- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Szia
Nézd ennyi adatnál inkább lement újra csinál sokkal gyorsabb és fájdalom mentesebb...
Akár egy USB diszket rádugsz egy mondjuk acronis USB copyval...Abban egy gépben egy 6. generációs még valami Pre-Perc kártya van, ami nagyon régi.
Nekem csak az újabb Perc 720/730/740/750es vezérlőkhöz van szerencsém. Ott tudom, hogy tudja csináltam már:
Raid 5-->Raid 6 konvertálást
Raid 6 Expansion 8-->10lemez
Gyönyörűen megcsinál mindent.“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
addikt
Ezt az újabb Dell kontrollerek se tudják szerintem, szóval esélyes hogy újratelepítés nélkül nem. Elég fapados megoldás, nem sok mindent tudsz állítani miután létrehoztad a tömböt.
Amit láttam pl. HP pár modell, ilyen szempontból sokkal rugalmasabb, ott online, akár command line-ból lehet méretezni, konfigurálni.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- SSD többféle, sata 2,5"
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest