Új hozzászólás Aktív témák
-
trident1
tag
6S aksi merülési problémám van.Már az aksit is kicseréltem de ugyanúgy merül fél óra alatt 10%-ot.Gyári visszaállitás is megvolt.Mi lehet a gondja?
-
amoledus
aktív tag
válasz trident1 #15802 üzenetére
Szia!
Nagy valószínűséggel power IC hibás lesz ,ha van garid akkor ments le mindent ha van most rajta és vidd be javításra. üdv
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
tylerddd
veterán
Így, egy éjszaka használat után azt tudom mondani, h egyértelmuen javult az akkuidő 10.3.1-el.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
törölt tag
Üdv!
Tegnap vettem észre, hogy a gyári töltőm szinte izzik, nagyon forró. A kábel is gyári. Ha a töltőben mozgatom picit a kábel csatlakozóját meg-megszakad a töltés, mintha nem érintkezne rendesen az adapterben. Okozhatja ez a forrósodást? -
Énke85
csendes tag
Sziasztok! Ez az 1. telefonom, amire üvegfóliát vettem. 1x leesett a telóm (nem túl magasról), amitől kicsit megrepedt az üvegfólia az egyik szélén, majd ezután kb. "magától" szép lassan elkezdett egyre több helyen megrepedni és kitörni belőle darabok a széléről (nem az eredeti repedésnél). Ez normális dolog? Eléggé értetlenül állok a dolog előtt, mivel tényleg nem esett le többször meg nem történt vele semmi, ami ezt okozhatná. Szóval szerintetek kifogtam egy gyengébb minőségű darabot, vagy a kezdő repedés indította el a lavinát? Köszi
Allons-y!
-
namenlos
tag
Egész Budapesten feltekerte a mobilnet sávszélességét a Telekom
Ez ugye a 6S-t is érint? Mert én nem vettem észre különbséget, és a 4G+ sem villant fel még.
-
amoledus
aktív tag
válasz namenlos #15829 üzenetére
Ez amolyan parasztvakítás a trétől.... hiába van akár 5G sávszélesség ha az internet csomagjaikat már lassan megánként spúrolják....és a 4G is kb fele akkora sebességgel működik,kimész akár csak romániába ott is normálisabb lefedettség/csomagok vannak , nyáron voltunk ottani 4eurós kártyával volt korlátlan netünk és sokkal gyorsabban töltött le mint itt pedig Székelyföldre mentünk nem a fővárosba
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Richie86
senior tag
válasz B-L-A-C-K #15831 üzenetére
Oké, kipróbálom akkor, de azért rendelnék még másmilyet is tartalékba, hogy ha nálam is hamar elpattan, legyen mit rátenni. Tudnál ajánlani esetleg valami nem teljes keretes üvegfóliát ami bevált? Nillkin 0.26 ill 0.2 mm-est láttam ebay-en, ilyen 2000-2500 között mozgott, ha jól emlékszem. Vagy esetleg valami más?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz namenlos #15829 üzenetére
Kali fórumtárs segítséget nyújtott ennek a lényegével kapcsolatban, az általa írtakat idézem, természetesen a hozzájárulásával:
Érinti a 6s-t (az és a 6s Plus CAT6 LTE-A 2CA 300/50 Mbps képes, a két 7-es iPhone pedig CAT9 LTE-A 3CA 450/50 Mbps - az SE és a két 6-os iPhone bár LTE-A képesek bizonyos tekintetben, de CAT4 150/50 Mbps korlátosak, így azoknál kevésbé van jelentősége), ám az iPhone-ra jellemzően nem (feltétlenül) jelzi ki külön a 4G+ hálót, ahogy nem teszi azt 3G esetén, ott sem ír ki külön H és H+ módozatokat, de kezeli.
Sebességben is megmutatkozik a dolog, kivéve persze, ha a kérdezőnek például olyan díjcsomagja van, ami korlátos adott tekintetben, tehát nem 300 Mbps képes.
Aki a következő hozzászólásban parasztvakításnak tartja csak, arra lenne mit írnom igazán, de inkább csak a gyakorlatiasságot: Ne csak a saját mobilinternetes adatkeretében gondolkodjon, hanem közösségi szemmel is, máris nem csak parasztvakítás lesz, hanem sokak számára hasznos bővítés, mivel ahol eddig egy cellában 75/150 Mbps sebességen osztoztak a párhuzamosan netezők, ott most adott érték megnőtt 225/300 Mbps sebességre, márpedig ahol kellően sokan neteznek egyszerre, ott nagyon nem mindegy, mennyi a maximálisan elérhető sebesség, amiből gazdálkodni lehet.
Korábban, amikor még csak sima 4G volt elérhető nálunk a lakásban, akkor 80 - 90 Mbps környékén mértem, mióta viszont 4G+ van, azóta megnőtt a sebesség, 138 - 142 Mbps elérhető: link, link, ráadásul a válaszidő is jobb lett a korábbiaknál, ami szintén 4G+ általi nagyobb kapacitásnak köszönhető - arról nem is beszélve, hogy a válaszidő csökkenése a sokkal lomhább, akár 30 vagy 10 Mbps korlátos netezőknek is előny eztán, mert az ott is sokat számít, szóval duplán nem parasztvakítás ez, ha nem elfogult, savanyú a szőlő...stb. szemszögből nézik néhányan... -
domerator
veterán
válasz B-L-A-C-K #15826 üzenetére
Nekem is elrepedt a szele pedig csak zseben keresztül koccant neki a fém kulcstarto... viszont annyival jobb érzés ez a vékony üveg mint a többi 0,2-nel vastagabb, hogy most le is cseréltem egy újra (kettőt vettem belőle) és tegnap rendeltem vagy hat darabot ilyen vekonybol. Inkább sűrűbben cserelgetem.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
tylerddd
veterán
Ilyen Spigen Liquid Armor tokot használ/t valaki?! Tök jó az anyaga, vastagsága, fogása, de nem igazán tartja a telefont. Olyan, mintha alapból ki lenne nyúlva kicsit. Ezt mondták a videókban, amiket néztem, de kicsit furcsa.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
SoldierL
senior tag
Mit éreztek 10.3.1-nél? Gyorsabb, Lassabb?
-
Monyos
aktív tag
Amióta meg van a 6S még nem volt problémám vele, de nálam most a 10.3.1 hihetetlen lassulást produkált ebben a két napban.
Home gombra mintha nem reagált volna, nyomkodtam és semmi, majd nagy nehezen szaggatva, szenvedve bejött a Home screen és meg ez után is lomha volt. Most újraindítás óta oké, de korábban még hasonlót se láttam rajta. -
Lall
veterán
válasz Monyos #15846 üzenetére
Nálam is tapasztalható hasonló jelenség. Azt vettem észre, hogy ha kevés benne a kraft (értsd. 30% alatt van a töltöttség) egyre nagyobb laggokat produkál, 10% körül szinte használhatatlan. (Baromi bosszantó, ma majdnem földhöz b@sztam.) Ahogy töltőre dugom újra a régi, szélsebesen hasít, ahogy most is 98%-os töltöttségen. Bízom benne, hogy egy gyári visszaállítás megoldás lehet rá, de most nem volt időm szüttyögni vele.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz B-L-A-C-K #15849 üzenetére
Én sem gondolom, hogy mindenkinél lenne, sőt elég ritka lehet, de nálam most minden nap fennáll ez a probléma. Hétvégén tolok neki egy gyári visszaállítást. Valószínűsítem az új filerendszer kavarhat be nehányunknál, de hogy ennek mi köze az akksihoz, az x-akta
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest