Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csab2

    veterán

    Na ez erdekes!
    Nagy nehezen birtam egy uj fiokot regisztralni a store.playstation.com-on telefonon Opera Minivel, igy nem rinyalt, hogy nalunk nem elerheto. Egy angol cimmel regeltem a valos nevemmel es valos kartyaadatokkal. A kartyamon a nevemben van egy "á" betu. Igy nem fogadta el a rendszer. Atirtam "a"-ra, igy mar elfogadta.
    PS3-on az istenert nem birtam bejekentkezni, mire rajottem, hogy azzal a nevvel amit regisztraciokor megadtam letre kell hozni egy uj felhasznalot. Ekkor fel is ajanlotta, hogy meglevo fiokot hasznaljak. Itt szepen latszanak is a korabban megadott adatok, csak gondolom megerosites keppen keri a kartya lejaratanak idejet es a CV kodot. A kartyaszam nem is valtoztatho. Szoval itt beirom a jo adatokat - amiket korabban a neten elfogadott - es nem fogadja el. A kartya Visa Virtuon, kimondottan csak internetes vasarlasokra lehet hasznalni. Mi lehet a bibi? Ha valami nem ok, akkor korabban miert fogadta el?
    Most a neten toroltem a kartyamat, majd megprobalom a konzolon hozzaadni, de majd csak hetvegen mert akkor leszek otthon.

    Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

Új hozzászólás Aktív témák