Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz Rigormortiis #5587 üzenetére

    Kontroller van, memkariból elég egy négy gigás (1300Ft újonnan) - tudom, hogy a PSTV jelenlegi formájában egy elég életképtelen dolognak tűnik, plusz naná, hogy egy PS3 jobb vétel de... minden exkluzív PS3-as címmel (ami érdekelt) már játszottam, minden más (ami érdekel) elérhető PC-re is (kiv. Borderlands Pre-Sequel, egyelőre), Vita-ra meg fognak olyan játékok is jönni, amik PS3-ra nem fognak (de PS4-re mondjuk igen), mint a Fighting Climax és a SAO: Lost Song. A PSTV életképessé tétele a szobámban 35.000Ft-ba kerülne, talán még szerválnék is egy DS4-et.

    Nincs kedvem még egyszer VITA-t venni, mert 1) használtan nem fogok, így drága, 2) elég nekem hordozni a 3DS-t (amire szintén lett véve rahedli játék) és az iPadet (HearthStone) meg majd a leendő laptopot is egyetemre. Vita-ra amúgy is olyan játékokat vennék, amikhez "jobb leülni", mint Persona 4 Golden, Killzone: Mercenary, Akiba's Trip: Undead and Undressed, Toukiden, Fighting Climax, esetleg még szétnézek, hogy mi kapható.

    Decemberre a szabadon elverhető pénz 60.000Ft körül lesz, ebből beleadhatok a leendő laptopba, hogy értelmes legyen, de igazából spórolni kellene (amire amúgy eredendően képtelen vagyok), így szerintem az lesz, hogy tizedikén lekötöm a pénzem a g*cibe :D

    [ Szerkesztve ]

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák