- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz ncc1701 #5649 üzenetére
1x beléptem valahova 68-as pinget jelzett á mondom belefér úgyis ennél szarabbakon edződőm, és ez a zselében hadonászó érzetem támadt , végén kiírja: ping 238
Nick Marshal a medencés pályán akadt be quaddal a csávó pont felugrott a jumperen és meg is állt a levegőben, képzelheted mit kapott
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #5653 üzenetére
Nem jeleníti meg (aztán lehet, csak nálam)
-
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #5655 üzenetére
Így már ok. Kár volt megmutatnod, emlékeztet piri nénire 1-2. osztályos koromból. Igaz, hogy kicsit kövérebb, de határozottan piri néne fizimiskája van fene a pof@ját.. Sosem felejtem el, mikor brezsnyev temetésén végig állnunk kellett hátrakulcsolt kézzel, amíg vonszolták az irháját hantolni a seggét, mert piri néne behozott egy videoton tv-t és ránk pirított, ha véletlen félrenéztünk, közben meg zsebkendőt szorongatva azt hüppögte magának, hogy "nagy ember vót, nagy ember vót az istenatta". Phej a vén csoroszja még a rajzversenyre alkotott millenium falcon remekművemet is elkaszálta, mert nem tudta értelmezni és aszonta sz@rr.. Most ezt muszáj volt teee S3TRIÓ?!?! Csúnya vagy
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz Synthwave #5664 üzenetére
Pedig ez már a v2 alpha változat volt. Ha tovább csiszolom, csak rosszabb lesz. Ma televan a fejem noobatomi részecskékkel, kávé meg nuku, csoki sehol, nőkről nem is beszélve. Ráadásul, ma mérlegeltem a helyzetemet és reálisan nézve a közeljövő várható eseményeit, letaglózó az összkép: Márciusig kb. akkor van esélyem házigulyást enni, ha elrabolnak az ufók és valamelyik seorr-seszáj szürke kotyvaszt egyet szánalomból Viszont, ahogy hallom, ez nem túl jellemző rájuk, szóval szomorú vagyok. Úgy érzem magam, mint akitől elvették a játékát Hát ki hallott még ilyen b**zi bolygót Eszem megáll, de azért quaken majd megpaskolgatom gauntlettel az arra tévedő delikvenseket csupaszívjóságból bánatomban hehehe
-
Sotho
őstag
Menjetek szobára, akarom mondani duellezni .
Ezt nézzétek milyen kevés damage-vel győztem, még a 6.-nak is több van, fülessel nyomtam jó sunyin a játékot.
[link]btw, wolfhearttal mi van nem látta valaki mostanában?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Az hogy is van, hogy 200/200 hp/armorral, 65-ös rakéta/46-os LG kombótól nem döglik a csávó, én meg zsinórban? Tudom, QL-ben nem létezik csít, meg minden, de akkor is érdekes, főleg, hogy a csóka következetesen otthagyta az összes armort annak ellenére, hogy csak ketten voltunk az egész kib**ott pályán. Kb. halál mindegy volt mit és mennyit, milyen accal eresztek rá, 4x sikerült megölnöm ha jól emlékszem. 1x olyan is volt, hogy 200/200 plusz rajtam volt az a sárga szar, amivel a magmában lehet mászkálni. Természetesen 2 lövés és döglöttem, hogy öröm volt nézni. Ő nem. Valószínűnek tartom (kizárásos alapon, mivel csít nem létezik, mint az köztudomású) hogy Rapha, Cypher és Evil genetikai örökítőanyagából összetákolt, mentálisan (csak) QL-re kondicionált, feljavított kéz-szem koordinációval rendelkező, beamfetaminozott mindenható mutánsfélisten prototípus lehetett a drága. Úgy éreztem imád lelőni. Remélem boldogan tér nyugovóra a sztázisfülkéjébe. Meg azt is, hogy távollétében valaki telib**szta kryptonit-al, meg egy alien kesztyűvel, amibe dumálhat és az egészet rákötötte egy nakvadah kapurobbantóra. Boldog harácsonyt mutáns
-
Sotho
őstag
válasz #10691584 #5668 üzenetére
Dredwerkz-en: RA, SG kézben, irány az LG útközben armor shredek felszed hallgatózás erőssen :d, YA + LG tovább a MH fele baloldalt sunyizva, persze mindenki lő mindenkit, de leszarod, ott egy YA felszeded, utána az MH és ott vagy 200/200 RG + LG kell ennél több? És még csak akkor jön mennyire jó az aimod vagy gyors és kiszámíthatatlan. Abso-t specteltem kegyetlen volt utána Devil-t de kicsit berosszultam a mozgásától
Tegnap este nem találtam egyetlen normális szerót sem 100ping körül voltam átlag neketek is szar volt?
Sárga szar urgatory-n rajtam volt, beleestem a lávába és megsültem Valami modifájd meccs lehetett de utálom azokat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ncc1701 #5670 üzenetére
Attól is függ hány százalékosak azok a railek. De egy 16-os pályán többnyire jó eséllyel rajtad kívül is lövik még páran a seggét. Tegnap én is láttam 1 ilyen f@szit, csak akkor ott volt medúza meg yaku is. 1-2 perc múltán kimentek specbe, végignézték a meccset és yaku jelentette a supportnak, mondván, hogy "nice bot". 16-os pályán voltunk, egy brit szerón, a csávó percek alatt ért el az 50-ig olyan 2 death-el, de volt asszem nulla is, csak az még korábban, mert mi többiek, még vagy 5 meccset leszenvedtünk vele előzőleg. Általában a tipikus indulása egy meccsnek úgy történt, hogy frítúvan, fályt és 0-adik másodpercnél annyit láttunk, hogy 3 frag a csávónál. De tényleg pislogni nem volt idő. Ha nem tudnám biztosan, hogy QL-ben LEHETETLEN csítelni, akár még azt is hihetném, hogy simán csak eretnek a csávó. A dumája tetszett legjobban. Yakuék (gondolom) ilyesmiket kaptak, hogy "shitface noob" "retard syncerror blahblah nememlékszem" meg volt valami téma valaki anyjával kapcsolatosan is. Nekem tetszett. Mint a kínainak a gyorsrizs reklámban. Egyébként nagy kedvencemet trolleybus-t is banolták. Én arra tippelek, hogy csak becsmérelte valakinek az anyucilyát. Apropo, látta mostanában valamelyikőtök a lézer gyereket? Egy ideje nem láttam és már kezd komolyan hiányozni. Rapha a seggét a földhöz verné örömében, ha úgy tudna railezni, mint az a csávó
-
törölt tag
"Abso-t specteltem kegyetlen volt utána Devil-t de kicsit berosszultam a mozgásától"
Abso-t én is nézegettem még régebben, elég csúnyán helyezkedik Tökélyre fejlesztette a kempelést, gyakorlatilag csak azt csinálja és kizárólag akkor jön be, ha 10-20-nál megáll a pingje, különben kilép még specből (ettől függetlenül nagyon jó az aimja) Devilt még nem néztem szerintem, vagy legalábbis nem emlékszem. Hogy érted azt, hogy "berosszultam a mozgásától" Tengeribeteg lettél, mint egyszeri ember az oculus rift-től?
(#5674) Sotho: 24-es stabil pingjeim szoktak lenni általában, de 24 órája restart nélküli brit szerókon se több 46-50-nél. 24 alatt meg nem játszom, mert F05. Bűntudatom van és gauntlet only-ra váltok, ha véletlen becsúszik. Ami akkor gáz, ha bejön menet közben pár 6 pinges, mert nehezen megy a szelektálás menet közben.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz #10691584 #5673 üzenetére
Ne is mondd a brit szervereket. Mostanában csak oda meg romániába van értelmes pingem. Néha DEU-ra is 50, de inkább a 80 a jellemző. Amsterdam ~90..
Tegnap elkezdtem az új acc felavatását, Muckyman megalámagyökérúr kick-elt is Dredwerkz-ről, amikor a meccs felén túl fini 50 %-os overall acc volt (rail 15 kill 74%, BFG 12 kill 86 %, egyéb nyalánkságok ^^) muhaha. () Érdekes, deputydawg-ot nem kick-elte. Ő már biztos lepippantotta párszor, hogy fix helye van.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ncc1701
veterán
válasz Synthwave #5677 üzenetére
Nem is írtam be ide, h csítelt, csak érdekes. TUdom, h elvileg kibírja, de általában 2 rail elég szokott lenni egymás után.
BTW, ha azt írtam, h kapott 3 railt, az azt jelenti, h 3 railemből egymás után 3 betalált, oszt utána még le is szedett nyilván.
AMúgy frankfurti szerverre nekem is fix 25-ös a pingem. Úgy, hogy közben megy a torrent. :Đ
-
törölt tag
válasz Synthwave #5679 üzenetére
Te figy, ugyanaz a neted? Mert akkor lehet, hogy a router sz@rt béfele. Nemegy ismi tapasztalt hasonlókat és az enyém is párnaponta bejátssza ezt a mókát, hogy (eskü) látszatra minden jól megy, letöltés/feltöltési sebesség ok. kivéve a ping, úgy hogy semmi nem megy épp alatta. Ilyenkor bemászom a lelkibe a menüjébe oszt reset, de egyre többször csinálja. Utána megjavul mindig. Néhány ismimnek megugrott a pingje (indokolatlanul) és miután mindent átrágtunk, kiderült, hogy a router haldoklik. Cserélték újra és egyből "megjavult" a ping, volt, hogy a harmadára.
(#5676) Sotho : Már tervben van, de még várok egy kicsit. Egyelőre gyűlnek az aláírások, de még nem látom a végét. Amint kész lesz azonnal bedobom magam
Mellesleg.. Ugyan már számos alkalommal kioktattak, hogy az egésznek semmi köze hozzá, nekem maximálisan bevált (és azóta ilyen stabil, ill. azóta 24-es a pingem - előtte 48-60-90) hogy megváltoztattam a DNS beállításokat ipv4 és 6-nál is a routerben. Az egy dolog, hogy azóta az oldalak is gyorsabban töltődnek, de járulékos előnyként ez jelentkezett, hogy alacsony lett a pingem a játékokban és stabil mint aállat.
Ha sz@rul írtam arról meg a fidesznyik aktivisták tehetnek, akik voltak szívesek felcsöngetni legvadabb álmaimból Kaptak is a kis rohadékok, remélem még unokáik is látni fogják.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz #10691584 #5682 üzenetére
Én sem akarlak kioktatni, de a dns beállításnak semmi köze nincs a pingedhez. Oldalak lehet, h gyorsabban bejönnek, ha szar/lassú dns-t használtál idáig. Én a google dns-ét preferálom (8.8.8.8, 8.8.4.4), ezek elég gyorsak, stabilak.
Router lehet vacak, mikorik routert kell használni, az ár/teljesítményben fasza. Csak otthonra kicsit overkill. Itthon egy debian alapú kis miniitx-es celeronos pc látja el a router feladatokat, ennek van sávszéle rendesen, erre elég gyors a proci még downclockolva is. És marha nagy mákom van a digivel, optikán jön családi házba maglódon:tracert www.index.hu
Utvonal követése a következohöz: www.index.hu [217.20.130.99]
legfeljebb 30 ugrással:1 <1 ms <1 ms 1 ms GANDALF [172.16.10.254]
2 2 ms 1 ms 1 ms 10.0.0.1
3 2 ms 2 ms 1 ms 178.164.128.129
4 2 ms 1 ms 1 ms xe-7-2-0.cr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.130]
5 2 ms 3 ms 11 ms te-0-2-0-2.xr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.57]
6 3 ms 3 ms 3 ms bix.gts.hu [193.188.137.25]
7 2 ms 2 ms 2 ms 195.56.20.177
8 2 ms 2 ms 3 ms index.hu [217.20.130.99] -
1ly3n névv3l? Kizárt.
"Megvan a kvék gép?"
Most viszem mingyá haza.
Amúgy X2 5600+, 2 GB, integrált GeForce 6150 SE-vel is megvolt rendes *.cfg-vel a legtöbb mapon a 125 fps.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz ncc1701 #5686 üzenetére
Jumppadre lősz 90-et is. Értelmes dodge-ra nem fogsz 55-öt.
-------------------------------------------------------
Nick Marshal: Nincs router, csak modem. Jövő héten lesz router.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #10691584 #5691 üzenetére
Annyira egyénfüggő, hogy nagyon. Nekem pl. jobban adja impact nélkül, gunXYZ 0-val, drawgun 2-vel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ncc1701 #5689 üzenetére
Ill. azt is kifelejted, hogy NAGYON nem mindegy, hogy KIRE lősz. Még rail-nél sem - anno q3 botokra dm17-en pl. 90% volt az átlagom (úgy, hogy a 110 killből mondjuk 80 rail), QL online 60-65 (TDM pickup). Nyilván a ping is fontos faktor, ahogy az is, hogy mennyit spamolsz. Ez utóbbi miatt volt jó pl. Prism-ben a weighted accuracy.
-
Sotho
őstag
Khm : [link] Bloodrun .4:54, 50 frag. Ösmeri valaki?
-
Sotho
őstag
válasz #10691584 #5695 üzenetére
Akkor inkább festő , Dali
Pedig ahogy nézem mostanában nem játszott konkrétan most kezdte el, ezelőtt meg vagy 160 napja ragadott utoljára lg-t.Aztán a csipet csapat elkezdett csíterezni, és a piszkos munka rám maradt mert botzer is máshova ment, pfejj fröcsögött minden [link]
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz atidzsiforc #5699 üzenetére
Viszont bármilyen jó kis notik vannak, egyasztali gép sokkal praktikusabb, mikor játékra kerül a sor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Autós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs