab is volt illetve a szokásos 20 helyett egy oldalon 30-40 hozzászólás...
Csalódott vagyokA világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
Traianus
tag
Ha a DHL oldalán azt írja estimated deliverynél, hogy holnap nap végéig megérkezik, azt mennyire lehet komolyan venni? Illetve ettől még lehet számítani erre a vámolásos mizériára, vagy ez alapján úgy tűnik ezt megúsztam?
-
apacsay
tag
nekem is IMX258 ír , de a video szaggatott , mint írtam... majd tesztelem napsütésben is, csak jön már egy jó kis frissítés, ami helyrerak sok mindent.. ( engem a sim kártyákat kezelő rész idegesít legjobban, hogy nem lehet kijelölni, melyik legyen az elsődleges a hívásnál, rém idegesítő)
Pixel 7 PRO / Samsung S6 TAB
-
pedrobike
aktív tag
Nekem is IMX 258...de nekem jo képeket csinálok vele,nekem jo.hangsulyozom 😂
Garmin tactix delta F6x Pro
-
8zabi
őstag
szerintem meg mindenki ugyanolyan képeket csinál, csak mások az igények
-
forgonati
őstag
válasz apacsay #2328 üzenetére
Nekem felkínálta hogy melyik kártyát akarom hívásra, sms-re meg adatkapcsolatra. Nyitottam a bootloadert, így full wipe lett, és indításnál ez volt az első amit kérdezett.
A fotókat eléggé furán készíti. Néha tök jó, és simán hozza a P7/H szintjét, néha még jobb is. Viszont néha indokolatlanul zajol. És külső kamera softtal nem nagyon tudom felülbírálni hogy milyen érzékenységet állítson be. Pl. ha ISO -at állítok, akkor néha néha meg 149 lesz. Mikor pl. 400-ra állítom, akkor hol 450 hol meg 600. Nem tudom mi alapján lövi be, szerintem alapjaitól kéne átírni a kamera firmwaret... Tuti ki lehetne hozni jobbat is belőle (bár ismétlem, elegendő fénynél nekem teljesen jó). Reméljük a frissítések megoldják. Vagy majd a custom romok.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
válasz forgonati #2332 üzenetére
Bocs, ki volt kapcsolva a numlock. Mégegyszer. Néha tök jó, és simán hozza a P7/H6 szintjét, néha még jobb is. Viszont néha indokolatlanul zajol. És külső kamera softtal nem nagyon tudom felülbírálni hogy milyen érzékenységet állítson be. Pl. ha ISO 100-at állítok, akkor néha 121 néha meg 149 lesz. Mikor pl. 400-ra állítom, akkor hol 450 hol meg 600.
Keelah Se'lai!
-
zsoltiz
aktív tag
válasz forgonati #2307 üzenetére
"2 fele kameraval szerelik a Mi4c-t. Es ugy nez ki hogy az OPX-et is. Az en OPX-emben ziher hogy IMX258 van."
Ezt honnan veszed, mármint, hogy az OPX-et kétféle kamerával szerelik? Van erről valahol valami infó? Az összes promó anyagban, a weboldalon a specifikációban, és a launch eventen is azt mondták, hogy ISOCELL szenzor van benne, tehát samsung. Aztán ment a találgatás sok helyen, hogy pontosan melyik samsung szenzor, de az sehol nem merült fel, hogy sony szenzor is lehet benne.
Itt van pl egy cikk:
http://www.cameradebate.com/2015/oneplus-x-vs-oneplus-2/Állítólag Samsung S5K3M2 ISOCELL szenzor van benne. Ha nem ez lenne miért emelnék ki minden promó anygban, hogy isocell-es?
Amit az antutu ír, arra én nem vennék mérget, mert valószínűleg nem detektálja, hanem adatbázisból dolgozik, ami meg lehet pontatlan.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz forgonati #2332 üzenetére
"Pl. ha ISO -at állítok, akkor néha néha meg 149 lesz. Mikor pl. 400-ra állítom, akkor hol 450 hol meg 600. Nem tudom mi alapján lövi be"
Azért van így, mert nem támogatja a camera2 api-t, tehát semmilyen manuális beállítás nem működik. Teljesen mindegy milyen ISO-t állítasz be látszólag, ő ugyanúgy automatikusan állítja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Samsung lesz benne, S5K3M2 van a forráskódban...
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz zsoltiz #2334 üzenetére
Én az Antutura hagyatkoztam, nem tudom hogy mennyire tudja detektálni. Nekem ezt írta ki. Azonkívül ha rákeresel az Oneplus x és az IMX 258 kifejezésekre, csomó találatot dob. És én is emlészem hogy valami tesztben ezt olvastam, viszont most nem tuodom hogy hol... Viszont lehet, hogy ezek még csak előzetes találgatások voltak, nem nagyon van időm most utánanézni. Természetesen nem tudom biztosan, úgyhogy revideálom azt amit írtam, NEM ziher hogy IMX258 van benne, még ha ezt írja is az Antutu
Viszont ami biztos, hogy az Mi4c 2 féle szenzorral van szerelve, a z IMX258 meg S5K3M2, és ha ez a szenzor van az OPX-ben is, akkor abból is biztosan ki lehet hozni jobbat. Szoftver kérdése.
Huawei P7 pontosan akkora ISO-val fotóz amennyit beállítok, pedig szerintem az sem támogatja a Camera2-t. De mindegy.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
mgy
senior tag
Végére értem az eddigi legszarabb tokvásárlásomnak. Viszonylag drágán sikerült venni egy "famintázatú" hátlapot. Nyilván nem számítottam a gyárit közelítő minőségre, de ez a cucc egészen kritikán aluli.
Levelezgettem az eladóval, ajánlott 30% kedvezményt, írtam neki, hogy félreért, k. nem alkudni akarok, hanem a pénzem vissza, mert ez egy szar. Küldtem neki egy képet a kettévágott tokról, mi volt a válasza? Akkor küld egy másikat... Hatalmas!Ne vegyetek ilyet, ótvar minőség, mocsok eladó!
http://www.ebay.com/itm/371484422470
Vicces, hogy az ebay meg nem hagyott vitát nyitni a témában. :-O Ez jobban bosszant.[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
Épp ez a becsapós benne, hogy képen nem néz ki annyira förtelmesen rosszul, mint élőben. Van egy gyári tokhoz is szerencsém, nehéz ezt kimondani, de lehet adnék érte annyi pénzt, amennyibe kerül hivatalosan. Tudom, k. drága, de kb. hibátlan.
Ez a műanyag vacak meg ilyen, a hátára elcsúszva nyomott minta, a széle átlátszó, ehhh... Forgonati, tégy egy próbát akkor. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Mar miert akarnek probat tenni? Ennyire igenytelen nem vagyok, meg szerintem senki. Csak kerdeztem hogy mi a baja, meg hogy rakj be fotot hogy mas ne fusson bele amibe te. Mert az hogy "ez egy szar" az nem sok infot ad nekem.
Mondjuk igy kepek alapjan tenyleg gagyi. De ilyen aron sokkal jobbat nem kapsz. Szerintem ha hard case kell olcson akkor esetleg a Nillkin Frosted. Nekem volt, 7Eur, es tokeletesen passzolt a telefonra. Ha olcson kell minosegi, akkor az lehet alternativa. Bar abbol nincs fa mintazatu.Keelah Se'lai!
-
mgy
senior tag
válasz zsoltiz #2345 üzenetére
Én veszek mindig pár olcsót meg egy-két drágát, aztán hangult szerint cserélgetem. Nem, nem nő vagyok, igaz otton csak azok vesznek körül, rengeteg...
Ezt drágábbnak szántam, de tényleg nem éri el az olcsó alap tokok szintjét sem.
Ha a gyáriak lejjebb mennek majd egyszer, akkor onnan még asszem veszek. -
pajerich
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam OnePlusX meghívókat. Nincs rájuk szükségem.
EUD4-59EF-7D59-48F7
EU02-96F4-8A7F-8179
EU40-8E4A-584F-4946Még 6 napig jók. Ha valaki felhasználja valamelyiket pls jelezze itt a fórumon, hogy ne fusson lyukra senki.
-
Xmodule
őstag
Be dobok egyet én is a közösbe.
EUA5-DB92-877E-C7CD
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Pompi
MODERÁTOR
Azt mondják, hogy nem feltétlenül jó ötlet kiírni így publicba a meghívókat, mert vannak erre szakosodott robotok amik scannelik a fórumokat ezeket kutatva. Nem tudom mennyire valós vagy reális pl. itt a veszélye ennek, de azért gondoltam leírom.
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Magisk
- Politika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CSS topic
- MIUI / HyperOS topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest