- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
Ha van rajta Bios kapcsoló és ref akkor kb 99% ,hogy moddolható.
De hívd fel w.daywalker-t
ő biztosan tud moddolhatót.
Amit eddig hozott az mind jó volt.
Az 50 esen 2x 6 pin van csak ,ha jól emlékszem tehát azzal nem lesz gondod.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-Solt-
veterán
-
olanor
tag
válasz Tökmindegy #4601 üzenetére
Értem , mindenkinek köszönöm a válaszokat. Mivel mindenképpen moddolnám eleve HD6970 teszteket olvastam és ott bizony van egy 8 pin-es is, de látom az 50-en nincs ilyen. Ez zavart be.
-
TTomax
félisten
válasz SzlobiG #4591 üzenetére
A MemIO a GPU-ban van...szenzor hiányában nem lehet mérni..sajnos egyre jobban kispóroljak az ilyen dolgokat... a GTX280-on volt vrm szenzor az 580-on meg nincs...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
struszi
aktív tag
Van olyan köztetek aki cserélte a ref. hűtést valami másra? Ha igen mire, és milyen hőértékei vannak?
A választ előre is köszi!"Hűségem a becsületem"
-
TTomax
félisten
Jó a Gelid,de az első dolgod a gyári venti lepattintása legyen.Az sajnos nem az igazi...nekem porosodik itthon kettő is...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
tajati
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Ez a kari szerintetek modolható-é?[ Szerkesztve ]
-
struszi
aktív tag
Köszi!
Rá kell feküdnöm a témára. Sajna jelenleg a videókari a leghangosabb elem a konfigban nem beszélve arról, hogy melegszik is a drága ha játszom. Igaz, hogy ilyenkor annyira nem zavar, de mostanában kezd elhatalmasodni rajtam a csendmánia.
Sajna vízre nincs cash és azért a minőségi léghűtések sem filléres dolgok.A segítséget mégegyszer köszönöm!
"Hűségem a becsületem"
-
struszi
aktív tag
Ez a kari tudomásom szerint abban különbözik a totál referenciától, hogy fém a háza és így talán egy kicsit alacsonyabb a hőmérséklete, illetve egy picivel magasabb a GPU órajel. +10 Mhz.
Szerintem megy a moddolhatóság.Itt van egy link. Én nála vásároltam. Megbízható, korrekt eladó. A kártya pedig referencia.
"Hűségem a becsületem"
-
Pero
senior tag
ha van valakinek 6950@70 CFe vizezve? ha igen akkor mekkora radival tudja szépen kordában tartani őket?
-
Pug
veterán
Na a kis 6950-esem megadta magát, vagyis a kártya maga még él, igaz Heavenben és Crysis 2-ben szemetel, de a venti az ma beadta a kulcsot
Csak abban reménykedek, hogy garból ref modellt kapok[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Lehet én is belépek 2dbHD6950 karival amit az ipon ról rendelek.
Típusa.
GIGABYTE GV-R695D5-2GD-B HD6950 2GB GDDR5 PCIE
Rendelés helye.
http://ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_r695d5_2gd_b_hd6950_2gb_gddr5_pcie/167730Elsősorban a módolás érdekel lehetséges e,illetve jobban megéri ez mint egy GTX580 mivel azzal is szemeztem és marha nehéz a döntés
A profilomban látható a teljes konfigom amihez tudtok viszonyítani segítségképpen(menni fog e stb).
Érdekelne nincs e mikrolag hegyek mint az 5xxx szériában gondolom a kevés vram miatt,illetve hogy darab HD6950 közelebb van e a GTX480 hoz teljesítményben mint a jó öreg HD5870 hez
Egy darabot rendeltem is kapásból a másik jövő hónapban fog érkezni ha minden jól megy.
A gtx580 fiziksz terén csábított,de sok értelme nincsen már mivel alig jönnek ki játékok ennek a támogatásával,persze a driver kavalkád mentes dolgok megszüntetése is csábított az Nvidia felé.Illetve relatív teljesítményben 1db GTX 580 kevésbé profil függő,de minden Atifanság nélkül ide húz a szívem,és látom ha menne a cf rendesen minden játékban akkor csúnyán alá füstölne ugyanazon árban kijövő 1gpu GTX580 ellenfelének.
Segítségeteket és tapasztalatitokat előre is köszönöm mindenkitől
Elméletileg holnap után jönne a kártya mindenféleképpen kéne egy kiadós tanács mert akkor maradok 1gpu karinál,és vissza mondom a rendelést.Full HD ben tolok mindent teljes beállításokon amit még közölni szeretnék,hogy a proci is kapjon levegőtÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Dreamie
őstag
Ez így van, bármit választasz nem tudsz mellé lőni! Amit leírtál az mind igaz, Neked kell eldöntened, hogy 1 Gpu-s, vagy 2 Gpu-s rendszert választasz. Árban és teljesítményben mindenképpen a modolható 6950 CF-el jössz ki a legjobban, 1 Gpus rendszerben viszont az 580 gtx is nagyon jó választás. Itt a hardveraprón már lehet találni nagyon jó áron azt is. Bármit is választasz, használd egészséggel!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
SzlobiG
félisten
Egyikkel se jársz rosszul, de az 580 alapból nem lenne gyorsabb az 5970-től, de tény hogy a nagyobb vram+kiegyensúlyozottabb teljesítmény miatt jobb, viszont a 6950CF még jobb főleg ha moddolható+2giga ram iponos árak szerint kb 10k-val drágább ami simán megéri mert jóval gyorsabb.
-
struszi
aktív tag
A kettő 6950-ben nem fogsz csalódni. Én kipróbáltam mert kaptam egyet kölcsönbe. A teljesítmény brutális, ráadásul mindkettő moddolva volt. Szerintem mindenben az ár/érték arányt kell nézni. A két 6950 szerintem ebben verhetetlen.
Nálam a próba idején egy x4 955 hajtotta a rendszert és gyönyörű volt a teljesítmény. Egyébként nem vagyok ATI, vagy NVIDIA fun. Mindig olyan kártyát vásárolok ami a fenti szempontoknak megfelel."Hűségem a becsületem"
-
BotaN
senior tag
Megrendeltem az új gépem egy ilyen került bele: VTX3D VX6950 2GBD5-M2DH PCIE
Megnéztem a weboldalukon 2 féle 2 gigás 6950 van.M2DH = Refhűtéses
2DH = új hűtésesTehát azért vettem ezt mert bízok benne hogy a féltéglát kapom, de. Kérdem én, a moddolással nem jár garanciavesztés?
Plusz mi a véleményetek erről a gyártóról? Én még nem hallottam róluk, csak remélni tudom nem nyúltam bele vmi gagyiba.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
Drizzt
nagyúr
Na, most megint van 65 alatt DirectCu2 Iponban, úgyhogy rendeltem is egyet. Moddolás nem érdekel, tudom, hogy valószínűleg nem is lehet. Ami érdekes számomra, az a remélhető csendessége.
I am having fun staying poor.
-
kasa85
őstag
válasz amper zoli #4641 üzenetére
Szia Zotya régen láttalak merre voltál eddig
A canga ráér a sarokban rozsdásodni,bkv kilőve egyenlőre marad a céges busz
Majd talán megcsinálom,hogy legalább guruljon Előtte vga,ujj Core i rendszer 4ghz en + 6gb rammal,és két ilyen csodakártya.
Utána ráérek nosztalgiánziÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz SzlobiG #4640 üzenetére
Most rendeltem meg a fent linkelt karit ami Csütörtökre meglesz.
Utána jöhet a második 1hónap múlva.
Sajnos a HD5970 el nagyon mellé lőttek azzal az 1x1GB Vrammal,mert már elég sok játékban megrecen 1920x1200 felbontásban minden szűrővel
Gondolom a mikrolagok is emiatt jöttek elő amit meglehetősen javítottak a driverekben mostanság,de a vram fogyásokat nem lehetett kikerülni ezekkel.
Félek a CPU tól nehogy megfogja a karit,de mivel 3.8ghz dübörög a gazdaság talán elég lesz még a 4 magos Quad.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz struszi #4643 üzenetére
Én is a személyes beszámolók alapján döntöttem így mivel megfogadtam a sok driver marhaság miatt soha Ati.Mikor láttam ugyan annyiért mint egy GTX580 ki lehet hozni egy HD6990 kártyát le esett az állam,és erősen elkezdtem gondolkodni a kártyán.
Remélem lesz minden játékhoz megfelelő profil.
Ez a kari már mentes a BFBC 2 ben látott cf marhaság miatt amitől párszor neki mentem tárgyaknak a helivel az elsötétülős gondok miatt,mert néha be ficcent és elég szar lett a az arányom.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest