-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zambozoli
aktív tag
válasz zambozoli #14092 üzenetére
CM 12.1 (20160619) Update:
FM rádió: megy, RDS Adás megy, AF csatorna váltás nem.
WIFI: UPC Wi-Free-renemfelcsatlakozik!!! Úgy általában lassabban megy fel minden hálóra mint a 4.4.4 alatt.
Kamera: megy, bár a Camera FV5 néha elszáll
2. sim: passz, nem használom
LED: megy mindenre
Gomb villany: programozható folyamatos világításra a képernyőhöz
Duplakopp: megyeget inkább igen mint nem
Hangerő: rendben
Általában fürge, keveset akad
Gombok funkciói állíthatókMost legfájóbb a Wi-Free, és hogy a naptár nem szinkronizál egy spec appal ami a többi eddigi naptárakkal jó volt.
Naptár szinkron megoldva, újraraktam a az appot és most jó!Alakúúúúl!!!
Üdv:ZZ
-
lacko0123
tag
válasz Diabo6 #14153 üzenetére
Tudom, elotte azt hasznaltam, viszont ennek a romnak jo a bluetooth-a, miuin szarakodni kellett. Meg a zarokepernyonel az ora se volt ilyen nagy. Meg a lampat ahogy fel lehet kapcsolni miuin ha duplakoppolok vagy megnyomom a bekapcsolot, akkor egybol kikapcsol es ez full sotetben veletlen erinteskor eleg szar. Mas aprosag most nem jut eszembe. Esetleg meg az S136-os rom erdekel.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
MIUI 8
Eddig ez a legjobb számomra. Amit én használok az minden működik. Diablo6 leírta már sokszor miket tud. Rengeteg téma pl. Ezekben többnyire különböző zárképernyő feloldási megoldások, és lehetőségek.
Eddigi ROM-ok közül, a legjobb képeket készítő kamera véleményem szerint.Hiba: Néha tárhely sérülésre panaszkodik. De persze ez nem igaz.
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Érdemes-e vissza térni a 4.4-re mert mert ez a 5.1 nem nagyon szereti telefont, mivel látom hogy a 6-os nem akar jönni (lehet hogy az jobb lenne?).[link]Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Diabo6
senior tag
Srácok, az normális hogy az 1A-es töltő csak 0.3-0.4-el tölt? Töltő hiba, készülék, vagy mérőeszköz?
-
ncc1701
veterán
válasz Diabo6 #14164 üzenetére
Persze, ez egyértelmű, de ha van lehetőséged, akkor érdemes lassan tölteni. Vellany autónál is van olyan otthoni töltőállomás, ahol be tudod programozni, h mikorra töltse tele, és csak akkora árammal tölti, amennyivel ez a cél teljesül. Ott pláne nem mindegy, h 150e, vagy 300ekm után lesz gatya a 3-4 millás akkupakk.
-
NoMagix
addikt
gyári 4.4 S136-nál nem tudok rányomni a fagyasztásra, kellene hozzá root?
Azt látom, hogy a frissítés nagyon nyomakodik a háttérben, ezt nem lehetne fagyasztani? -
Alg
veterán
Sziasztok!
MS Company Portal-t használ valaki a telefonon céges Exchnge szerver elérésre?
Most álltunk át, és nem sikerül működésre bírnom, IT szerint lehet azért mert hivatalosan nem támogatott készülék
Teljesen stock Android rendszer, szerintem működnie kellene...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz MotoL7_Sanyi #14171 üzenetére
Tökéletesen működik, mikozben a gmail és a beépített email app folyamatosan hozzáférési hibát dobott, ráadásul ennél csak email cím és jelszót kellett belőni, semmi domain/usernév meg protokoll meg hasonlók nem kellettek
Szerk: ez tud kezelni meetingeket is? Nem találom a menüjében...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz MotoL7_Sanyi #14174 üzenetére
Ugyanez van nálunk is, eddig Good volt, most meg valami MS company portal, csak ez nem akar működni...
Ezt a Nine nevűt látom még hogy nagyon ajánlgatják, megnézem azt is mert az Aqua-ból viszont a kontaktok szinkronizálása hiányzik.
Csak az a fura hogy elvileg ezer beállítás meg titkosítás meg tököm tudja mi kéne, ez meg... just works
[ Szerkesztve ]
-
amiklos
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen teló vásárlásán. A 4.4-es gyári kitkatet lehet gyárilag frissíteni valami újabbra? Elnézést, ha ez az összefogallóban benne van, de én nem láttam.. Válaszotokat előre is köszönöm.
-
amiklos
csendes tag
válasz SamiCsillag #14178 üzenetére
Miért? Mi a baj az 5.0.1-el? Tönkre tesz valamit benne? Értem ezalatt, hogy Akksit jobban szívja vagy mi?
-
pecze
aktív tag
Rendszermentés hogyan valósítható meg frissítés előtt, az összefoglalót elolvastam, beléptem Engineer Modba, végigmentem az összes menüponton, mert nem találtam a megadott menüpontot, de sehol nem tudtam root jogot állítani.
Hivatalos firmwaret (146) felraktam mentés nélkül, attól nem féltem, hogy valami bajt okoz, de a MIUI lenne a cél, annak meg mentés nélkül nem vágnék neki. -
nimfas
addikt
Az mitől van, hogy sűrűn újraindul a gyári launcher?
Ha nyomok egy restartot akkor egy darabig jó, de utána újra kezdi...Legújabb 4.4-es rendszer van rajta, nem is régen.
Van valami tesztelő program ami azt nézi, hogy mi tartja esetleg ébren a készüléket?
Radió rész G-SamBatt szerint elég magasnak tűnik.... most épp 58%, de 40 alatt nem nagyon láttam.... -
GrandS
senior tag
Új CM ROM
Azt írja, hogy mindkét kamera megy és működik a duplakopp is.
Ja, 6.0 Android. -
Termi92
tag
válasz GrandS #14188 üzenetére
Igaz, jött egy update (v 2.3, CM kód frissítés de hogy pontosan mi változott az rejtély) egy pár hete.
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=736839&st=3400#entry53903208
-
ncc1701
veterán
Hát nekem egyszerűen annyira q jó ez a 12.1, h nem hinném, h lecserélném. Kivéve, ha tényleg full jó, hibátlan lenne a 13-as.
Pár napja filóztam, h van ez a jó kis xiaomi redmi 3s, de pont a cm rom miatt tuti nem cserélném le az öreg p70-est.
[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
Ezeket az új CM13-as romokat hogy lehet felrakni?
A hozzá való recovery-t nem tudom felhúzni mtk droid tools-ból, mindig error-t dob...
Pedig több scatterral is próbáltam...Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
beg
veterán
válasz Dave Crank #14192 üzenetére
Flashify a play áruházból? Betallózod az új twrp-t és elvileg örülsz a reboot után
Ha meg már megvan az új recovery, mehet a többi.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Dave Crank #14194 üzenetére
A jelenlegi rendszeren próbáld ráhúzni.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Termi92
tag
válasz Dave Crank #14192 üzenetére
Segítek lefordítani.
1. Make a backup of the system.
2. Download the firmware, download gapps, root
3. Extract files and put gapps, root on an external USB flash drive
4. rekoveri do wipes are: systems, cache, dalvik date (the data on the internal flash drive should stay, because we do not wipe the internal flash)
5. flasher in Download mode to flash boot.img or boot2sd.img (two cards) and system.img
6. The first load is done directly in the recovery
7. Put gapps, root
8. Load the system (waiting on a blue logo no more than three minutes), we set up.1. Mentés a jelenlegi rendszerről
2. Töltsd le a rendszert, gapps-ot és root-ot
3. Csomagold ki a fájlokat, gapps-ot, root-ot rakd SD kártyára
4. Belépsz jelenlegi recovery-be, system, cache, dalvik cache, data törlése
5. MTK flashtool-al felrakod a system.img és boot2sd.img-t (telefon kikapcs, download mode, telefon rádug)
6. Első bekapcsoláskor egyből recovery-be lépés
7. Telepíted gapps-ot meg root-ot
8. Újraindítás -
Diabo6
senior tag
Ósszefoglalóban a Miui link nem a megfelelő helyre dob.
Ez lenne a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen széket vegyek?
- Posta, csomagküldés
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kupon kunyeráló
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.