Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz #10691584 #10755 üzenetére
Ilyen offline cicaharcokon mindíg röhögök. Két, amúgy olyan ember, akinek élőben 99.99%, h semmi bajuk nem lenne egymással, nekiállnak olyan triviális baromságokon cívódni, mint hogy plö ki rakta ide ezt a zoknit.
Szegény dzsoni gyereknek nem akar összejönni, pedig nagyon szok igyekezni. De Veritassal mindíg megjátszuk, h ha bennt vagyunk, akkor nem nyerhet. Általában pár meccs után le is lép, de ma csak 1 vereségig maradt. Utána visszaálltam instagibra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma Yakumo azt mondta a következő update-ben limitálják a loadshit-et gauntletre és machinegunra, bár ezt így elég nehéz elképzelni, hogy akkor minek loadshit. Olyat is hallottam, hogy steam only lesz a QL nemsokára és a steam anti cheat rendszerét fogja használni
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #10691584 #10765 üzenetére
Amúgy tök gagyi az is hogy nem tudok vote-olni pl Campgrounds-ot, q3dm6-al. De a The Longest Yard még rosszabb, mert vote-olni, csak úgy lehet, hogy "longestyards", ami nekem tökre nem logikus. Hisz a neve The-vel kezdődik és szóköz is van a yard előtt. Megoldás: q3dm17 De neeem...neeeem...
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
addikt
Azt olvastam, hogy fél év inaktivitás után törlik az accodat ql-en. Nos én már eléggé várom, hogy ezt a profilt töröljék, de sosem teszik meg: [link] 27 hónapja nem nyomott semmit. Lehet bejelentkezik, csak nem játszik? Vagy a f*szé nem törlik...
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
És tényleg
(#10770) SP!T Hallod Spittie, itt egy jó név neked "LnB kifizette a Pro-t én meg b*sztam jönni vele játszani" Találó lenne
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ennél nagyobb problémád soha ne legyen. TAB-bal teljesen jól működik az auto-complete.
q3dm6 meg q3dm17-tel amúgy sem tudnál voteolni, mert ezek nem a Q3-as mapok.
Egy időben működött a qzdm6, qzdm17, qztourney7 etc., de kivették. Most már attól függ, hogy mi áll a *.bsp előtt.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
addikt
Most van nekem is Pro-m! Volt valami olyan, hogy tudok átadni valami jogot belőle nem? Vagy ez csak a kicsiny agyamba született?
Tényleg bocs, de ritkán jutok úgy a gép elé, hogy tudom nem kell felállnom 1-2 órát... Ma ilyen lesz! Asszem.. Úgy hogy tolhatjuk! Ha jön oWn, akár ketten is lepisálhattok!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"Tényleg bocs, de ritkán jutok úgy a gép elé, hogy tudom nem kell felállnom 1-2 órát..."
Spittie exec kifogás.cfgNem baj, bár mikor lejárt a Pro-m és eszembe jutott mennyit játszottunk akkor lehet csuklottál
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A tegnap esti puffogás után ezt a posztot olvasva már nem tudom teljes bizonyossággal kizárni, hogy nincsenek mazochista hajlamaid.
Részemről nem tudom, hogy mi lesz délután / este, de egy olyat lehetne, hogy ha éppen nincs valami veryserious game, akkor egybegyűlni egy ts3 csatornán (azt tudok adni akkor is, ha nem vagyok on) és átbeszélni pár alap dolgot meg néhány egyszerűbb szituációt warmupban. Meg vadszökellve pusztulogni. Meg nyilván duelezhettek élesben is, ahogy alakul.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Megjött a Quake Live Update 23. Szolíd 314 MB.
-
atidzsiforc
őstag
Milyen az uj patch? Nem nagyon tudom kiprobalni mert a dragalatos isp-nek koszonhetoen korlatolt savszelu tetherelt mobilnetem van amig ki nem javitjak a halozati hibat, vmi lehalt a kornyeken es elvileg hetvegeig nem lesz vezetekes netem. (csinaltam a telefonon vagy 4gb adatforgalmat egy nap alatt mikor elment a net, a draga mobilszolgaltato meg lenyomott 50kbps-re.. kiveve a netflixet, az erdekes modon megy rendesen a telon )
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #10782 üzenetére
Hogy milyen? Kiváló. A nadenoobulásnak vége! Loadoutból kivették a gránátvetőt és csak 1 fegyvert választhatsz (asszem MG, RL, LG, HMG, RG, SG vannak benne) Van pár új pálya is ha minden igaz. A régieket, amiket kivettek nem tudom visszarakták e ma kb. 1 percet "játszottam". Na mindegy, szóval a loadout csonkítás és a nadespam noobok kinyírása miatt már megérte!
-
addikt
cg_announcer 3
Yeaaaahhh!
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
Nocsak, döbbenet. Úgy néz ki, csinálnak vmi jót is ezek a faszok?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs