- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike710
aktív tag
Sziasztok. Faceid-hoz lehet hozzá adni másik arcot vagy csak egyet tud kezelni ?
-
mike710
aktív tag
válasz MasterMark #2803 üzenetére
Páromnak lenne egyszerűbb az élet ha elkéri a telefont.
-
MODERÁTOR
-
mike710
aktív tag
válasz Viktor0610 #2805 üzenetére
Touch id-n több újat is regisztrálhattál ezért gondoltam.. De legalább el tudtad lőni ezt a “poent”
-
Gsx-rr
veterán
válasz MasterMark #2803 üzenetére
ez elég értelmetlen ,miért nem lehet több arcot felismertetni ? Lehet olyan helyzet amikor jó ha hozzáférhet olyan a telefonhoz aki fel van rá hatalmazva.
Jelkód elfelejthető! -
MODERÁTOR
-
jacis
nagyúr
válasz Fryskitt #2800 üzenetére
Nem öregszik. Nekem 2 éves lesz az S7e és kábelen csak gyorstöltést kap, de semmit nem lehet érezni, hogy gyengébb lenne az akksim. Ez az öregedés szerintem nem olyan mértékű ami érezhető. Pedig az S7e melegszik is töltés közben mint az állat és állítólag a melegedés az ami nagyon nyírja az akksit élettartam szempontjából.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
törölt tag
Hmmm, érdekes, amit állitasz, mert egy kb 2 éves S6-ot használok, 90%-ban gyorstöltést kap itthon is, meg kocsiba, és az akksija egy forintot nem ér. Tehát pl fél óra YT 25-30%-os sziv az akksiból. Mindent lekapcsolva, éjszaka simán merül 25-30%-ot, indokolatlanul, tehát azért ennek már elég hulladék az akksija.
-
kchris78
veterán
válasz Fryskitt #2795 üzenetére
Azt vegyuk mar bele a sztoriba hogy ha ennyi toltes meritest kap a telefon akkor ezzel parhuzamosan az uzemideje is jocskan csokkenni fog... Ezt az emberek benyelik es csak a lassitas miatt vannak a plafonon? Ez az amit baromira nem ertek meg... Mellesleg egy Xnek olyan brutalis a CPU ereje hogy csokkentve is durvan eleg kell legyen normal napi apphasznalat eseten. A kb. 2700 mAhs aksi meg ha nem kap extrem hasznalatot akkor 1 ciklust 2naponta kap, nekem 21-en van masfel honap utan. Igy 350 ciklust KET EV alatt kap de legyen masfel. 350 ciklus eseten meg boven nem szabad lassitasnak aktivalodnia. Masfel-ket evente egy aksi csere akinek nem fer bele 10 ropiert az ne vegyen telefont. De ugyanezt mondom arra hogy akinek nincs penze egy kijelzocserere az se. (meglehetosen igenytelen latni a BKVn a tort kijelzos telefonokat)
-
MODERÁTOR
válasz kchris78 #2818 üzenetére
"Mellesleg egy Xnek olyan brutalis a CPU ereje hogy csokkentve is durvan eleg kell legyen normal napi apphasznalat eseten."
Szerintem is.
"Pár napja nekem a telefon folyamatosan be-be laggol iMessege közben. Ez csak nálam van vagy esetleg megint szoftveres gond?"Xiaomi 13T
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Viktor0610 #2819 üzenetére
Mondjuk ez iOS bug, nem hinném a processzor gyengeség miatt lenne.
-
Gsx-rr
veterán
Szerintem a tiedet mar most lassitjak!
Nyugi engem massal buntetnek!
-
Fryskitt
addikt
válasz kchris78 #2818 üzenetére
Első gondolatom az, hogy ha a hozzászólásod lényege az, hogy fillérb...ó vagyok, rossz úton jársz. És azzal is tisztában vagyok, hogy a használattal párhuzamosan romlik az akkumulátor.
Van pénzem kicserélni, ha kell, azonban az eddig látott cserék nem hozták a várt eredményt, igaz, nem az Apple cserélte, hanem mindenféle cégek. Szerencsére sosem az én telefonon volt, hanem ismerősöké. Én általában két évenként lecseréltem eddig. De mondjuk egy 400e forintos eszköz bírja azért tovább is, lehet, hogy nem mindig akarom ilyen időközönként cserélni.
Értelmes kérdést tettem fel, elsősorban a gyorstöltésről, arra szeretnék választ kapni és nem azt hallgatni, hogy ne vegyek iPhone-t, ha nincs rá pénzem.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
kchris78
veterán
Valasszuk mar szet ezt a lagolast a cpu teljesitmenytol. Aki nem erti mi a szituacio az meruljon el abban hogy mi az hogy INTERRUPT. Vegyunk egy egyszeru peldat: szerinted mi a gyorsabb: megnyitni 0.2mp alatt egy appot lagmentesen vagy 0.1mp alatt lagolva?
-
Fryskitt
addikt
Az eddigi telefonjaimmal nem volt gond. Ezt várom a X-től is. Ennyi. Értem, hogy lassú az ötös, még azt is, hogy a hatos is, de hogy a hetes is, azt már durvának tartom. Egy év alatt ne adja be a kulcsot, de még fele teljesítményű se legyen.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
kchris78
veterán
Ebben teljesen egyetertunk. Ebben a kornyezetben (sajnos) koze nincs annak hogy mit bir ki majd a telefon az arahoz. Hozza kell tennem azt azert hogy mivel a Plus illetve az X telefonokban 1500-1900mAhs aksikkal ellentetben 2500nal nagyobbak vannak, es ezekbol a CPU teljesitmenyhez szukseges aram konnyebben kiveheto azert hidegebb idoben is, szerintem ezeknel a telefonoknal nem szabad ilyen durvan jelentkeznie a lassitasnak. De ez most egy nemi szakmai alapu sejtesnel nem komolyabb allitas, majd kiderul par honap mulva..
[ Szerkesztve ]
-
mike710
aktív tag
Az normális hogy minimum fényerőn fórum görgetésnél elhomályosodnak a betűk? Mintha nagy lenne a kijelző válasz ideje vagy nem is tudom.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Fryskitt #2824 üzenetére
ezt a reszet inkabb altalanossagban irtam... amekkora hiszti lett ebbol a dologbol.. az oke hogy a modszer durva/gaz (az elsummantas meg a kikapcsolhatatlansag) de mernoki szempontbol racionalis lepes erre a problemara (ha mar ezen ugyse lehet valtoztatni) mert szoftveresen kezeli le.. szifon.comon van 1-2 emberke akik csereltek es visszagyorsult nekik. biztosat akkor lehet tudni ha lesz visszajelzes a 11.3-on allitolagosan.
-
FIREBLADE78
addikt
Még jó,hogy 2 arcot nem tud kezelni. Anno azért buktam egy csajt,mert belenézett a faszbukba. Azóta is bánom a csajt,nagyon tudott ha értitek
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Parallaxis
addikt
Nekem 2 éves lesz az S7e és kábelen csak gyorstöltést kap, de semmit nem lehet érezni, hogy gyengébb lenne az akksim.
Ahha..
Minden aksi öregedés nélkül, csak a szoftverfrissítéssekkel is már lassan fele annyit tud az aksija, mint megvásárláskor. Szóval nem kell a reklámduma. -
Gsx-rr
veterán
válasz Parallaxis #2835 üzenetére
Te ezt igy megallapitottad! Tavgyogyitast is vallalsz?
-
Cyberpunk
félisten
Akku használat sem mindegy, ezeknek nem túl jó, ha 30% alá esik a töltöttség, de 80% fölé sem szerencsés tölteni, tehát 30-80% között ideális. Persze erre a kutya sem figyel, én is általában éjjel töltöm, akkor meg végig rajta lóg. Több mint 1 éves az SE-m napi 1 átlag töltéssel még mindig tud annyit, mint újkorában. Ilyen használat mellett szerintem jó ha 2 év környékén jelentkezik az akku elhasználódás. Bizonyára ezért sem vagyunk belassítva még.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz #45553408 #2842 üzenetére
Ja a készülék értékéhez képest nem egy horror ár, ezekkel számolni kell, mondjuk a kijelző csere 130 ezer már szép összeg, az kb a 1/3 ár a 64 GB-os modellnek. Nem jó összetörni.
Tibee86: az meg bagatel összeg már, ennyit más gyártó is legombol.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Parallaxis #2848 üzenetére
Akkor aruld mar el ha ilyen akkuromlasod van miert nem javittatod meg garanciaban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest