Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz nosferatue #3430 üzenetére

    Itt van pl. egy video a sokból.

    [link]

    A srác hangsúlyozza, hogy Serial ATA-s legyen, 2.5 colos, standard laptop vinyó legyen, és ami számomra furcsa, hogy azt mondja, hogy 5400-as fordulatú legyen és ne 7200-as (merthogy utóbbival nem érhető el olyan jó teljesítmény), csak arra figyeljünk, hogy 8 MB cache-es legyen a vinyó.

    A video végén látható (és mondja is a srác), hogy a PS3 leformázza a vinyót, de ez valami hihetetlenül gyorsan megtörténik, amit a srác is kiemel és hozzáteszi, hogy ő sem tudja pontosan, hogy mit csinál ilyenkor a rendszer. A PS3 újraindul és már használható is, az XMB ott vigyorog az ember arcába. Azonban láthatólag semmilyen külső meghajtót nem használ, a rendszer már a vinyó behelyezése után közvetlenül megvan, szóval szerintetek nem lehet, hogy az oprendszer EEPROM-alapú, mint pl. a mobiltelefonoknál és vinyótól teljesen független?

    Mondjuk arra én is kíváncsi voltnék, hogy mi a maximális HDD-méret, amit még le tud kezelni. Ő az elején 60, 80 és 120 GB-osat említ, a video-n egy 120 GB-osat applikál bele.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák