Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #1545 üzenetére
Megvettem, lehet fikázni...
Nem tudom merjek-e kérdezni, vagy elveteműlt androidosnak nem segítetek, ha kell,,,, -
Alex91
félisten
válasz ForRedGlory #1551 üzenetére
Jól tetted!
És inkább kérdezni, mint a tudás hiánya miatt szidni a cuccot!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
hahajdu
aktív tag
válasz ForRedGlory #1543 üzenetére
várd meg amíg betölti az oldalt. fent a kék sáv mutatja.
hunpad.com
-
csimpok
aktív tag
válasz ForRedGlory #1553 üzenetére
Hol kapható 99 ezerért? Én az Árkád MM-ben néztem a héten és már nemtom pontosan mennyi de 110-hez közelebb volt.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Ugye jol tudom, h a kulfoldon(EU) vasarolt iPad-re van garancia otthon?
A masik kerdesem, h most nezem a kepeket es latom, h tud magyarul (lehet csak szamomra ujdonsag... )
Ez mennyire igaz kulfoldi vasarlas eseten?V.ki hasznalha a Farmville "alkalmazast" iPad-en? Sajna enelkul - akarmilyen hulyen is hangzik - nemigen lesz vasarlas, mert a baratnom aktivan nyomja...
-
-
kyle_
tag
Sziasztok
Kis segítségre lenne szükségem.
Hogyan lehet megtudni hogy az ipad jailbreak-elve van-e?
köszönöm előre isHa már írok neked, ne legyél már bunkó és tisztelj meg egy válasszal hogy te paraszt, már nem aktuális!!!
-
-
ForRedGlory
félisten
Lehet meg a minimális fenyeron csökkenteni valami programmal mondjuk?
Ez meg így is süti este a szemem
Gondolok itt olyanra, mint pl androidon a "screen filter" nevű alkalmazás. Ott tovább lehet sotetiteni a kijelzőt. Este jól jönne. -
No.01
őstag
Sajna a helyi Apple bolt kifogyott es nem is tudjak mikor lesz ujbol mindenesetre varolista van arra fel lehet iratkozni es hivnak ha jon ujabb szallitmany.Ezutan bementem a szomszedos MediaMarktba ahol ugyszinten elfogyott, de szombatra igertek 26db-ot... a gond csak az, h mind feher lesz. Mindenesetre meglesem milyen hatha jobb, mint az "eredeti"
-
DroneZ^
őstag
160megás avi konvertálva mp4-re 680 MB. Nem lehet ezt valahogy másképp megoldani hogy ne pazaroljak el ennyi helyet és konvertálásra szánt időt? Esetleg más lejátszó program vagy bármi?
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
válasz DroneZ^ #1568 üzenetére
Rossz programmal konvertálsz, egyébként meg a kereső lehet derogál, de volt már sokszor szó a megoldásról Én az OPlayer HD-t használtam, de (ha még elérhető) a VLC appal is simán le lehet játszani az AVI-kat, meg ott a CineXPlayer meg ki tudja még hány lehetőség.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
-
válasz DroneZ^ #1570 üzenetére
Szerintem is egy rakás fos a VLC, csak az ingyenessége miatt említettem. A másik kettőt viszont komolyan gondoltam, Lite verzióban próbáld ki, hogy tudja-e amit meg akarsz nézni meg ilyenek. Egyébként szerintem a Xilisoft bonyolultabb a kettőből
-
DroneZ^
őstag
Oplayer a nyerő. Csak azt sajnálom hogy 720-nál csak kisebb videókat játszik le...
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
-
Konflikt
addikt
válasz vtechun #1574 üzenetére
csak eppen semmi ertelem sincs:
feleslegesen viszi a helyet, tovabb tart masolni, kontenert cserelni alatta, es a 720p es 1080p kozotti kul-t az 1024x768-on lehet nemfogod eszrevenni..mod
ennek akkor van ertelme egyedul, ha ra tudod kotni fullHD-s tv-re. meg persze techdemonak jo.[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Bagan
aktív tag
Maximális fényerő mellett mennyit kellene kibírni az első generációs padnak?
-
-
vtechun
veterán
ezel a cuccal milyen feliratot erdemes hasznalni? mert nekem ilyen
<i>Fogalmunk sem volt, mi fog történni,</i>
<i>vagy mit kezdünk majd vele.</i>cuccok jelennek meg a feliraton, ez az oplayer hd lite, ez a legjobb? nem kezeli normálisan az srt feliratot? amúgy a kis toolod tökéletesen megcsinálja az mp4-et mkv-bol par perc alatt. elvileg a progiban (mkvtomp4) be lehet valahogy tallózni feliratot, de ahogy észrevetem nem nagyon foglalkozott vele...
-
vtechun
veterán
Ha a fajl melle rakom ugyanolyan neven, az nem jo vajon? Mert most be is talloztam, mwg melle is raktam. Volt buborek, ez az i betu, meg egyebek gondolom a felirat formazasa lenne, hogy dolt betu, stb. Lehet ezektol mentesiteni kellene elotte a feliratot, meg asszem kinai karakterek is jelentek meg, lehet epp az ekezeteknel, aszittem ilyen szempontbol jobban ellatott az appstore, hihetetlen, hogy szinte erre van a legnagyobb igeny, se megsincsenek normalis megoldasok...
-
majom2
senior tag
Ki tudja mi a legjobb remote access progi iPad-re?
-
kkk99
csendes tag
Sziasztok. Nemrég lett egy ipad 1 em, és avi-t szeretnék lejátszani rajta. Leszedtem a oplayer lejátszót, mert ezzel állítólag lehet. A kérdésem hogy az avi fájlt hogy lehet a gépre másolni, ugyanis Itunes-az rá sem hederít, csak az mp4-re. Köszi
-
kkk99
csendes tag
Mostmár csak annyi a bajom, hogy nagyon nagyon lassan másol. Ez ellen lehet tenni valamit?
-
vtechun
veterán
neked hogyan, milyen formatumu feliratok mentek es milyen lejatszoval? elvileg a gyari lejatszo is tud feliratot kezelni, nem? csak ahhoz az kel, hogy bele legyen rakva a felirat az mp4 fajlba? vagy hogan? valamiert nekem nem szereti az ekezeteket, meg ahogy irtam a kulonbozo bb code-os formazasokat..
[ Szerkesztve ]
-
-
csimpok
aktív tag
Srácok, az Ipad-del lehet több lapon netezni egyszerre (tabbed browsing)? Ugye nem? Én gondolkodtam egy Ipad 1-en, de ha ezt nem lehet, akkor számomra ez nem teljes értékű böngésző...
ui: Közben látom, hogy vannak rá más browserek, amelyekkel lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dirty.yakuza
aktív tag
Ha esetelg vkinek van egy eladó Apple iPad Case tokja, légyszi dobjon egy PÜ-t! Köszi.
-
csimpok
aktív tag
válasz dirty.yakuza #1594 üzenetére
Hát Safarival úgy tudom nem lehet...
-
BloodyEddie
őstag
Üdv!
Wifis iPadre milyen módon lehet mobilnetet küldeni, mondjuk egy Samsung Wave-el vagy egy iPhone 3GS-el? Még sosem próbáltam ilyesmit, de hamarosan aktuális lesz
szerk.: bt-n keresztüli tetheringgel működhetne a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
válasz BloodyEddie #1597 üzenetére
BT-n nem. De a Wave-nek van WLAN access point funkciója, azzal kiválóan megy. A 3GS-en jailbreak után a MyWi segítségével tudod ugyanezt megoldani.
-
vtechun
veterán
válasz BloodyEddie #1597 üzenetére
ja, csak úgy megjegyezném, hogy egy szimpla Nokia 7230-al párosítva BT-n, azonnal volt net az ipad 2-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szólánc.
- Mini PC
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest