Hirdetés
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
válasz tomcsi80 #183 üzenetére
Azért én csinálnék egy közvéleménykutatást arról, ki használja Bt-t, és ki nem...
Ezzel csak az a baj, hogy például a lányaimat nem érdekli a telefónia, ők csak használni akarják, és nem olvasnak fórumokat sem, hogy a véleményüket hangoztassák.
Még a telefon-PC kapcsolat létrehozása is problémás hiába tanítottam őket, érdeklődés hiányában feladtam.
Maradt a Bt.Memento Mori!
-
- = Zk = -
félisten
válasz tomcsi80 #219 üzenetére
" ÁÁÁÁÁÁÁÁ, most jut eszembe, h van itt a körünkben egy ügyvéd "
Nemfigyelsz? Büntetőjoggal nem foglalkozik.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz tomcsi80 #230 üzenetére
Húú, bázz tényleg. Erre nemis gondoltam...
Jujuj, mostmár egy(?) ügyvédnő (is) figyel minket[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz tomcsi80 #242 üzenetére
Eretnek...!. Azthittem Hazafi vagy
-
- = Zk = -
félisten
válasz tomcsi80 #246 üzenetére
pussy alatt azt értetted amit gondolok?
Mert ha igen, akkor ne fuss olyan szekér után, ami biztos, hogy nemfog felvenni. Hacsak nem a Te szekered.... A többi kövtkeztetés kérdése...ON:
Arra leszek kiváncsi, a hazai Trémobil, miként dobja a köztudatba. És persze milyen " bevezető" áron....!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz tomcsi80 #249 üzenetére
Én nemnézem az étlapot. Minek? Meglátom a kiírást: " Magyar Gulyás 590.-"
Haza megyek/jövök, és tudom, hogy "igazi" magyar gulyást kapok (Tiszetelet a kivételnek ), nem halászléből kutyult vmit...(Vagy vmien pörkölt alapú izé). Igaz többe kerül, de vmit vmiért.Ha azt nézzük, már ez az egész magyar T is külföldi érdekeltség, akkor nem lehet drágább az ott feltüntetetnnél. Max devizától függhet.. .Sztem legalábbis.
Tehát érdekes lenne, a hazai T-Mobinál megkapod (pl) 155k-ért, a németeknél meg az átváltás után is jóval drágábbra jönne ki...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz tomcsi80 #263 üzenetére
Engem ne vegyél bele légyszives. Én kifejezetten örülök, ha egy "néni" harap. Vagy mos, főz, takarít stb.
#256) hanee: Hamár fiatalság, hamvasság! Ha személyesen látnálak, Én tutti pofátlan módon rákérdeznék, hogy how old are U?... Függetlenül attól, hogy felmérem külső adottságaidat...
Amikor voltam ügyetintézni az Árkádban, T-Point-ban, kezembevettem az első generációs iPhone-t és eléggé szoktatlan volt. Nemtudtam valahogy felfogni a külső adottságait. Engem ami nagyon megijesztett, az a vékonysága... Bennem félelem lenne, hogy eltörik vagy hasonló... De ezcsak az Én nézetem...
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi80
csendes tag
válasz tomcsi80 #253 üzenetére
Amit igertem:
Ez volt reggel a honlapon:
IKON 200 1 évre: 107 990 Ft
2 évre: 82 990 Ft
IKON 400 1 évre: 89 990 Ft
2 évre: 47 990 Ft
IKON 600 1 évre: 69 990 Ft
2 évre: 4 990 FtNEM TUDOM, h ezek lesznek-e az árak, de ez volt a t honlapján reggel, ami kb 1 óra után le is szedtek...
Mondjuk ezek az árak barátságosak lennének...
"When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
-
Ulkesh
őstag
válasz tomcsi80 #330 üzenetére
"A lényeg, h sztem nem érdemes a kinti szolgáltatókat nézni, mert itthon sose lesz kedvező tarifád, mert le húz az összes szolgáltató!"
Mondjuk az Ikon200 lényeges jobb és olcsóbb, mint a német T-mobile Complete XS csomagja. Szóval ez a kijelentésed nem igazán állja meg a helyét.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
nviktor7
tag
válasz tomcsi80 #622 üzenetére
Köszi
De szerintem az egész iPhone-osdi csak egy óriási parasztvakítás. A T-Mobile külön díjcsomagot csinált neki, beadták az embereknek, hogy ez a menő aztán vegyétek. Csak azért megvenni egy telefont, mert "iPhone", hülyeség. Ahogy leírtam, ez a telefon csak egy státusszimbólum.
Amúgy szerintem ezt is leírták már párszor, szóval bocs[ Szerkesztve ]
iPhone 3GS 16GB White
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest