- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dean1988
csendes tag
válasz Ateszpapa #2701 üzenetére
Engem is érdekelne egy külsős biztosító. Azon a napon, amikor meghozta a futár a telenortól rendelt készülékem, bementem hozzájuk, de már nem tudtam biztosítást kötni. Csak a rendeléskor tudtam volna megtenni. Elég korrekt mondhatom
Eddig csak a Businessbox nevű céget találtam, aki foglalkozik utólagos biztosítással, viszont nem találtam semmi véleményt, infót róluk a neten. -
Emma1219
kezdő
válasz Cyberpunk #2697 üzenetére
Én annyira nem sokáig, két androidom volt az első két évig a következő egy évig. Előtte nokia fun voltam😜 csak aztán ők lemaradtak a fejlődésben és droid vonalon mentem tovább de nem voltam elégedett
Ez olyan hogy ki mire használja a telefont engem nem bánt ha valaki android párti de ez visszafelé sajnos már nem funkcionál...[ Szerkesztve ]
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Nos hamarosan én is egy Xes tulaja leszek.
Sokat dilemmáztam hogy fekete vagy fehér legyen ezt Black- el ki is tárgyaltuk a masik topicban.
Valojaban nekem a feher hatlapos jobban tetszik csak ugye a keret jobban is karcolodik.
Azt mondjak es lattam is hogy Apple tokban nem karcolodik.
Illetve azon gondolkodtam hogy akkor legyen fehér és a keretet körbefóliáztatom.
Westendben ha jol tudom csinalnak ilyet!?
Van valami alu polir van is fent video.
Valaki esetleg nem probálta? -
B-L-A-C-K
titán
válasz Polir7510 #2708 üzenetére
"Azt mondjak es lattam is hogy Apple tokban nem karcolodik."
Az alját nem védi, így ott fog. Polírozni meg lehet, de ezt neked tudnod kellene mivel kell, hiszen "polir" a neved is"
Westendben hallottam már én is van valami fóliás, de nem láttam még soha, és azt se tudom a teljes keretre is kiterjed e.
-
nbukta77
addikt
Vasaroltam par apple termeket a napokban. Lassan teljes az okoszisztema.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nvask
csendes tag
Sziasztok!
Első iphonom lesz ez az olcsóság. Meglehet sűrű vendég leszek itt hosszú évek androidozása után. Amit tudtam kikuztám googleból, de lenne két kérdésem.
1. Olcastam ezt is, azt is arról, hogy felesleges ios-en bezárni az appokat, nem spórolok meg semmit. Ti mint gyakorlott ios felhasználók mit mondtok?
2. Ha én veszek egy lightning c-s kábelt akkor az S7-esem töltőfejével vajon gyorstöltésre bírom majd? (Tudom! Ha ennyiért veszek telót ezen ne spóroljak, de ha egyszer van.)
Előre is köszönöm! -
FIREBLADE78
addikt
válasz szabogabor10 #2672 üzenetére
Igen,valami nyöszög. Éreztem,hogy az lesz. 😌
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kchris78
veterán
válasz Ricardo #2711 üzenetére
Lehet nagy visszaesesnek tunik de vegiggondolta a cikkiro hogy mit is jelentene 50M eladasa? Ennyi az iphone6/6+ -bol ment el annak idejen. Mikor nem volt meg se 6s se 7 se 8... es nem is volt $1000 az olcsobbik.. Szoval 50M-t varni es csodalkozni hogy nem jon ennyi vasarlo, plusz, ezek mind mind csak sejtesek, szorozgatasok a beszallitoi alkatresszamokbol.. Rendes szamokat az apple nem is fog adni, de amit ad az is majd lesz.
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Gyorsabb töltés érdekében rendeltem Aliexpressről egy 45W-os hálózati adaptert meg egy USB-C Lightning kábelt. Mindkettő az értékelések alapján jó minőségűnek számít. Ma volt alkalmam először kipróbálni őket, kerek 1 óra alatt 61%-ot sikerült belepumpálnom a telefonba. Ez jónak számít? Az Apple által forgalmazott ugyanezen adapter + kábel kombó mennyivel tud többet? Sok helyen "30 perc alatt akár 50%-kal is feltölthetjük a telefonunkat" szlogent olvasom ami jócskán elmarad attól amit én rendeltem...
Köszi
-
Gsx-rr
veterán
válasz JamesHolden #2730 üzenetére
0 százalékról kezdte a töltést vagy valamennyiről és úgy lett +61 százalék!
Ha 0 ról akkor elég gyenge teljesítmény! [link]Valószínű a kábel a gyenge pont. abból ajánlott a gyári
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Szerintem is kevés a 61%.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kchris78
veterán
keves szerintem is. Az en tapasztalatom az hogy a nem gyari USBC-Lightning kabel nem alkalmas se iTunes szoftverfrissitesre (!!) se gyorstoltesre. Sima toltes es adatszinkronizalas.
-
veterán
Csak gyári USB-C-Lightning kábelt szabad venni.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Polir7510
csendes tag
Sziasztok.
Nos mielőtt megveszem a Xem előtte utánajártam ennek a westendes teljes fóliázásnak.
Nem lehet hogy csak a keretet, illetve lehet de ugyan úgy 7000 ft.
Van többféle variációban matt, fényes stb.
Kicsit sokkalom, és szerintem hasonló minőség az easyskinz is.
Ebből ki milyet használ. Viztiszta átlátszó is létezik belőle?
A Gloss Jet white lenne az? -
Polir7510
csendes tag
válasz FIREBLADE78 #2736 üzenetére
De itt nincs átlátszó vagy matt átlátszó sajnos :S
-
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni! A térkép alkalmazásban az előzményeket képtelen vagyok törölni: ha eltávolítom, rögtön újra megjelennek a korábban megjelölt helyek: tehát törlöm, mire újból ugyanazok ott vannak a listában. Nejem Iphone 7 Plusán simán törlődnek. Hol tárolja ezeket az adatokat, ahol végre törölni tudnám? Köszönöm!
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest