Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kapcs-ford

őstag

válasz korysoft #111 üzenetére

A hangminőség az olyan amilyet egy kicsi hangszórótól el lehet várni vagy hasonló amilyen a notikban is van: gagyi. Vagy külső cucc van rákötve vagy pedig füles de beszédre elmegy, ja a mikrofonja az nagyon jó!
    A kéket szerintem csak a media világításban láthattad lilának, szobai világításban és természetes fényben az kék.
    Az anyagminőség az valóban ok, volt már pár gépem a top márkáktól és mind recsegett.
    A wind-esek többsége még életében nem látott ilyen gépet és a vásárlói élményük csorbulna ha rájönnének hogy az Aspire One az nem csak olcsóbb hanem... :K

"Érdekelne h a zsanérok mennyire tartósak? Szóval így hosszabb használat után mik a tapasztalatok? Nálad mennyire karcolódik a fényes felület, nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat?
    Köszi"

A zsanér az pöpec,masszív és erős pedig már ki lett nyitva párszor. Ami nekem nem tetszett az a nyílás volt a kijelző és a gép között nyitott állapotban amíg rá nem jöttem,hogy baromi hasznos! Kis gép , kis súly és ha nincs hova letenned vagy éppen csak felemeled akkor már meg is van a fogása és egy ilyen több gépet védene meg a leeséstől/kicsúszástól.

A felületen még semmi karc sincs habár mikor nincs használatban akkor a tokjában van. A lenyomatokat meg gyűjti úgy mint a legtöbb habár a tokjának a belseje leviszi a nagyját.

Aláírás

Új hozzászólás Aktív témák