- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
frostitualt
tag
"De a nyavajgóknak csak az lenne a jó processzor, ami kétszer gyorsabb mint a jelenlegi legerősebb i7."
az a baj, hogy ez a processzor nemhogy az i7-et nem tudja meglépni, de még a 6-8 éve kiadott phenom-okat se nagyon. a sok mag szép csak, mint kiderült az évek során zsákutca. kicsit olyan mintha azért lenne amd, hogy ne legyen antitröszt eljárás az intel ellen, mint anno amilyen az ibm ellen volt. mindekinke jó lenne ha normális proceszorokat gyártanának, mert akkor az intelnek is csökkenteni kellene az árait és lenne verseny ami fejlődést hozna.
-
attila9988
őstag
Én használtam mind a kettőt... egy i5 is hihetetlen fürgének tűnik mellette... ez leginkább azért lehet, mert az egy szálas teljesítménynek van a legnagyobb jelentősége, a mai napig is, és ez érződik a legtöbb esetben jobban.
Egyébként én is örülnék neki, ha az amd jó termékeket gyártana, mert ez így senkinek sem jó. A teszt alanyát viszont nem tartom versenyképes terméknek.
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest