Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen monitort vegyek?
- Új shader nyelvet terjesztene el Khronos Group
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz Atlantis #405 üzenetére
nem attól függ. safari a 3.0 alatt közel sem olyan jó mint előző szofttal, főleg ha több füles böngészést használsz. azt nem szereti. olyan a safari most, mint a 2.0 környékén. ezt csak az látja aki hardcore módon netezik rajta. a mail és messenger megnyitása is lehetne sokkal gyorsabb, ez jb nélkül, sőt még visszaállítás előtt is így volt (tehát se sms-ek se zene se semmi nem volt még a készüléken) ettől eltekintve a sebessége valóban jobb, én csak a stabilitást mondtam, az nem jobb. és nem azért mert nem stabil a rendszer, félreértetted. A többiek is jók ebben. Pár hiba pedig ebben is van.
--------------
volt nálam 1 hétig diamond2. egyszer fagyott meg!
symbian vonalon n82 sok hónap alatt alig fagyott. első szofttal fagyott a zenelejátszó bizonyos esetben( ha már elindult a lejátszás, és akkor dugtad rá a fülest vagy fagyott vagy restart, kövtkező szoftverbn javították)
iphone 3.0 alatt a safari többször szállt el, mint az előző szoftok alatt összesen... (kivéve 2.0 és 2.0.1)[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Ha nem JB-et szanaszét, akkor nem lassul be és nem is fagy meg."
A JB, ha ésszel csinálod és tudod milyen felesleges daemon-okra nincs szükséged, akkor lényegesen gyorsabb készüléket eredményez. Persze nem kell minden vackot felpakolni, amit a Cydia elérak az embernek.
Pl.: ennyi szabad ramod jailbreak nélkül soha nem lesz
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
joey04
titán
válasz Atlantis #411 üzenetére
ezt nem is vitatom! jobb használni mint mást, nem is akarom cserélni! csak én a saját kütyüimmel szemben is szigorú vagyok, és leírom ha valami nem jó benne.
a fagyások ellenére is a safari a legjobb böngésző ez tény. de az is, hogy rosszabb mint volt. a stabilitásra is csak annyit írtam, hogy nem jobb. ez nem jelenti azt, hogy rosszabb. szerintem minden platform megbízható már.
ezért írtam, hogy nem ebben van az iphone előnye. hanem a kényelmes, logikus, gyors kezelésben, szvsz. meg a rengeteg programban, de ez szerintem az előzőek következménye.a 10 fül meg sok, főleg úgy, hogy a safari csak 8at engedélyez
Ulkesh: inkább azt áruld el ha lehet,hogy mitől lesz neked annyi szabad ramod? az nagyon érdekelne!
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Na akkor a fagyás témához:
Az utóbbi 1 hétben kétszer fagyott le úgy az iPhoneom, hogy 5-6 Hard Reset kellett neki, hogy feléledjen, akkor is éppen hogy. Elfogyott a memória. Doom és Rolando 2 megette. Ennyi.
Jailbreakelt 2G, winterboard, SBSettings, stb. nélkül. És mégis. Ezekhez a programokhoz már 3GS kell!
Persze Doom indulásakor írják a programban, hogy érdemes használat előtt újraindítani a telefont... na de ez Apple bazz! Ez lenne a lényege!
-
raskolnikoff
őstag
nekem a 3g néha 10-20 mp-eket gondolkodik amig átváltok böngészőről sms-be vagy naptárba...van hogy "beragad" és azt hiszi hogy ikonokat akarok cserélgetni.
konkrétan az e51-em bebootol ennyi idő alatt. nincs tele sms-sel, médiával, 15,x GB szabad.érintetlen.
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
csab2
veterán
válasz Atlantis #627 üzenetére
Úgy értettem, hogy ezek a 3GS árak nem zavarnának, ha előtte 1 évig nem lett volna már nálunk is 3G. Akkor elfogadnám, hogy ennyi és kész. De így sokkal inkább lehúzás íze van a dolognak.
Nem mintha vásárlás előtt állnék. (Sajnos.)
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Proxmox VE
- Windows 11
- ZEN.com
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest