- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz ricshard444 #2250 üzenetére
Nagyon jo ertekei vannak, nekem most relative fogy azert mert sokat hasznalom - nyomkodom, illetve erint ez a disqus-os melegedes is.. Ahogy latom egyre tobb APPnal van dark mode ami dicseretes mert ha nem ellenzi az ember bekapcsolva ezt nagyon nagy Screen On Timeokat lehet igy elerni. Pont tegnap neztem Tech2n Nubia 5000mAhs tesztet, erre 4 oras SOTokat irnak, ami gaz hogy mennyire nem hatekony..
-
jacis
nagyúr
válasz ricshard444 #2250 üzenetére
Itt jön ki az optimalizálás. Sajnos a droid soha nem lesz annyira jól optimalizált mint az ios. Pedig a Huawei egész jól áll állítólag az optimalizáltság szempontjából.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
MasterMark
titán
Nem írtam, nagyságrendet mert én sem tudom. Az viszont tény, hogy a gyors töltéstől hamarabb döglik ki bármilyen akku.
Valószínűleg itt tényleg nem nagyon számottevő, de rákeresve ott vannak a kimutatások rá, 1 perc googlival.
Ja mielőtt itt félreértene bárki, ez nem támadás volt semmi ellen. Csodálkozom, hogy így reagáltok rá...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
jacis
nagyúr
válasz MasterMark #2257 üzenetére
Továbbra sem tartom ténynek míg be nem bizonyított (telefonokról beszélgetünk). Részemről a téma lezárva.
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #2257 üzenetére
Mutass egy tesztet ahol van 2 telefon es az egyiket normal toltovel a masikat csak gyorstoltovel toltottek es kimutathato a kulonbseg.
-
zorromoto
senior tag
Sziasztok!
Hol lehetne most a legjobb áron megkapni a 64GB-os változatot ami van is raktáron? Nekem ÁFÁ-s névreszoló számla is kéne.
-
EczkE
veterán
En is beleptem a gazdagok klubjaba.
6S-rol valtottam egy 64 gigas space grayre. Sajnos meg kibontani sem volt idom majd ha egyszer hazaerek.
Asszem mindenféleképpen!
-
SzuMe
tag
Lehetséges, hogy Telenornál már nem is lehet venni? A honlapjukon nincs fent.
-
SzuMe
tag
Rendelt most valaki apple.hu-ról? Mennyi idő alatt jön még?
-
dud998
őstag
Én tegnap előtt rendeltem egy óraszíjat és tegnap meg is jött.
Be lehet írni egy rublikába a várost ahol laksz és kiírja a várható szállítási dátumot.
Elviekben ha adott nap 15 óráig leadod a rendelést, másnap megkapod. Persze csak ha készleten van a cucc.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
válasz Szellem. #2255 üzenetére
OFF: “...Igen, torony magasan a Huawei a legjobban optimalizált droidos telefon gyártó!...”
Dehogy...szerintem nem.
Az új Pixel-ek. Most váltottam vissza iPhone-ra. 1 hétig Pixel 2-tőm volt és egy kiváló,hiba mentes telefon. A legjobb droidos cucc. Sallang mentes.HARLEY-DAVIDSON
-
paci88
tag
Szerintetek az Apple az X-et is évente fogja újítani vagy esetleg ritkábban?
-
ToniSoprano
addikt
válasz TheBikerider #2273 üzenetére
"Az új Pixel-ek. Most váltottam vissza iPhone-ra. 1 hétig Pixel 2-tőm volt és egy kiváló,hiba mentes telefon. A legjobb droidos cucc. Sallang mentes."
Dehogy, szerintem a Pixelek túlárazott mobilok, semmi extra nincs bennük, egyedül talán a kameraszoftver ami jó, de más mobilra is használhartó a google camera HDR+ pluszt így az sem kiemelkedő.
Szerintem a sallang mentes és normális árazású legkorrektebb mobil a droid fronton pl. a Oneplus 5T pl. 150 rugóért, amoled kijelző, csúcs snapi proci és a csak ful HD kijelző miatt kiemelkedő üzemidő, 2 év gyári garancia, szinte kávamentes hatalmas kijelző:[link] Kb 150 rugó de ha van egyetemista ismerősöd 10% tanulói kedvezményt is kapsz az árból. A pixelek szerintem túlárazott sz.arok nem csoda hogy alig veszik, szerintem randák is.
[ Szerkesztve ]
-
SzuMe
tag
válasz TheBikerider #2273 üzenetére
Mi volt a visszaváltás oka? Hiányzott az IOS?
-
paci88
tag
Olvastam egy cikket arról, hogy itthon is megoldható az apple care+ kis trükkel és érvényesíthető is minden gond nélkül. Ezzel esetleg van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet az X-re megkötni? Lehet Uk származású X-et vennék és gondolkodom, hogy kellene rá plusz gari vagy biztosítás mivel legalább 2 évre tervezek vele.
-
jilian
addikt
Ez csak egy vélemény!
Hát volt szerencsém végre az X-et megtapogatni....
Ne haragudjatok de szerintem a képeken, videókon jobban néz ki.Ezek a kávák...alapból olyan mintha egy bumper lenne rajta, meg ez a fém keret..nagyon gagyi hatást kelt.
A kamerát is próbáltam, mellé raktam a i8+-om.....hát nem tudom,hogy ez az olednek köszönhető de olyan fakónak tűnt. (mind a kettőt max fényerőre tettem)
Például amikor úgy emeltem, hogy az MM- ben a mennyezet teteje is félig belógjon olyan volt mintha ködben lenne, eltűntek a részletek.
(igen megtöröltem a kamerát)Ez az animoji is nagy hurka, elsőre huuuu aztán úgysem használod soha....1 perc alatt ráuntam
A menüben a színeknek tényleg nincs párja a képi megjelenés odab@sz rendesen, a gesztusok is nagyon jók, tetszett ez a kilépés mód a suhintással.
Bár rohadt "kényelmetlennek" tűnt, hogy olyan "mélyre" kellett lenyúlni de ez megszokás kérdése.Szerintem lehetne szélesebb a képernyő egy jó fél centivel, úgy jobb lenne a tartása. (Persze, tudom kéz méret függő)
Örülök,hogy nem ugrottam bele.
-
jacis
nagyúr
-
veterán
-
MasterMark
titán
Hm, az iMovie nincs X-re optimalizálva, az kicsit gáz.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest