Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz #10691584 #10488 üzenetére
gaiia. Kétszeres CPM duel világbajnok, meg tőle tudtam eladó MX300 és MX500-akat.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz Madn!ght #10493 üzenetére
1) Ez kell neked: [link]
2) A konfigom jó kiindulási alap. Semmi fölösleges cvar (nulláról, manuálisan lett írva), rendszerezett és áttekinthető.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz ncc1701 #10504 üzenetére
Már írtam, hogy gariban van.
Nem baj, legalább volt időm a PS3-polcon felhalmozódó JRPG-ket végignyomni.
-
-
törölt tag
Rájöttem milyen jó a support. Beleírom a megfelelő ablakba mi van. Betallózom a demót. Rányomok a küldésre. Közli, hogy nem választottam a listából, hogy mit akarok jelenteni. Csakhogy a "lista" 2 részből áll:
Lehet beosztani, hogy a szével kapcsolatban írok/kérdezek, vagy a zselével kapcsolatban írok/kérdezek
-
ncc1701
veterán
Ilyet még nem láttam: "Kmpr DrRzvn rage quits" vagy mi, mikor kilépett. Kapott pár railt, meg szép shaftot, nem szereti gyűjteni. Összes powerupot (quad+bs) neki adva is csak 1 fraggel nyert.
-
ncc1701
veterán
Gondolom, feltűnt neki, h csak szórakozok vele.
-
-
ncc1701
veterán
Érdekes, most 2 napot nem lőttem, és nem az aimemen látszik meg, hanem a mozgásomon.
Ez a 2. srác meg nagyon sírt. Mint a rocket monkey 1.0 userek, csodálkozik, h mire hozzám érne, már rég kapott 1 railt, meg fél tár shaftot, engem meg nem is sebzett meg. Távolról az wrong weapon, de nem fogja fel, tiszta keljfeljancsi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ncc1701 #10516 üzenetére
Csak a 10+ Accos noobok értem. Szerintem is jobb és sokkal izgalmasabb is. Lehet én is átállok rá, de én inkább 5+osokkal kezdem, mert nem vagyok (még) annyira menő Mellesleg ha augen szeróján toljuk jó a ping is, a társaság is és ha kiszavazzuk a nadespammereket (és augen is ott van) löki kifelé őket egyenként szépen sorban.
-
törölt tag
válasz ncc1701 #10520 üzenetére
Ping vagy sem, mi értelme olyan noobok ellen railezgetni, akikből 3-at 1 nitemare bot lealáz/kitesz (azon túlmenően, hogy roppant szánalmas ennyivel kisebb szintű kezdők ellen tolni, főleg 10-16-os pinggel) Bocs, hogy nem értem meg. Magyar vagyok, nem fér bele a világképembe. Ha brit lennél, nem csodálkoznék, de ez így miii
[ Szerkesztve ]
-
válasz ncc1701 #10522 üzenetére
Semmi.
Héba-hóba van egy-egy szerver, amire lenne értelme bemenni, de legtöbbször az is loadout fos, hacsak nem az ffapickupos arcokkal csinálunk valami privát gémet - ami még ritkább.
Inkább elkezdtem duelezni. A partnerek is szépen gyűlnek.RMA visszáig meg amúgyis pihi van. A néha biktatott párhetes pihi különben is jót szokott tenni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #10691584 #10525 üzenetére
Szerintem irgalmatlanul iszonytató, már-már inkább egy touchpad kategória.
Mindenesetre kéne, mert egy cyber-ereklyéről van szó.
Kb. egy éve láttam aprón, dobozzal, mindennel együtt NÉGYEZER pénzért. Még gondolkodtam is rajta, hogy ennyiért ajándék, de végül nem vettem meg.
-
törölt tag
válasz Synthwave #10527 üzenetére
Hát ez ÚJ és bontatlan elvileg Azt írja "Eladó a képen látható új, nem használt Logitech GAME egér (WingMan Force Feedback Mouse)"
(#10526) atidzsiforc: Én meghalnék a röhögéstől, ha ilyennel kellene játszanom. Sz'al nem elég, hogy összevissza vibrál, meg ugrál, még egy kiadós asztal alá röhögéssel is nyakon lenne öntve a gém. Totálisan habos akkor lenne, ha még innék is hozzá + Own színjátszós célkeresztje és kééész
Egyébként ugyanott találtam egy Ms/Razer Habut is 3.5k-ért, egész jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #10691584 #10528 üzenetére
Hogy lenne bontatlan? Ott vergődik a képen.
A Habu egy hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Synthwave #10529 üzenetére
Jóvammá agresszív kismalac nyugi van, én csak mondtam.. Mellesleg az "elvileg" (ez egy magyar szó, nem angol rövidítés tudom, de hát most mit csináljak) nem véletlen van ott és hajnalban holtfáradtan már valahogy nem sok kedvem volt nagyítgatni a képet +sz@rt se látok az oxigénhiánytól 4:30-ra, vágod tahókám?
-
-
ncc1701
veterán
Most akkor le is opjátok egymást? :Đ
-
törölt tag
válasz ncc1701 #10533 üzenetére
Hogyne. Közvetlen azután, hogy végeztél alibaba varázsszőnyegének légellenállás tényező adatainak rovísírás véseteivel a fehér ház ovális szobájában a lincoln kép keretének káváján eredeti 3tigrises kínaipiaci lézerpointerrel. Szólj, ha megvagy. Türelmem végtelen és rozsdát is terem
-
.LnB
titán
Kicsit olyan ez már mint egy quakes valóságshow...
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez tökre vicces. Quake vs CS Sajnos a hangot kirántotta alóla youtube.
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #10541 üzenetére
Akkor lehet, hogy túl sokat b@szkuráltam a hangchipet. Viszont legalább most már megy a soundblaster x-fi mb2 is:
Amúgy EZ se kehetett rossz móka.
Bár most látom CTF is volt, az még érdekesebb
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nem, vasárnap CS:GO Gfinity döntőt néztem. De látom Zlive YT-ra megint nincsenek feltöltve a meccsek
Most nézem, hogy rapha 5 napja újra elkezdett gamelni, és rögtön duel rank 1. helyezett Oké. De zero4, és dahang is nekiállt felkészülni a Qcon-ra.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
Jah, de arra azért kíváncsi lennék kikkel "edz". A ruszkik ott vannak egymás nyakán halomban egész évben és naprakészre lövik egymást lanon mindenféle klánokban. USA-ban viszont nem tudom hány pro playa van "helyben". Zero4, Dahang is voltak, de ahogy néztem pár napi duelezését, Rapha ilyen 1900+2200elós duelesekkel szenvedett.
-
.LnB
titán
válasz #10691584 #10547 üzenetére
USA-ban még talán chance. De igen qlranks szerint nem vele egy szintűekkel tolja. Ruszkik azok nagyon egyben vannak. Kemény scene van QL-ben Oroszoknál. Remélem végre evil behúzza az 1v1-et. Bár most az új rendszer nem neki kedvez. Nem nagyon szokott ő team-ben játszani nem? (nem tudom) Ha nem akkor az gáz mert most elég team orientált lett a lebonyolítás.
-
törölt tag
Úgy értem pl. evil, meg agent régebben valami 102, vagy 108 klánban tolta. Gondolom ott is inkább dueleztek, mint tdm vagy ilyesmi, de az alapján, ahogy egyszer Own leírta lan-on tolják, gyakorolnak mint állat egymás között. Aztán lehet félreértettem, de akkoris nagyjából helyben vannak, nem mittomén evil a tajgán egy pajtában agent meg valahol a skandináv határnál, vagy ilyesmi. USA meg tudod milyen. Még a családtagok is sokszor olyan távol vannak egymástól, hogy harácsonykor is csak max teló oszt jóvan (a 90-es évekig a távolsági hívások tartották el a telefontársaságokat, a helyi hívás meg ingyé államon belül) Na és azon gondolkoztam, hogy a rustzkuikhoz képest totál más felállás lehet, mert fejleszteni/szinten tartani csak úgy tudod magad, ha minimum azonos szintűekkel játszol, de inkább erősebb ellenfelekkel. És újabban mintha nem sok profi USA player lenne, a ruszkikkal, európaiakkal szemben. Amúgy csak nekem tűnt úgy, hogy kimaradt a DH winter, vagy most tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest