- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Kifutottam az időből, még annyi, h természetesen ha nem megy a képernyő, akkor a szinkronizációt kikapcsolom.
-
Diabo6
senior tag
Találtam egy elég jó kis progit playben. Xposedos. Cool tool a neve. Elég sok infot ki lehet iratni vele.
-
Joacoking
tag
Sikerült megoldanom a néha-néha megakadó zenék problémáját lezárt képernyőnél AudioFX használatával együtt! Már csak képernyő bekapcsolásakor van akadás, de gondolom ott a CPU profilváltás miatt (ha valaki tudja, mit lehet ezzel csinálni, szóljon csak )
A lezárt képernyős powersave-es CPU profilban a minimum frekvenciát 468 MHz ről 702 MHz-re át kellett állítani (maradt a 2 mag).. Valszeg az AudioFX-es hangszínszabályozáshoz kellett magasabb órajel (nélküle nem voltak akadások).
(Egyébként az I/O Schedulert is átraktam cfq-ról noop-ra, de nem ez volt a megoldás )[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 5G 512GB+12GB - Xiaomi Mi 9T Pro 64GB+6GB
-
®abstract®
őstag
gyári s134+root on vagyok.15% alatt nem használható a vaku a kamera alkalmazásokban,többet is próbáltam.gyári kamera app még ki is lép gyengébb akkunál.
van valakinek ötlete?Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz ®abstract® #11556 üzenetére
Ötlet ?
Ez így van, gyárilag Az akkukímélés miatt.
Nincs meglepődés, ezt így találták ki.[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
borzosmorzi
tag
A "gyári" S141-es Lollipop enged vakuval fotózni 15% töltés alatt is. De tudom, ezen a fórumon nincs nagy respektje a gyári Lollipopoknak.
-
ncc1701
veterán
válasz ®abstract® #11556 üzenetére
Aha, töltsd fel ilyenkor, ne gyilkold az akkut. Ha nem vagy töltő közelében rendszeresen ilyenkor, akkor végy vmi külső akku pakkot.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz ®abstract® #11558 üzenetére
Mivel ez ilyen, így hiaba allitgatod
-
borzosmorzi
tag
válasz ®abstract® #11562 üzenetére
Ezért nem is ajánlottam. Valóban a KK-hez képest funkciókban szegényebb lett, de ami benne van, legalább jól működik. Nekem ez elég (na jó, a root azért hiányzik), nem kell mókolni, a magyarítás szinte tökéletes, nincs tele hunglish-sal és nevetséges "Személyek" a "Features" értelmében típusú félrefordításokkal a VibeUI-nak köszönhetően. Nekem ez a szedett-vedett stílus nem tetszett a VibeUI-val megspékelt KK-ben, de kétségtelenül el kellett telnie 1-2 hónapnak, amíg megszoktam a kiherélt Lollipop állapotot, ami a csak a februári S141 óta elérte azt a stabilitást és hibamentességet (már ha szoftverben egyáltalán van ilyen), ami miatt nem háborgok és nem vágyom vissza a KitKat-re. Kár, hogy egyik custom ROM sem jutott el stabilitás terén erre a szintre.
[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
válasz borzosmorzi #11563 üzenetére
értelek.a magyar fordítás valóban vicces,jókat derültem.ezért inkább angolul használom,így jobb.
én azt értékelném ha gyári rendszerbe belefésülnék a kitkat adta minden előnyt,funkciót és örülünk vincent állapot lenne de lehet a lepényhal+utoljára.
főzött romok kapcsán bizalmatlan vagyok úgyis,hogy végigolvastam az egész topikot.mindegyiknek hibája vagy hiányossága van ami fájó dolog.
díjazom a romfejlesztők munkáját de miért nem tudnak egy flott rendszert összehegeszteni?!Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
szaszab
aktív tag
válasz ®abstract® #11564 üzenetére
Ha egy gyári ROM is tartalmaz bug-okat, hiányosságokat, akkor egy főzött ROM-tól ne várjuk el a bugmentességet, tökélyt. Főleg, hogy általában más telefonról lettek ezek átportolva. Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek mások az igényei.
/Ej, meg kellene tanulnom fejleszteni... /
-
ncc1701
veterán
Gondolom, lenne az a pénz, amennyiért megcsinálná az illető. Ők ugyanis hobbiból, szabad időben csinálják, nem úgy, mint a gyári fejlesztő.
-
borzosmorzi
tag
Gondolom a P1m port közelíti meg leginkább azt a szintet, amit egy jól működő Lollipop 5.1 + VibeUI párostól elvárnánk (de gesztusvezérlés terén itt sincs meg az a szint, amit a P70-en az S134-es KK kínált). Sajnos, ha jól értettem a fórumon korábban leírtakat, a vaku működésének hiánya (nem az a fő baj, hogy a zseblámpa funkció csak külső progival kelthető életre, hanem - gondolom - fotózáskor nem villan) nálam kizárja. Feltételezem, bár ebben talán Duliee-nek van leginkább tapasztalata, hogy a kameraszoftver is csak azt tudja, ami a p1m telóban eleve van (8MP fotó, 720p videó).
-
Graphics
Jómunkásember
válasz borzosmorzi #11567 üzenetére
Fotózáskor villan , a zseblámpa nem megy az értesítési sávról, de applikációval igen.
Képfelbontást nem tudok állítani a szoftverben, valószínűleg a magas a legnagyobb. Vagy 8 vagy 13, a kettő között elég minimális eltérés van. Plusz a P70-nél nem a felbontás milyensége a legfőbb ok a képminőségre / jó rossz értelemben /
Ma fotóztam ennek részletei:
Szélesség: 3328
Magasság: 1872Sajnos nem tudom kimatekozni mi mekkora, ha jól rémlik a P70 gyári szoftvere is csak 4:3-as képaránynál volt 13MP-es, a 16:9-esnél 8MP-be tudott csak.
[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
válasz Graphics #11568 üzenetére
Köszönöm a pontosítást a vakuval kapcsolatban. Így már kicsit jobb a helyzet. Nálam a gyári kameraszoftverrel 4784x2704 pixel van 13 MP beállítás és 16:9 arány mellett, úgyhogy a Pm1 rom biztosan csökkenti. De amúgy is csak közepes a fotók minősége, hiába a nagyobb felbontás.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz borzosmorzi #11569 üzenetére
Felbontás az csak parasztvakításra jó. Nem jelent kb semmit.
-
borzosmorzi
tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz borzosmorzi #11571 üzenetére
Én igazából úgy vagyok vele, hogy gondolkoztam mit vegyek helyette.
A piacon jelenleg nem tudom mi lenne a jó, megváltoztak a felhasználói szokásaim, így a nagy aksi ,de 5"-os méret az ideális, és a jobb kamera.
Egyelőre az újabb MTK-król keveset tudok, a Snap 650/652-es jó lenne, de nem találok.
Gondolkoztam a Vibe Shot-on is, mert ott a kamerára több hangsúlyt fektettek, a hardver is jó, az aksi sem sokkal kevesebb.
A Redmi 3 is felmerült, de a gombvilágítás hiánya zavar.
Azt hiszem várok, mert a P70 még mindig túlságosan megfelel az igényeimnek / kivéve a kamera
-
®abstract®
őstag
válasz szaszab #11565 üzenetére
ncc1701:
igazatok van,persze.mielőtt váltottam volna p70re előtte is jó telóm volt(gyors quadcore,2gigaram)azon utóbbi fél évben használtam aosp 5.1 32bitet.jó volt+minden de nem éreztem szükségét az 5.1 nek ahogy most sem.p70 kívűl 2 eszközön is a 4.4.4 droid fut és jó minden
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Diabo6
senior tag
válasz Graphics #11572 üzenetére
Azt hiszem leszögezhetjük, hogy ár/tudás értékben nincs ennél jobb telefon. Nézelődtem pár hónapja én is, de nem találtam ennél jobb paraméterekkel rendelkező telefont normális áron. Ha volt is, akkor az tuti 120ezer feletti áron, de az akksija annak se volt több 2300-nál. Nem bántam meg. Több, mint 1 éve vettem és még mindig meg vagyok vele elégedve. Az biztos, hogy ha lecserélem, akkor az már csak 3, vagy 4 gigásra lesz, számomra már "csak" az jelenti az előrelépést.
-
-
SamiCsillag
senior tag
Továbbra is akksi problémáim vannak. Tegnap este feltöltöttem, azóta hozzá sem értem, ma reggelre 85%-on van...
-
TheRealBear
tag
válasz SamiCsillag #11579 üzenetére
Nekem a gyárival. 4.4.4! Egy napot sem bírt! Most visszadobtam Cm-t 2es Felnap!
-
ncc1701
veterán
válasz SamiCsillag #11579 üzenetére
Cpu spy-t tedd fel, gyakran reseteld a statot. Ha nincs deep sleep, akkor telefon off, majd bekapcs. Bár nekem már 3 napja ok, napi 10% ha fogy.
-
Diabo6
senior tag
Tetszenek ezek a rekorddöntések Nem fika, meg nem bántás, de elkezdtük itt megírogatni, hogy kinek mennyit merül és ki meddig bírta húzni egy töltéssel, miközben teljesen más felhasználói szokásokkal rendelkezünk. Ha leteszem reggel a telefonom töltés után, kikapcsolok rajta mindent, de még a simet is kiveszem, akkor brutál időt megy majd egy töltéssel, és megnyerem a kinek nagyobb versenyt, viszont nem ez a lényege ennek. Én konkrétan egy irodaház alsó szintjén dolgozom, küzd a teló a térerővel, folyamatos BT van az okosóra miatt, közben olykor csetelek, már ha van térerő, reggel rádió, délután egy kis játék és zene. Este kikapcs, másnap délelőtt töltő. Azt hiszem, aki rekordokat dönt az nem így használja a telóját
-
ncc1701
veterán
válasz Diabo6 #11582 üzenetére
Nekem kb annyi, h ébresztőóra reggel, utána kicsit benyomom a wifit, van-e frissítés, leveleket átnézem, majd wifi off. Be a kocsiba, mobil net, gps bekapcs, waze elindít, fel a töltőre. Munkahelyen minek nyomkodjam, van noti, szóval üffelek hivogatnak rajta, mobil net, gps, wifi off. pláne mióta rájöttem, h vmi a wifi körül kezdi zabálni az akkut. Néha 1-1 fénykép, ha vmit le kell kapnom üffélnél. Utána megint kocsi, hazafele dettó töltőn, mobil net+gps. Otthon meg leteszem, nem piszkálom, itt a jó idő, lehet bicajozni, vagy ha esik, akkor edzeni a konditeremben.
-
szaszab
aktív tag
válasz petyametyo #11584 üzenetére
Szerintem ennél többet senki nem tud mondani. Ez a hivatalos forrás.
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Vajon ez a tok mennyire lehet barátságban az üvegfóliával? -
mistar
tag
válasz petyametyo #11584 üzenetére
Ne várd nagyon!
Vettem egy VIBE P1-t 6.0.1-el, amit vissza kellett "frissítenem" 5.1-re
A P70 a CM-el a felségemé lett. Nekem most is jobban tetszik. Akkor hirtelen csak a levágott SIM miatt nem költöztem vissza bele -
-
ncc1701
veterán
válasz SamiCsillag #11585 üzenetére
Erre gondoltam. Statisztikát minden net használat után resetelem, és ránézek 5 perc múlva, h van-e deep sleep. De már 3 napja minden OK nálam ilyen téren.
-
Diabo6
senior tag
32 bites TWRP-ben a Backup a mentés és a Restore lesz a visszaállítás?
-
borbas666
aktív tag
Valaki tudna dobni egy dolby atmos eltavolitot cm-re?
[ Szerkesztve ]
-
olddog
tag
válasz borbas666 #11588 üzenetére
Nálam barátok voltak. Jó védelmet nyújt, viszont cserébe eléggé 'vastag'.
A hátlap műanyag, a keret fém.Már a harmadik tempered glass-t nyűvöm, még egyik sem vált fel magától, de életmentő...biztos hogy megzúzódott volna már a kijelző.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
borbas666
aktív tag
válasz TheRealBear #11596 üzenetére
Köszi, közben én is megtaláltam, de ez sem oldotta meg a problémám.
Konkrétan az a baj, hogy némelyik játékban recseg a hang.
Pl: Temple Run 2, Mekorama.
Valaki megtenné hogy megnézi nekem a legfrissebb cm alól, hogy nála minden oké-e? -
picaro
tag
bekukk, sziasztok.
s134 (4.4.4) óta van valami jobb gyári rom (lollipop ami mar nem bugos)?
[ Szerkesztve ]
''A csábítástól csak úgy szabadulhatsz, ha engedsz neki.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs