- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
izee
őstag
-
De egy combos i5 kell, legalább. Vagy vehet alaplapot is, merthogy Inteles vagyok. Még RAM (+4 GB minimum, de inkább egy 2x8 GB-os pakk), egy normális VGA.
Nem tudom, hogy vinyóigénye van-e a dolognak, de ha igen, akkor az is kell, mert TELJESEN tele vagyok.
Kell egy monitor is, mert ezen nem fogsz natívban 1024x768-nál nagyobb felbontással streamelni. Hogy natív legyen, legalább egy 1 ms-es, 120 Hz-es LCD. Normális mikrofon. Kamera nem, mert nincs az az Isten, hogy használjam. Vagy jöhet az is és mindig valami csodásságot mutat. Egy Avermedia kártya sem ártana, meg kb. 10x-es sebességű net.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
.LnB
titán
Jah,
Mondjuk 1percbe telt megtalálni a választ: [link]
Nézem a meccset és hát tox eléggé büntet... (1. map)[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Breaking the curse: DaHanG, id_, whaz, kgb
Deliberate murder: coolleR, Latrommi, Pavel, 421
Meltdown: l1nkin, winz, Tox, zyrinx
found Em!: rapha, ZeRo4, cl0ck, psygib
Infernal Gamerz: s Cypher, strenx, Silencep, clawz
CrazYs Cartel: Doomsd4y, c0d47, ejtx, Crazy
Averagers: noctis, fazz, Spart1e, dem0n
Anything is Possible: U Br1ck, Fear, Avenged, Effortless
Ghost Squad: Fack1u Mesita Vodkax Koraza
Dont let Zorak Pick: ZorakWar, Pthy, Vibration, miles
1.800.READYUP: flair, Gotenks, MzHeroine, evil
RESPECT THE PACO: chance, t1g, Madrigal, eXodus
Bro Science: t41tg, Gnomad, Twitch, Vig1lante
We used to be good: dkt, carnage, relic, FienD
Four Untrained noobs: bzar, ColeTrain, bo0m, Bronson
This isnt CA?: nxs_, Altruist, Spaceball, Zereck[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Az a legnehezebb és legtöbb felelősséggel járó pozíció, pickupon is csak CTF veteránok szokták vállalni (nekik hagyják).
Meg van határozva, hogy kik milyen itemeket vehetnek fel etc. Pl. ha a saját bázisotokon támadóként felveszel egy armort (ami a védőt illeti), expect heavy flame - és igazuk lesz.
Az, hogy ki milyen pozíciót játszik (attacker, mid, defender, second defender) dinamikusan változhat; map- és szituációfüggő is. Pl. egyes mapokon a defender besegít mid-en vagy mondjuk szoktunk látni olyat, hogy a defender felstackeli magát 150 / 150 + -ra (szinte csak a defenderek szoktak ilyen stack-kel rohangálni) és viszi a powerupot (quad / regen - bár általában quaddal gyakoribb) és pozíciót vált valakivel egy push erejéig, támadó lesz belőle. Jó esetben cappel zárul a történet. Aztán visszamegy sátorozni a zászló környékére.
Persze ez csak két egyszerű példa volt, rengeteg apró nüansz és taktika van. Mindenesetre a folyamatos kommunikáció alap. Ha nincs ts / mumble / skype / akármi, akkor maradnak a bindok, amiket használni KELL.
Ezek fontosak:
bind 2 "say_team <<<ATTACK POWERUP ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind ins "say_team <<<ENEMY IN HIGH ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind del "say_team <<<ENEMY IN LOW ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind home "say_team <<<ENEMY OUT HIGH ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind end "say_team <<<ENEMY OUT LOW ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind kp_minus "say_team <<<BASE UNSAFE ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind kp_plus "say_team <<<READY TO ATTACK ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind b "say_team <<<ITEM AVAIL ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind h "say_team <<<NEED HELP HERE ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind 5 "say_team <<<ROGER / ON MY WAY, HOLD ON! ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"
bind 6 "say_team <<<NEGATIVE ^4#h^7/^1#a ^7: ^3#w"Kezdőknek mindenképpen attacker. Itt a "legkevesebb" a felelősség és az ellenséges csapat itemjeit / powerupját kell időzíteni. A K / D ratio lényegtelen, nem fraggel nyersz, hanem cappel.
CTF alapok:
IronWorks (qzctf7) specifikus dolgok:
[link]Minden maphoz létezik külön guide, ha nem is feltétlenül írott formában, de szájról szájra terjedés formájában.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
bbdzyx
senior tag
-
.LnB
titán
Igaz rég nem játszottam, de nekem furcsa volt. Szóval nem tuti amit írtam, biztosat én sem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Azért ez még mindig vicces. : D De mán nem nagyon FFA-zom, csak néha. Majd ha eltűnik a süllyesztőbe a loadout-unified ammo pack-timer baromság, akkor lesz egy I'll be back. Mármint nem exkluzívan, csak többet fogom nyomni a fríforólt, mint mostanában.
-
Egyszerű. Színes robot jön, célkereszt rá, klikk nyomvatart, célkereszt rajtatart. )
Amúgy meg lolpub ÉS FFA. 45-52 között van 10-ből 9-szer, ha az alá megy, akkor szentségelés, wtf can't hit fu. Azért pickupon meg duelben általában lemegy 40 körülre.Úgy, hogy Tepsi barátunk rámhagyományozott egyet. Már csak egy grátisz egérpadra kell passzívan felbíztatni valakit. : D
A Lua marad másodlagos (+ tartalék) egérnek a fotelhez.[ Szerkesztve ]
-
-
-
ncc1701
veterán
Mázli abba szól bele, hogy milyen ellennel találkozol a mapon. Értem ez alatt azt, hogy van, h sorban halnak, mert más már lesebezte őket, de van, h zsinórban nyomatom őket raillel, oszt nem fexenek, de utána visszanézve a sebzésem mittomén dobogós vagyok, de mondjuk csak 35 frag jön össze.
Nekem tipikusan nagyon alacsony az elóm, de ez még megy lejjebb, mert megint elkezdtem instagibozni, az meg szedi lefele, de nem érdekel. Illetve az sem sokat segít, h egyrészt powerupra nem megyek, valamint ha lelövöm, akkor otthagyom a kvadot másnak. Sok rocket only noob van még simán 2550 elo környékén is, aki ha megnézed, nulla mozgáskultúrával, illetve ha shaft, vagy rail kerül a kezébe, akkor meg van halva, mert nem tud célozni. Inkább legyen ennyi az elóm, de hozzam a 40% feletti shaftot, és az 55-60% fölötti railt.
Tegnap amúgy elég hendikep volt raillel kezdeni, de ez van. Veritas srácra is rájárt a rúd. :Đ
-
Pala
veterán
[link] Ez lennek en. Aug. 19-en regisztraltam.
Gyakorlatilag semmi mast nem csinalok, csak QL indit, Play Now, FFA, es ahova bedob, ott jatszom. Talalkozom mindenfele erossegu jatekosokkal. Bar mintha az utobbi idoben egyre tobb magasabb szintu ellenfellel talalkoznek. Azt mar kezdem en is kitapasztalni, hogy egyre inkabb figyelni kell ilyen kis nuansznyi dolgokra, ha az ember elorebb akar kerulni a rangletran. Meg az adott map sem mindegy.
"Helyezkedésen sok múlik, illetve nagyon nem mindegy kit kezdesz először lőni. Mérlegelni kell folyamatosan mivel jársz jobban, melyik enemyt válaszd ha többen vannak stb."
Na igen, ezekre meg csak hebe-hoba erzek ra.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Leszarom. Bírom a srácot nagyon, de ilyeneket bárkinek mondok. Muter élettársa nyugger, alig van oénze kajára, de füstölni, azt füstöl. Fél tüdejét már kivették daganat miatt. Asszony muterjának öccse szintén nikotinista, neki az ereit műtik folyton, mert érszűkület, szív koszorú érbe is betettek vmi tágítót, enni sincs pénze, de dettó füstöl.
-
Allsop XL > Everglide Titan MonsterMat >>> anything else
Az MX300-ért kevés lett volna az a QcK.
Ha bemegyek Pestre, ugyanott vagyok, csak még egy fél délutánt is eltömegközlekedtem.
Egy MX500-am van. Kissé viseletes burkolat (annyira nem vészes), egy kábel és egy görgő meg talpak kellenek neki. De ha már restaurálod, nyilván belerakod a 3 japán Omront is.
Anno ez is disconnetelgetett, aztán egyszercsak azt se. Szinte biztos vagyok benne, hogy csak a kábel miatt.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
Lettél volna megalkuvó, mint én. az sokkal jobb. Akkor most te is szenvedhetél Rájttem mi a második legfaszántosabb cudarizmus a brutál egérkezelés utáni második dobogós helyezésben: Összevissza jönnek-mennek és ömlenek be tier negyedes emberkék tier akárhány+ prokkal egyetemben a szerverekre. Én legalábbis nem látok semmiféle szinkódos, vagy más jellegű megkülönböztetést, de szerintem ők sem.. Persze aki nem jár public-ra azt nem fogja nagyon zavarni. A duelesekre viszont kiváncsi leszek
-
sto1911
veterán
En igy ertelmezem, hogy a lejart elofizetesek nem szamitanak (hisz azokat mar felhasznaltad.)
En nem ertem, hogy a steamtol miert idegenkednek az emberek. Amint lehetett, at kellett volna valtani ra, es hasznalni, a legjobb terjesztesi platform. Termeszetesen ez nem mentesiti oket a bejelentes nelkuli fizetosse teteltol.
-
sto1911
veterán
Ha a lejart elofizura irod, hogy nezopont kerdese, akkor nincs igazad. Amig volt elofizud, igenybe tudtad venni, amiert fizettel? Igen. Ha lejart, akkor mar nem kapsz pluszt erte amugy sem.
Most ugyanazt megkapod orok eletre egyszeri 10EUR-ert (vagy ugye ingyen is meg lehetett volna). Az, hogy kesobb mire valtoztatnak, ha egyaltalan, azt meg senki nem tudja.
A Q3-at is meg kell(ene) amugy venni, ha azzal akartok jatszani, szoval penz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest