- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz zambozoli #13749 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infókat. Elvileg, ha ez az S134 javítása, akkor a duplakopp is megy. Néha írnál róla, hogy továbbra is minden oké-e? Még várnék 1-2 hetet a tapasztalatokkal, de lehet hogy visszaváltok erre a CM12.1 után.
SIM-enként lehet külön csengőhangot állítani? -
-
-
beg
veterán
válasz sztyue #13757 üzenetére
Ha nem érdekel a tanácsom, akkor miért kérdezed meg megint?
Elmondtam miért nem javaslom. A tízen pár gb miért nem elég az alkalmazásoknak? Nagy méretű app és játék adatát meg bármelyik droiddal át lehet mozgatni sd-re. De teljesen nem.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
sztyue
csendes tag
Csak mert jó lenne ha a chat progik az sd-re mentenének egyből.
Mert már többször is előfordult hogy leejtettem, folyadékba esett, vagy egyéb és elveszett a teló tartalma, de az sd kártyát meg tudtam menekíteni. Mivel belső memóriára mentett így vesztek az adatok.
Manuális mentésre meg lusta vagyok, vagy elfelejtem mindíg...sztyue
-
nagyúr
Sziasztok!
S136-os rom használóktól kérdezném, hogy mekkora SD kártyát használnak. Nekem a 64GB-os Samsung EVO-ból cska 32-t lát Lehet, hogy a készülékkel kellene megformáztatni?
-
beg
veterán
Igen, tedd azt. Nem hinném, hogy a frissítés miatt lenne, bármikor előfordulhat.
Főleg úgy, hogy hivatalosan csak 32-t támogat.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Diabo6
senior tag
Srácok! A waze-ban nincs hangvezérlésem. Gondolom valamelyik gapps alkatrész hiányzik, mivel nem a fullpack van fent. Mit kell leszednem, hogy tudjak a wazeban címet diktálni?
-
zambozoli
aktív tag
S136-os rom:
8 óra alatt 2% merülés éjjel úgy, hogy:
- Wifi Inteligens sleep
- Bluetooth bekapcsolva (nincs csatlakozva)
- Időjárás szinkron 30 percenként
- Mail szinkron óránkéntÜdv:ZZ
-
Dave Crank
senior tag
Valaki próbálta már ezt? CM13
[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
nagysusu
csendes tag
S 134-136 ra tud valaki patch-et hogy a hangerő szabályzónál külön legyen a ring és a noti?
-
nagysusu
csendes tag
Köszi. Nem tudok oroszul, bár valamikor próbálkoztak velem. Nem vagyok regisztrálva.
-
szaszab
aktív tag
válasz Dave Crank #13780 üzenetére
Sry, benéztem. Azt hittem a CM13-ra kérdeztél rá, nem az addonra...
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Az mennyire normális, vagy mi okozza, hogy ha le van téve a telefon bekapcsolt wifivel, csak amikor ránézek, lép fel láthatólag a hálózatra, akkor jönnek meg az üzenetek stb. Tehát amikor sleepben van, akkor nem történik semmi.
Gyári, legfrisebb 5.1, az van beállítva, hogy tartsa bekapcsolva a wlant alvó üzemmódban.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
szaszab
aktív tag
válasz Dave Crank #13787 üzenetére
-
Dave Crank
senior tag
válasz szaszab #13790 üzenetére
Igen, valóban használtam már.
De ez egy másik verzió, amit a napokban találtam 4pda-n, tehát konkrétan a romra irányult volna a kérdésem, hogy azt a romot próbálta-e már valaki, de mivel nem ment el jól a link, így nem volt egyértelmű szerintem.
Erről lett volna szó.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
nagysusu
csendes tag
-
nagysusu
csendes tag
válasz ®abstract® #13795 üzenetére
Igen. [link]
Lehet hogy előbb a 134-re kell feltenni, utána mehet a 136 frissítés?
-
Deddy76
újonc
Sziasztok!
Pár napja azt tapasztalom a Lenovo P70 készülékemen, hogy minden egyes újraindítás után a mobil adatkapcsolat ki van kapcsolva, hiba hagyom bekapcsolt állapotban a telefon leállításakor. Így a telefon bekapcsolását követően a mobillnetet mindig manuálisan be kell kapcsolni.
Van ötletetek, mi okozza ezt? Az Androidban történhetett frissítés vagy készülék specifikus lehet a hiba?
Köszönöm:
Deddy
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek megoldható valahogy úgy a miui frissítés, hogy nem wipe-olom az egész mindenséget és nem kell újraraknom a telót?
Mert ugye minden egyes módosításnál új verziószámú romot dobnak ki. Akkor is, ha pl csak 1 dolgot javítottak benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest