Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ffodi

    veterán

    válasz Antarctica #3489 üzenetére

    A demoban nem volt dx11, szóval majd ha ténylegesen lesz dx11 a játékban(és persze a játék maga megjelenik), akkor majd kiderül számít -e valamit a több vram.

    Azzal természetesen egyet értek, hogy a legtöbb játék esetén elég 1GB vram, full hd-hoz is(1 monitor), viszont arra céloztam, hogy a közeljövőben(idén pl.), jöhetnek olyan játékok, ahol már kevés lehet az 1GB. Egyébként, ha már itt tartunk a csúcs NV vga-kon sem 2GB vram van ez igaz, viszont azokon rendre 1,5GB illetve 1,2GB VRAM van, ami pedig szintén nem 1GB, és mindezt tetézve van 3GB-os GTX580 is.

    A másik dolog pedig az, ha már váltok, akkor jobb vga legyen, és az 5870 1GB-os volt, akkor ez legyen 2GB, hogy nyugodtan tudjak emiatt aludni ;] , +szerintem megéri azt a pár ezres felárat +1GB vram. Ha 15-20k lenne az árkülönbözet, akkor lenne értelme ezen vitázni, hogy melyik éri meg jobban.

    "Amúgy még annyit, hogy arra utaltok, hogy ugyan sebességben nincs eltérés, csupán ha kifut a memóriából akkor leesik az fps. Ha megnézitek a teszteket, a min fps-ben sincs szignifikáns eltérés az 1 vs. 2 között"

    Arra még nem gondoltál, hogy ez azért van, mert a tesztben szereplő játéknak nem kell adott beállítások mellett több 1GB Vramnál?

    szasanyi:

    Ha GTX460-ról váltasz, akkor szerintem gondold meg a 6950-et mert a 6870 kb egy kategória a GTX460-al(ati picit erősebb). Mondjuk, ha nem fejlesztés a cél, hanem csak attérni a vörös oldalra, akkor természetesen bőven jó a 6870. :K

    [ Szerkesztve ]

    "A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

Új hozzászólás Aktív témák