- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
henrik960229
újonc
Sziasztok.
Olyan problémám lenne hogy a kiejlző elvált a telefontol.Szval bal és jobb oldalt mikor a használom a készüléket a perem melől alá látok a kijelzőnek . Eddig rendesen mükődik semmi hiba csak egy picit elvált kb 0,5-1mm nemanyira zavaro csak azért na...
Próbáljam meg esetleg valami speciális ragasztoval picit vissza illeszteni?s139 van rajta hogy tudom frissiteni?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz henrik960229 #14101 üzenetére
Az s139 a hivatalos legfrissebb.
-
lacko0123
tag
Sziasztok!
Itt az ígért beszámoló.
ROM: VIBE UI v3.5 x64 android 6.0
A kamera fix-et nem raktam fel, hanem a küldött kernelt.
Egy dolog nem tetszik hogy nem működik a duplakopp.
A gyári kamera app nagyon rossz... Nappali képek kifehérednek, ha sok a fény. De ezt megoldottam a CameraMX nevű appal.
Bluetooth működik, hangfallal teszteltem.
Led működik, jelez mindenre.
Navi megy, viszont néha nem oda rak, ahol vagyok. Bár ez lehet, hogy a nagyon ontos mód és az edge miatt volt. A navit csak tegnap este teszteltem egyszer. Rádió működik. A képernyőzár kifejezetten tetszik. Nagy az óra ezen a témán. Tetszik még az éjszakai mód is. A ne zavarjanak az már kevésbé, de megszokható. Az üzemidő rendben van. USB-vel tudok másolni fájlokat. Sd kártya is rendben. Nem jelez sérült tárhely hibát, mint a MIUI. Simenként lehet külön csengőhangot beállítani. Gyorsaságra nincs panasz, néha akad lagg, de nem vészes. Meg nekem fent van a face és a messenger, amik önmagukban elég sok ramot használnak. Szabad ram mérete változó, amikor felraktam benyitottam egy csomó alkalmazást és elég stabil volt. Viszont, ami nem tetszik, hogy ha újraindítom, akkor a beállított téma háttere jelenik meg. Mindkét slotban megy a 4G is.
Ha valamit kifelejtettem vagy érdekel írjatok nyugodtan.
Képek:[ Szerkesztve ]
-
lacko0123
tag
Egy kérdésem lenne, ehhez a romhoz valami 3.0-ás twrp-t írtak a neten, miben más a jelenlegitől?
-
beg
veterán
válasz lacko0123 #14105 üzenetére
[link]
Valószínűleg a gyári 6.0 crypted data partíció miatt, csak az újabb twrp-k látják ezt."Adopted storage support for select devices - TWRP can now decrypt adopted storage partitions from Marshmallow"
Amúgy erről a romról kaphatunk majd később is egy beszámolót? Így elsőre egész használható 6.0-nak tűnik
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
pecze
aktív tag
Sziasztok
Valaki össze tudná foglalni, hogy kell felrakni egy MIUI romot, kezd egyre több hibával működni a gyári rom, mostanság pl. egyes hívásokat nem bírok felvenni, vagy nem jelzi ki, hogy kerestek, csak ha a híváslistába bemegyek. -
negist
tag
Sziasztok.
Napokban vettem 1 P 70 -et, és a navigáció nem csinál semmit. Azt írja ki hogy." A route 66 ról töltse le a térképet".Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Melyik CM 12.1.-t használjátok pontosan? Magyar van benne?
Az összefoglalóba nem az a dátum amit írtatok.
20160616 vs 20160619Köszönöm.
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
zambozoli
aktív tag
válasz slezakimi #14109 üzenetére
Nálam a cm-12.1-20160619-UNOFFICIAL megy, de már sehol nem találok rá linket.
Innen leszedheted: [cm-12.1-20160619-UNOFFICIAL]
Üdv:ZZ
-
nubiai
tag
válasz zambozoli #14077 üzenetére
Ha csak ez az akadálya a váltásnak, akkor lehet, hogy a HappyID-val át tudnád hidalni ezt a hiányosságot. Van még a fizetős verziója (Call Notes Pro), ami mintha csak annyival tudna többet, hogy a programban írt jegyzetet is ki lehet írattatni híváskor a képernyőre.
-
nimfas
addikt
Nekem a legújabb gyári 4.4-es van fent....
Olyat csinál hogy nyomok egy HOME gombot, és az androidos figurákat látom és utána tölti be az app-ok ikonjait, be is lassul, hiába zárom be az összes futó app-ot. Ha újraindítom akkor egy darabig jó, de aztán újra csiga lesz. Nem sok program van feltéve.Már feltettem a G-sam battery-t, hátha látszik valami.... van még másik tesztelő program esetleg???
270-380 MB szokott szabad RAM lenni, ha törlöm a futó appokat akkor 700MB körül.
[ Szerkesztve ]
-
nubiai
tag
-
beg
veterán
válasz lacko0123 #14119 üzenetére
Nem, olyankor rom marad, csak a twrp-t cseréled. Flashtool-al ki tudod csak a recovery-t cserélni, de csak az legyen kipipálva.
Vagy a twrp alól ha megeszi, lecseréli.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
henrik960229
újonc
s139 alatt valaki tapasztalt olyat hogy egyszer csak gondol egyet a telefon és kikapcsolt állapotbol bekapocsolo gombbal bekapcsolom és szét laggolja az eglészet ? Szóval a sima sepréses feloldás van de kb. 40-50másodperc mire bejutok a kezdőképernyőre.... Ha irnak messengeren akkor szaggatottan szól. Máshol nem laggol csak feloldásnál és mikor üzenetet kapok...Esetleg rom csere megoldaná a dolgot?
-
Diabo6
senior tag
Outlookot használ valaki? Egy ideje nem jelzi ha emailt kapok. Előtte nem volt gond. Gmailes címek vannak hozzáadva.
-
negist
tag
Hogyan lehet a kezdő oldalra az időjárást berakni? Nekem a google kereső és az ikonok vannak. kösz
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
törölt tag
-
zambozoli
aktív tag
válasz lacko0123 #14140 üzenetére
Köszönöm!
Eddig minden OK a Rommal? Duplakoppon kívül semmi más nincs ami nem Ok, pl.:
- Bekapcsológombra felébred rendesen?
- Hívás alatt kikapcsolja a kijelzőt?
- Hívás végén nem fekete képernyő van ha leveszed a füledről a telefont?
- Bekopogó hívást fel lehet venni az előző befejezését követően?Bocsi, csak nem akarok feleslegesen váltani!
Üdv:ZZ
-
gemojo
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. Nem mókoltam még soha telefont.
Adott egy Lenovo P70. Mostanában a párom soxor panaszkodik, hogy lefagyogat és néha önálló életet él.Az utolsó hivatalos frissítés S138, ami ha jól emléxem első nekifutásra nem települt. Azóta nem lehet frissíteni. Hogyan lehetne legegyszerübben frissíteni valamelyik hivatalos verzióra?
Ismétlem, nem vagyok járatos ebben.Előre is köszönöm a segítséget.
A jó barátság alapja, a pontos elszámolás.
-
borzosmorzi
tag
válasz gemojo #14143 üzenetére
Az utolsó hivatalos frissítés a mi régiónkban nem az S138, hanem az S139.
Jó lenne tudni, hogy esetleg nem az S138 van-e fent jelenleg, mert az egy zsákutca, amiből csak flasheléssel lehet továbblépni S139-re. Azok a felhasználó k járták még, akik tavaly november-decemberben frissítették az S134-es KitKat-ról, mert akkor ebbe a félresikerült S138-ba ragadtak be. Később a Lenovo leszedte a szerveréről, és már az S139-et kínálta frissítésként (de ez nem megy fel S138-ra).[ Szerkesztve ]
-
gemojo
csendes tag
válasz borzosmorzi #14144 üzenetére
Az S138 van fent.
Akkor csak flasheléssel tudom megoldani a frissítést? Máshogy nem fog sikerülni?A jó barátság alapja, a pontos elszámolás.
-
Hoorus
őstag
A led néha kéken villog. Nem tudjátok, hogy mitől/hol lehet állítani?Ezt nem ide akartam...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest