Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz tylerddd #15048 üzenetére
Áruld már el, hogy miért bizalmatlankodsz! Ha lejárt a garanciád és problémád lesz, akkor bátran sétálj be az iStyle -ba vagy az iCentre -be az eredeti számlával, amit vásárláskor kaptál és csodák csodájára valószínűleg javítani/vagy cserélni fogják....
lugosi -val egyetértek. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz tylerddd #15048 üzenetére
Nézd, sem nekem, se egyik szifonos ismerősömnek se volt még garanciális javítása a második évben. Ha lett volna, beírnám a konkrétumokat, szerintem itt a fórumban akik írták már, hogy hogy működött, azokon kívül nem sokkal több pontos infót lehet adni. Ezen túlmenően sajnos nekem nincs időm utánajárni, én egyszerűen úgy vagyok vele, hogy ha elromlik, akkor beviszem a szervizbe és majd megjavítják. Vagy ingyen vagy pénzért.
Plusz mellesleg az is igaz, hogy engem személy szerint a +1 év nem is érint, tehát még kipróbálni sem tudom, mert nem magánszemélyként vásároltam, tehát rám nem vonatkozna. -
Little Hulk
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, i6S merülési gondokkal küzd egy barátom, töltésvezérlő csere történt ha jól tudom, de azóta is egy éjszaka 60-70%-ot merül a telefon reggelre! Gyári visszaállítás megtörtént, de nem segített... Találkoztatok-e ilyennel, esetleg van-e bármi ötletetek a megoldásra?
Előre is köszönöm!
-
Rage47
veterán
válasz Little Hulk #15053 üzenetére
Esetleg ez?
-
lacy86
addikt
-
Rage47
veterán
válasz Little Hulk #15056 üzenetére
Ha nincs garancia és nem esik bele az akksicsereakciós kategóriába, akkor a szavatossági időbe még beleesik gondolom, szóval azt meg lehetne még próbálni.
-
Little Hulk
tag
Hivatalos helyen, de garancia "elméletileg" nincs, cserekészülék, és az eredeti készülék garanciája lejárt.
-
-Ben-
veterán
válasz Little Hulk #15060 üzenetére
A cserekészüléknek viszont újra kellett volna indulnia 1 évről. Mikor cserélték?
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Kerdesem lenne. Tapasztal valaki olyat hogy feher hatternel nem homogen az egesz kijelzo? Nekem a kijelzo teteje fele picit sargul/szurkul a feher. Siman el tudom kepzelni hogy sokan eszre sem veszik mert nem durva. Baratnom SE-jen is latom. Engem pl idegesit. Ismert ez a jelenseg? Cserelik gariban?
Koszi -
-
anderledani
őstag
válasz Little Hulk #15062 üzenetére
De miért nem garanciában lett cserélve a töltésvezérlő?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
-Ben-
veterán
válasz anderledani #15065 üzenetére
Sokan elkövetik ezt a hibát. Nem bírják kivárni a hivatalos szervizek átfutási idejét.....
-
Little Hulk
tag
válasz anderledani #15065 üzenetére
Valószínűleg azt mondták neki, hogy az eredetileg megvásárolt kèszülèken lèvő garancia lejáratáig van garancia a cserèlt de új kèszülèkre is, ezèrt azt gondolták lejárt...
-
Fr3eWar
őstag
-
-
Smirty
tag
Kiprobaltam minden lehetosget, de a telefon meg mindig gyorsan merul.Uj az aksi, ujra lett teve az ios, uj a toltokabel. Mas otletem nincs. A baj hogy zarolt kepernyonel is merul orankent 10%ot. Van valakinek meg otlete?
-
-
RazoR
veterán
válasz Little Hulk #15083 üzenetére
Az ilyennek száradjon le a keze! Sosem értettem hogy miért nem lehet tisztességesen üzletelni! Gondolom újszerű hibátlannak volt meghirdetve...
-
-Ben-
veterán
válasz Little Hulk #15083 üzenetére
Én meg pont az ilyen esetek miatt mindig úgy adom el a nagyobb értékű telefonjaimat, hogy még van rajta minimum 1 hónap gyári garancia. Így ha történik vele valami, beviheti egy szervizbe az új tulaj és nem az én édesanyám lesz évtizedekig emlegetve.
-
akosar
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt téma.
Tudtok olyan boltot ajánlani Bp-en, ahol normális üveget (nem horror áron) lehet venni a telóra, és fel is rakják Nekem?
[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Ma hívtak,hogy kész az akksi csere.8 nap lett.
Ma megyek az Alleba érte. -
-Ben-
veterán
válasz mr.tamasbiro #15088 üzenetére
Akkor gyorsulnak. Nemrég még 2-3 hétig is eltarthatott... Jó hír.
-
akosar
tag
válasz XFishboneHUN #15087 üzenetére
Valami strapabirobb uveg, ami azert minosegi. Mindjuk max 5k-ig. Van olyan bolt ami fel is helyezi a keszulekre?
-
bigdady
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #15088 üzenetére
Aksit cseréltek csak?
Meddig tart ez a csere mert enyém is érintett de semmi baja és nagyon jól birja -
viktor82
őstag
Ma megérkezett a telcsim az akucsererol pont 2 hétbe telt a szerviz.
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Gaberiellb
senior tag
Sziasztok!letezik arra mód, hogy amit fényképezek és beálitom zárolási háttérnek az ne legyen le bútítva? Eléggé le homályosítja az eredetihez képest...
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Arcképgyáros
válasz Gaberiellb #15096 üzenetére
Nekem nem butítja le. Állítsd be állóképnek perspektíva helyett.
-
SoldierL
senior tag
válasz Gaberiellb #15098 üzenetére
Minden képpel ezt csinálja, minden platformon.
-
Gaberiellb
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest