Új hozzászólás Aktív témák

• KisDre

senior tag

válasz olbaidhun #36 üzenetére

"Blizzard miert nem all be a sorba? Jah, ok valodi fejlesztok.. Meg is erdemlik a NAGY lovet. Szerintem."
    Ha átváltasz fejlesztőgárda háború témába akkor : CD Projekt RED ...Nyertem :))

(#40) hommeros
    Alfa-Béta teszt nem volt messze annyi mint ma. Valamint amíg az Alfa teszt pl a játék kb 10-20%-s elkészültségét jelenti, addig az Early Access (jobb esetben) minimum 60%-t. Pont ma néztem a Planet Explolers EarlyAccess-jét Steam-en, én anno ingyen próbálhattam ki az alfáját a játéknak

"Kötve hiszem, hogy te fél áron megkapod a cuccokat. Ha meg igen"
    Ha meg igen: Minecraft :) Jó tudom ismétlem már magam ebben a topikban, de tényleg igazából csak 2 fő problémája van az EarlyAccess-nek, egyrészt a túlárazás (könyörgök, adjanak már kedvezményt azoknak akik megelőlegezik a bizalmat a fejlesztőknek, és ne lehúzzák őket, aki támogatni akar az úgy is fog), másrészt meg maga a játék, hogy mi van ha megunom mire odajut hogy ki is adják? Vagy más lesz addigra?

Kicsit zsákbamacska dolog, de alapjába véve ahogy már mondták is sokszor előttem, lehetőség. S figyelembe véve még azt hogy mekkorára duzzadt maga a játékfejlesztés mibenléte az utóbbi 5-6 évben (nagy részben az indie piacnak hála) illetve hogy több a játékos is, igazából az EarlyAccess-nek helye van, csak még épp a helyén nincs, ugye a szerintem túlárazás miatt is.
    Bár már elkezdték az nemrég hogy Bundle csomagokban már EarlyAccess-t is árulnak, :R

KisDre.artstation.com

Új hozzászólás Aktív témák