Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"pl a a tomtom navigaciokat. az igazi problema hogy kilep ha hivas erkezik, es ugyan folytatja onnan ahol volt, elveszti a gps jelet es percekig tart amig ujrakonnektel."
Én próbálgattam, de 10-20 másodperc volt ilyenkor a holdak pozícionálása.
Gyanítom rövidesen javítani fogják a GPS API ezen problémáját, vagyis valószínű az alkalmazást ki fogja ugrasztani, de a GPS-t kezelő proceszt bent hagyja a telefonhívás idejére, így nem lesz ebből probléma.
"egyebkent tud hivasszurest az iphone? "
Alapból nem tud, de alkalmazás több is van rá, apró problem, hogy jailbreak kell hozzá, mert cydiás cuccosok.
Pl.:
[link]
[link]"ha kozben hivnak akkor elvesztem amit idaig mert.."
Nem veszted el, itt is csak annyi lehet a probléma, hogy a hívás után el kell telni egy kis időnek mire újra felveszi a holdakkal a kapcsolatot, ha meg véglegesen kilépteti az alkalmazást, akkor az menti az addig megtett utadat és csak újra el kell indítanod.
"jaja androidnak van ra eselye hogy komoly konkurenciat allitson az applenek. "
A HTC most megmutathatja a Hero-val, hogy mire képes az Android. Én is gondolkodom egynek a beszerzésén, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Ulkesh
őstag
" az IM programok nem pushal uzennenek"
A Push nagyon jó ötlet és szerintem más gyártók is használni fogják, mert gyakorlatilag alig használ erőforrásokat, miközben a készülék folyamatosan kapcsolatban marad az üzenőszerverrel.
"navizhatnal hivas kozben"
Ha nagyon akarod, most is megteheted. Backgrounder-t telepíted és működik a dolog.
"igazabol en mar azzal elegedett lennek, ha egy beerkezo hivas nem kulon applikaciokent ertelmezodne"
Gyakorlatilag a phone alkalmazás, ami a hívást is kezeli folyamatosan a háttérben fut, szóval csak váltani kéne a két taszk között. Semmi technológia korlát nincs, csak filozófiai.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
majom2
senior tag
az ájfonos programoknál tervezési irányelv h folyamatosan mindent mentenek, mert a user bármikor kiléphet a home gombbal, és az adatok nem veszhetnek el - sőt, ugyanonnan kéne folytatnia a futást ahol abbahagyta. persze lehet h vannak akik ezt nem tartják be, de én elég sok esetben láttam már különböző programokat így működni.
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
ugyan így vagyok én is annyit vártam már rá és most itt van nem tom mit csináljak megvegyem a 16 osat és örülök max 2-3 hónap múlva meg azt mondom lol én 20000 drágábban vettem de akkor meg már 3 hónapja használom ....
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
-
A MOV csak egy konténer, mint ahogy az MP4, az AVI, az OGM vagy az MKV. Egyébként az MKV a legflexibilisebb konténer, és még nyílt is.
Ha megnéznétek a tesztben linkelt tesztvideót, egyértelművé válna, hogy H.264 kódolással vesz fel videót, ami több mint korrekt kódolás.
“All nothings are not equal.”
-
Atlantis
veterán
Nincsenek profilok, némítani lehet, de a rezgés marad akkor is. Hívásszűrő tudtommal nincs, nekem mondjuk nem volt még rá szükségem, de nem emlékszem erre utaló beállításra. Szerintem tehetsz bele másik T-kártyát, de aktiválni kell vele szifont és jól meglesznek. Azt nem tudom, van-e felső határa a használható kártyák számának, majd egy nálamnál régebbi, okosabb szifonos megmondja. 2GB meg nagyon sokmindenre elég, még sok is, ha valóban nem netezel sokat mobilon.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
DonDennis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külpolitika
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Proxmox VE
- ZEN.com
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest