- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dempeti
tag
divixet gond nélkül viszi azzal nincs semmi baja
-
dempeti
tag
amúgy a régebbi problémádra a megoldás tescoba lehet kapni hdmi-hdmi kábelt és a dobozban adnak hozzá az egyik végére rátehető fordítót, ami átalakitja a hdmi-t dvi-re! ha késöbb meg hdmi-hdmi akarod használni akkor meg azzal se lesz gon mert csak lekapod a végéről az átalakitot és ennyi szóval jobban megéri! tegnap én is egy ilyet vettem és tökéletesen jó 5000Ft!
-
Inv1sus
addikt
Csak ezt találtam.
Bár ennyi átalakítót egymásra dugni elég gusztustalan már.
Én pl azt szeretném megoldani, hogy av multi kimenetet hogy tudom beledugni valami olyan csatlakózoba, aminek másik végébe a hangfalam jackdugóját dugnám.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
dempeti
tag
lhet hogy gusztustalan de nem tök mind1 úgy se látszik és az elért megoldás a lényeg
-
dempeti
tag
hát igazából egy fordító közbeiktatásával még nincs jelentős romlás mondhatni semmi, de ha már túl sok toldás-foldás van akkor már romlik valamennyit! De ez fenn áll akkor is ha pl túl hosszú a kábel pl hangkábelnél minél hosszabb annál rosszabb, szóval az a jó hogy ha minél közelebb van a jeladó eszközhöz.
-
dempeti
tag
van róla valakinek fogalma hogy a pspt joyként miként lehet a ps3hoz csatlakoztatni?
-
dempeti
tag
nem ez tényleg is van tehát maga tény biztos hogy meglehet csinálni csak nem tudom hogy kel csatlakoztatni gondoltam valki tudja de akkor nem
-
Bomc
aktív tag
wifin keresztül össze lehet hozni ps3-at egy pda-val?
-
dempeti
tag
fúú ne vagyunk egyzserűek milyen igényeink vannak csatlakozások és mindeféle fordítók terén lehet csak arra kellene használni amire tényleg való
-
dempeti
tag
pedig egy hivatalos oldalon olvastam de akkor kacsa az egész
-
Inv1sus
addikt
-
dempeti
tag
te még csak itt tartasz nekem már komolyabb elképzeléseim vannak! most próbálok a nasara rácsatlakoztatni
-
Inv1sus
addikt
Aztán a skynet elszabadul.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
pyrannha
senior tag
tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: VDFPO
-
pyrannha
senior tag
Def26: Mielőtt még megvennél egy rakat átalakítót feleslegesen, elárulom, hogy csak olyan monitorra tudod rákötni a PS-t, ami HDCP kompatibilis, de még ezekre sem lehet D-SUB csatlakozóval elátott kábel segítségével, mivel az csak analóg jel továbbítására alkalmas. De ha minden áron ragaszkodsz ahhoz, hogy a monitorodra küld ki a jelet, akkor egy ilyen beszerzése szükséges hozzá.
PSN ID: VDFPO
-
Def26
félisten
Ha én veszek egy Blu-Ray filmet amin gyárilag nincs magyar felirat, akkor azt a PS3 -on keresztül le tudom valahonnan tölteni? Csak azért jutott most ez eszembe, mert a PS3 elvileg netre is képes menni Blu-ray tartalmakért (pl. extrákért), és arra gondoltam lehet feliratokat is szed le...
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
válasz nosferatue #3727 üzenetére
Ugy nem lehet megoldani, hogy a vinyón tárolja, és onnan olvassa be filmnézés közben?
-
nosferatue
tag
Van egy ismerősöm, aki már elég sok Blu-ray-el rendelkezik és van ps3-asa is, de ilyen lehetőséget még egyszer sem említett. Mondjuk nála eredeti nyelven, angol felirattal szoktuk nézni a filmeket, bár az a meglepő, elég sok amerikai kiadáson is van magyar felirat.
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
-
dempeti
tag
amúgy elvileg megoldható itt a cikk idézet és ez nem egy helyen van "A Blu-ray tartalmazza a Java virtuális gépet, ami minden eddiginél több interaktív menüt tesz lehetové. A lemeztartalomra további tartalom helyezheto rá online forrásból, ami értéknövelt szolgáltatásokat eredményez, például feliratozás letöltése, filmbemutatók letöltése, Internetes böngészés."
-
nosferatue
tag
-
dempeti
tag
mert ezt gondlom számítógépre gondolták de mivel már ps3 is linuxal közel van és van rajta internet és hdd is van benne lehetséges hogy azn is elérhető lesz ez a funkció
-
dempeti
tag
"A kapacitásnövekedés mellett ráadásul olyan plusz extrák is helyet kapnak a BD készülékeken, mint például az egyidejű felvétel/lejátszás, csatlakozás az internetre feliratok és egyéb extrák letöltése végett, Java alkalmazások támogatása, " ez alapján nincs szükség íróra hanem mahga a a bluray csatlakozik a internetre valamilyen módon
-
Def26
félisten
válasz dempeti #3736 üzenetére
Azt olvastam én is, hogy a PS3 a legfejlettebb Blu-Ray 2.0 lejátszó és ugy emlékszem, hogy a 2.0 pont azt az újitást tartalmazza, hogy közvetlen az internetről tud interaktiv tartalmakhoz hozzáférni. Tehát az a Blu-Ray lejátszó 2.0 -ás amiben van valamilyen adatárolás, és internetre köthető...? nekem valami ilyesmi dereng.
[ Szerkesztve ]
-
dempeti
tag
valahogy igen! biztosat én se tudok mondani mivel nincs ilyen filmem így tapasztalatból nem tudok mondani semmit, de azok alapján amit írnak egész biztos hogy hasonlóan oldhatja ezt a felirat és egyéb extrák letöltését!
-
Def26
félisten
válasz nosferatue #3738 üzenetére
Szvsz azért nem mert csak PS3 2.0 blu-ray... asztaliban szerintem még nincs.
-
dempeti
tag
hát én még egyet se láttam én is csak a ps3hoz kapcsolódó hírekből csemegézek
-
Def26
félisten
válasz dempeti #3739 üzenetére
Nah itt is van... link
"
- 1.0 is the launch profile, and secondary audio and video decoders are optional, as is local storage and network connectivity. The majority of standalone players fit into this category.- 1.1 is the newer profile, and to take advantage of these discs, players need a secondary audio and video decoder to handle picture-in-picture, as well as at least 256MB of local storage for content.
- 2.0 is the profile of the future, requiring the two secondary decoders, 1GB of local storage for updates and content, and an Internet connection. "
Nekem egy filemem van SWAT, de ott nem láttam semmi interaktiv dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
dempeti
tag
hát ez alapján azt írja hogy 1gb elraktároz a frissítésekért és egyéb tartalmak miatt tehát igaz amiről beszélünk
-
dempeti
tag
a game.co.uk melyik opciót érdemes választasni amikor már a pénztár menübe vagyok és kérdezni hogy royal mail free express és egybek te melyiket szoktad def ami 900ftért kihozza?
-
dempeti
tag
gondolom a royal mail europe
-
dempeti
tag
és mi az a ajánlatkód (offer code) oda kell valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest