- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabcy
tag
Sziasztok,
Tegnaptól én is boldog tulajdonosa vagyok egy A150BGk-3G-nek, eddig nagyon elégedett vagyok vele, kicsi könnyű, irodai alkalmazásokra megfelel. Ha kimegyek a wifi-m hatósugarából, csat csatlakozom a mobil netre és így szinte mindenhol van netem.
Külön tetszik hogy nem lóg ki belőle az usb stick. eee pc szerettem volna de szerintem sokkal jobb választás a acer.üdv:
Cs
-
coxy
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy het én is tulaja vagyok egy ilyen kis gépnek. Barna 120Gb + 8Gb SSd. Minden faxán megy, nincs is semmi problem, egyet kivéve : Linpus )
Van itt olyan akinek az van fent és ért is hozzá? Lenne egy jó csomó kérdésem!
Byyyyeee -
coxy
csendes tag
válasz bejmuller #457 üzenetére
Bocsesz, természetesen nem Érdekes is lenne...
Amúgy úgy nagyvonalakban a Linpusról érdeklődnék no meg olyan fincsiségekről hogy pl. divx-es filmeket hogyan tudnék nézni rajta. Voltam már ezer meg egy helyen fórumokon de eddig még nem sikerült képet kicsikarni a lejátszóból. (Hang az van) -
Year
tag
Sziaszto! Egy ilyen kiss acer vásárlásán gondolkodom. Filmnézésre használnám főket hd avikra, főkként a led megvilágításu lcd miat néztem ki. Van valakinek ilyentéren tapasztalata? FIlmnézésre alkmas?
-
bejmuller
aktív tag
a sajat kepernyojen gondoltad a filmnezest? mert akkor a HD-nek semmi ertelme, mivel meg a legkisebb 720p sem fer el ezen a kis monitoron...
amugy a hd filmlejatszas le van irva fentebb hogy alapbol nem mukodik, foleg az mkv-nal vannak bajok, de kisebb trukkokkel meg lehet oldani h menjen minden fas*zaul.
csak olvass vissza par hsz-tAz ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
Year
tag
válasz kapcs-ford #462 üzenetére
Na igen 24" az már csak 24"
-
kapcs-ford
őstag
720-as hd film alatt a proci terheltsége kb. 40%... xviddivx alatt az max ha 9%-ig felmegy.
Ha kell egy gép az asztali (vagy a noti) mellé és fontos a hordozhatóság, kis méret, súly akkor netbook.
Ha a kis méret/súly nem érdekel akkor hasonló amit fateless ajánlott.Ha a netbook-ot akarod egésznap nyúzni mint én, akkor ajánlott egy külső monitor, akár egy 19-es is.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
coxy
csendes tag
Szóval tud valaki segíteni az ügyben hogy mit kellene tennem hogy a Linpusos AAO-on menjenek a divx-es filmek? És még egy kérdés: érdemes-e vagy egyáltalán fel lehet-e rakni a gépre az Ubuntu 8.04.1 -et?
Köszi előre is!
coxy -
bejmuller
aktív tag
en valahogy ugy oldottam meg(bar ez regebb volt, es mar nem is emlekszer ra hogy hogy volt pontosan) hogy terminalba eloszor leszedtem az mplayert es ujra feltettem, vagy updateltem vagy mar nemtudom na pontosan
sudo yum remove mplayer
sudo yum install mplayervagy
sudo yum update mplayer
de nemtudom melyik verzio mukodott
elobb az update-et probald ki...
de csak sajat felelosegre mert ez nem biztosubuntubol mar megjelent a 8.10-es, mostmar nagyjabol orvosolodta a kisebb idegesito problemak, de meg mindig vannak pl a hangkartya kezelesenel
www.aspireoneuser.com/forum
itt talalsz mindenrol bovebb infot...Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
bejmuller
aktív tag
persze hogy felrakhato
letoltod az ubuntu image-t
unetbootin nevu progival csinalsz ubuntu bootolhato usb-t
arrol bootolsz, es instalalod
itt le van irva h mi nem mukodikha esetleg nem menne az mplayer akkor tedd fel a vlc-t a leirtak szerint
igy biztos fognak menni a divx filmekAz ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
-
coxy
csendes tag
hát vagy én vagyok béna vagy én ,de sehogy nem sikerül
Sem VLC-t felrakni, sem Mplayerből kicsikarni az igazságot, sőt Mplayert sikeresen leszedtem de fel nem akar menni a rohadék.
Pls valami "használható" linket vagy leírást (esetleg magyarul, nem mintha ezek nem lettek volna azok, csak nekem nem)!!! -
törölt tag
válasz kapcs-ford #42 üzenetére
Szia!
Nekem is van egy ilyen gépem és nálam is bosszantóan hangos! Lehet vele valamit kezdeni? A másik: a merevlemezhez hogyan lehet hozzájutni? (mármint szétszereléssel) Van egy Samsung 32Gb-os ssd meghajtóm és gondoltam kicserélem vele a gyárit, hátha kevésbé lesz hangos? -
sekli
addikt
válasz kapcs-ford #467 üzenetére
milyen programmal...?
-
törölt tag
válasz kapcs-ford #478 üzenetére
A programot feltelepítettem, tényleg halkabb lett! Köszi mindenkinek! Amúgy jelenleg sima 120 gb-os hdd van benne, ezért gondoltam, hogy beleteszem az ssd-t.
-
zsocibá
csendes tag
-
L.C.S.
tag
Most lehet hülyeséget mondok, de mintha láttam volna a comedic centrálon egy hirdetést, hogy acer aspire one 50.000.HUF, de csak a végét kaptam el fél szemmel a hirdetésnek, azóta is ezt keresem a neten, de semmi. Tud erről valaki valamit?
-
L.C.S.
tag
Sejtettem, hogy valami nem smakkol. Így már azért nem éri meg, pedig én most vennék mobilinternetet az irodába, de nem akarok 24 hónapra aláírni.
-
Csabcy
tag
Hali!
Az a tapasztalatom hogy a A150BG wifijének sokkal kissebb a hatósugara, mint a HP laptopomnak, 2 helységgel a routertől kb 8m-re a hp még jelerőség jó és tökéletes,
az acer jeleröség rossz és szakadozik. Pedig mintha atheros wifi lenne a kicsikében, ami nem olyan rossz. Szinte az egész lakásban mobil netet kel használjak, mig a HP mindenhol megy wifivel. Nektek mi a tapasztalatotok??Üdv:
Cs
[ Szerkesztve ]
-
kapcs-ford
őstag
Nagy különbséget nem vettem észre, kihagyást pedig nem tapasztaltam.
Elvileg a te állításod a helytálló mivel a netbook-ok nagyrészét atheros-ol szerelik ami elég silány, ráadás több a fogyasztása is.
Olvastam, hogy valaki ki is cserélte intel-re az atheros-t.
Egy 14-15"-os notinak ugye az antennája is nagyobbAláírás
-
Zoli21
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek beruházni egy 1-ba, linuxos verzióra van pénzem! a kérdésem, hogy külső meghajtóról fel tudom rá varázsolni majd az xp-t? halottam olyat hogy nem lehet csak linuxal használni, igaz ez?
előre is köszönöm!
Zoli
-
bejmuller
aktív tag
nem kell kulso meghajto (persze azzal is lehet), egy egyszeru USB flash eleg. a neten millio-egy oldalon le van irva az usb-rol torteno xp telepites mikentje
pl
en ezt mar sokszor hasznaltam, es mindig mukodott[ Szerkesztve ]
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Macbook Air 2015 13.3!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest