Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
lol Dahang! 2mp volt hátra
Holy shit![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
izee
őstag
Jaja , nagyon szép volt
Tavaly Cypher ellen nyernie kellet volna elvileg, csak 2-0 után nagyon elcseszte a meccseinek a végét.6:50-7:00 körül Cypher olyat lőtt(lefelé rail), ami nem semmi.
Amíg itt vannak sokan, közvélemény kutatást tartok lejjebb:
A tollat van aki szorítva fogja, van aki nem.
Az egereteket hogyan fogjátok? Lazán/szorítva?[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
.LnB
titán
Vajon a döntő is ma lesz? Vagy hogy van ez?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
izee
őstag
Úgy látom, 4 és fél óra múlva Duel döntő lesz.
nagy képIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
.LnB
titán
Jah.
De ezt a lebonyolítást... nehezen tudok rajta kiigazódni. Ha evil nyer rapha ellen akkor evil - chance döntő.
Ha rapha nyer akkor rapha - chance döntő.
Kíváncsi leszek nagyon erre a meccsre. De, hogy chance miért döntős 3-1-el és cooller miért nem, azt nem értem.De a TriMaster-t tox-ék, a Meltdown nyerték. Az már eldőlt.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Ha evil döntőt jatszik akkor felkelek 4kor. Ha nem akkor nem. Meglepődnek ha Chance nyerne..
-
izee
őstag
Chance-nak nincs ott a helye, még nem tudom, hogy került oda
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
-
.LnB
titán
evil - rapha Duel Masters döntő
Akkor kelés van 4-kor. megyek is lassan ledőlök kicsit.[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
-
T O X
O __I N A T O R
XJQ.C*\s(: D)/* tox *\s(: D)/*
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ncc1701
veterán
Demokat nem lehet vhonnan letölteni? Most néztem meg a maradákot, az is ok, h rapha nyert.
-
.LnB
titán
Ennél azért szorosabb meccseket vártam.. :/
Remélem jövőre rendes Duel cup-ot rendeznek mert ez az idei lebonyolítás Duel szempontjából egy raklap fs volt..
Cooller, Cypher itták meg ennek a levét.Meltdown nyerte az egészet, jók is voltak. És Rapha is nagyon megérdemelte. evil nem is nyert semmit?
-
.LnB
titán
-
Nem tipp volt. A DaHanG-os pukedlizésből eléggé lejött, hogy raffer formában van és az aim-je is büntet (mióta fov 110-ről 103-ra váltott, egyre jobban).
Ezért is kérdeztem, hogy egy showmatchet néztünk-e.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Orbb
aktív tag
-
eight
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Egyik barátom most vett új gépet (fx-6300+R9-390) és nem nagyon sikerül stabil 250fps-t elérni a gépén. A szokásos dolgokon már természetesen túl vagyunk (idlesleep 0, r_primitves 2, stb.). Mondtam neki, hogy 250 fps-el sokkal jobban akadozik a hang meg a netkód sem az igazi néha, de Ő nagyon szeretné ha meglenne.
A grafika minőségének állítása nem igazán számít, low vagy high-on is hasonló fps értékeket kap. Más játékok jól futnak. Próbálta már config resetet, bloom-ot is ki meg be kapcsolni, meg mindent amit ajánlani szoktak ilyen esetben, de semmi.
Nekem már majd egy éve nem volt AMD vas a kezemben (és akkor sem a Quakelive-ot teszteltem rajta), szóval nem tudom mi van a mostani driverekkel meg beállításokkal, tehát gondoltam rákérdezek itt is hátha valakinek hasonló konfigja van és beugrik miért is történik ez.Pl. Siberia közepén local serveren botok nélkül egyedül olyan 160-e van.
Asus M5A97 R2.0
Asus STRIX R9 390
HyperX Fury 4GB (majd jön hozzá még 4 nemsokára)
AMD fx-6300
Minden driver a legfrissebb, és a hőmérsékleti értékek is elég hűvösek még terhelés alatt is.Az esetleges válaszokat előre is köszönöm szépen.
-
-
eight
senior tag
válasz atidzsiforc #11523 üzenetére
Ahogy írtam is, ezek már meg voltak, valami olyan ötlet kéne amire nem gondoltam, de azért köszönöm
szerk: igen de én egyből berakattam vele a windows-t "high performance" módba hogy el se aludjon a proci, de majd megnézetem vele még egyszer hogy mennyin is ketyeg játék közben.
Sotho szerintem ha az energiagazdálkodást maximális teljesítményre kapcsolod akkor nincs lassítás.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz atidzsiforc #11529 üzenetére
Ennyire gyenge az amd. Mondjuk volt a proci 20k, úgyhogy egy szavam sincs, legolcsóbb i5 vmi 46eft. Meg kellene próbálnom, húzva mit tud, 2 magot letiltani, lehet meglenne a 4.6Ghz is a turbós 4Ghz helyett.
Néztem sokat fazzt mostanában, na neki az atomstabil 250fps-e megvan.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz atidzsiforc #11531 üzenetére
Lehet nem is vagyok bénább nála, csak jobb a gépe!
Most nézem a proci árát. Hát, bekaphassa. :Đ
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz ncc1701 #11530 üzenetére
Dehogy gyenge az FX6300, legalabbis ehhez nem az:
A 200 koruli FPS-t is meguti, csak pont olyat kaptam el, amin valoszinuleg a minimum van.
1 magot talan 70%-ig ki tud hasznalni olyan beallitasokkal, mint amit a kepen latsz.
A VGA-m sem egy eromu, de mas, modernebb jatekokat sokkal jobban visz.A gond az, hogy egy elavult szazeves motor van alatta, amit meg le is terhelnek mindenfele szarral, mert a regi Q3 sokkal simabban fut, sokkal reszponzivabb, mint ez.
[ Szerkesztve ]
-
-
atidzsiforc
őstag
válasz sto1911 #11533 üzenetére
nekem i7 2600k-val siman van 250fps meg elotte i5 3350p-vel is. own-nak meg vmi 2magos ivy bridge celeronja van asszem es neki is 250fps. egyszeruen csak nem csipik egymast az ujabb amd procik meg a ql. regen az athlon x2 240+8800gts vasammal soha nem csinalt ilyeneket
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
sto1911
veterán
válasz atidzsiforc #11535 üzenetére
-
-
Ahaha.
Volt ez a nyomorult a botmentes publolCA-szervereken, aki állandóan kilépett spectbe kör elején, majd vissza, hogy a csapata mindig emberhátrányban legyen. Néha a 18 %-os aimjét parádéztatta, aztán mid-game teamet váltott és velük is ugyanezt csinálta. Mindeközben folyamatos inzultálás, warmup-ban pedig konstans (értsd vége a failed votenak, azonnal új callvote) cv kickeltetni akart, s mikor végre őt baszták ki, 10 másodpercre rá jött vissza folytatni. Ezt eljátszotta még négyszer. Plusz extra ugatás, ugye. Közben páran mondták, hogy napok óta ezt csinálja (felvetül a kérdés, hogy miért hagyjátok - na mindegy). Mert nyilván akkora nullskill nyomorúság, hogy nagyon felgyülemlett a frusztráció.
Búcsúm tőle így hangzott: "expect ban, little faggot".
Nohát. : D
Még demo sem kellett.
[ Szerkesztve ]
-
eight
senior tag
válasz ncc1701 #11526 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat. Tudom hogy a QL csak egy magot használ, de azt is tudom hogy régebben nem voltak ilyen gondok. Szvsz valamit betettek az elmúlt hónapokban amit nem szeretnek az AMDs vasak.
Nekem 4.6Ghz-en van a Haswell refresh és mégis megriccen egy picit néha idlesleep 1-el pár hónapja (pl.: New Cerberon közepén), szóval lehet hogy tényleg csak kevés neki az fx-6300, de azért szerettem volna első kézből is információt olyanoktól akiknek AMD vasa van.
Mikor legközelebb beszélek vele megpróbálunk valami timedemot is. -
sto1911
veterán
lehet hogy tényleg csak kevés neki az fx-6300, de azért szerettem volna első kézből is információt olyanoktól akiknek AMD vasa van. - nem a vassal van baj, ha 6 fizikai magbol egyet hasznal max. 70%-ig! Optimalizalatlan, toldozott-foldozott, ocska a motor, mar csererett.
-
válasz sto1911 #11542 üzenetére
Optimalizálatlan, de egy ~20 ezer Forintos géppel (kompletten, 120 Hz monitor included) megcsinálom a 250 fps-t.
[ Szerkesztve ]
-
válasz sto1911 #11546 üzenetére
A 20k-s gépben lehet Athlon X2 is. Bár miért lenne - múltkor EZERÖTSZÁZ pénzért láttam aprón OEM E4500-öket(!). Egyik barátom vett is párat.
Nálam a Q3 játszhatatlan diafilm. Win7 csodája.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest