Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz zsola32 #1470 üzenetére

    Elégedett vagyok vele. Egy negatívum a viszonylag nagy késés, tehát gyors játékot ne akarj játszani rajta. Mondjuk csak úgy próbáltam, hogy ment a tablet képe is és azon irányítottam az autóversenyt, eléggé vicces, de csak az első kanyarig. :) Úgy nem próbáltam, hogy csak a tévé képernyője megy és úgy játszom, de gondolom nem lehet nagy előrelépés. Átlag felhasználásnál (nem gyors játék) nem lehet észrevenni, tehát ott nincs gond.

    Csatlakozás simán megy mindig, gyorsan. Ha a képernyőfelbontás azonos a tabletével, akkor semmi gond, ha fullHD, akkor azért komolyabb dolgoknál érezhető, hogy küzd a gép a megjelenítéssel. Ez csak akkor működik, ha a tablet képét kikapcsolod. Elsőre meg is lepődtem, mennyivel jobban néz ki fullHD-ban a win8 metro felület.

    A cucc egyébként kicsi, nem kell rálátnia a gépnek, így én feragasztottam a tv hátuljára, usb-ről kapja a tápot, így nem is kell foglalkozni vele.

    A tévém nem okostv, de cserélni nem akartam, így ebből az összegből végülis lett egy gyors okostv-m, ami többet tud, mint azok. Én ezért vettem.

Új hozzászólás Aktív témák